Divize A

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Big El »

kopeckar wrote:
mantel wrote:Parádní týden za mnou, 2 vítězství z venku mají obrovskou cenu, zkusím urvat to druhé místo (škoda pondělní remízy při lepším výkonu). Příští týden hraju 3 doma a hlavně v pátek to pro mě bude hrozně důležité. Pokud by se povedlo vyhrát, tak bych v druhé místo začal i věřit. Teda pokud se do toho nebude srát vy víte kdo. :lol:
P.S. A to jsem před začátkem ligy hlavně nechtěl sestoupit. :shock:
Taková oslíčkovina. :mrgreen:
Kdepak. Oslíček nepíše, že nechce sestoupit, ten píše, že sestoupí :P
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
oslicek

Post by oslicek »

parádní týden i za mnou - sedm bodů je naprosto skvělých. zbývají tři zápasy s přestavujícími týmy, dva zápasy s medailisty + Pattrick a Sharky. Sharkyho bych rád doma porazil - 45 bodů už by mohlo stačit na záchranu. osobně si myslím, že bude stačit i nějakých 40-42, ale 45 bodů by mělo být víceméně jasných. adjud má naprosto pekelný los a tipnul bych, že sestoupí. na další sestupové místo je adeptů hned několik - tipnul bych nejspíše sharkyho, ale oliwapol, oslíčci a kateřina mu budou asi dost zdatně sekundovat až do posledního kola.

o titulu už je asi rozhodnuto. stříbro v ČR už dlouho nebylo, tak doufám, že tam zůstane.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

nemyslím si, že Adjud sestoupí, tým má nabitý a ztrátu ze začátku pomalu dohání. Zítra mu u mě přeje rozhodčí, tak uvidíme na jakou stranu se přikloní štěstěna...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote:nemyslím si, že Adjud sestoupí, tým má nabitý a ztrátu ze začátku pomalu dohání. Zítra mu u mě přeje rozhodčí, tak uvidíme na jakou stranu se přikloní štěstěna...
hm, tak jsem to přivolal... výkony 146 - 134 a výsledek? 2:2 :roll: :evil:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mantel

Post by mantel »

Dneska zajímavé zápasy , Raffin o 4 body horší výkon a remíza, následně Adjud napsal tiskovku a evidentně to bylo hodně brzo po přečtení výsledku. :D Je fakt, že Raffin pomoc náhody nepotřebuje a má ji. Mi letos nijak výrazně random neškodí, ale 4 bodíky už mě stál a nebýt toho, tak by byla bitva o titul otevřená, i když mám výrazně horší tým než soupeři (zase jsem měl o dost lepší los). Nějaký faktor náhody ve hře být musí (zranění hráčů nebo červené), ale v Áčku je i jeden bod rozdílu ve výkonu znát a tady by měl si měl random orazit. Dinamo se mě drží jako klíště, takže asi rozhodně páteční zápas, případně pondělní u Valcířů. Každopádně 2. místo by bylo moc sladké a udělám pro jeho zisk všechno.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:Dneska zajímavé zápasy , Raffin o 4 body horší výkon a remíza, následně Adjud napsal tiskovku a evidentně to bylo hodně brzo po přečtení výsledku. :D Je fakt, že Raffin pomoc náhody nepotřebuje a má ji. Mi letos nijak výrazně random neškodí, ale 4 bodíky už mě stál a nebýt toho, tak by byla bitva o titul otevřená, i když mám výrazně horší tým než soupeři (zase jsem měl o dost lepší los). Nějaký faktor náhody ve hře být musí (zranění hráčů nebo červené), ale v Áčku je i jeden bod rozdílu ve výkonu znát a tady by měl si měl random orazit. Dinamo se mě drží jako klíště, takže asi rozhodně páteční zápas, případně pondělní u Valcířů. Každopádně 2. místo by bylo moc sladké a udělám pro jeho zisk všechno.
Pozerám, že nebyť randomu, tak je Raffin za tebou. Ale zase me_dinamo pred tebou, takže pre teba sa moc toho nemení :lol:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:
mantel wrote:Dneska zajímavé zápasy , Raffin o 4 body horší výkon a remíza, následně Adjud napsal tiskovku a evidentně to bylo hodně brzo po přečtení výsledku. :D Je fakt, že Raffin pomoc náhody nepotřebuje a má ji. Mi letos nijak výrazně random neškodí, ale 4 bodíky už mě stál a nebýt toho, tak by byla bitva o titul otevřená, i když mám výrazně horší tým než soupeři (zase jsem měl o dost lepší los). Nějaký faktor náhody ve hře být musí (zranění hráčů nebo červené), ale v Áčku je i jeden bod rozdílu ve výkonu znát a tady by měl si měl random orazit. Dinamo se mě drží jako klíště, takže asi rozhodně páteční zápas, případně pondělní u Valcířů. Každopádně 2. místo by bylo moc sladké a udělám pro jeho zisk všechno.
Pozerám, že nebyť randomu, tak je Raffin za tebou. Ale zase me_dinamo pred tebou, takže pre teba sa moc toho nemení :lol:
Tak oba dva mají týmy někde jinde, takže i momentální 2. místo je malý zázrak.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:
Hippopotamus wrote:
Tak oba dva mají týmy někde jinde, takže i momentální 2. místo je malý zázrak.
Máš moje CFko, nemôžu mať lepšie tímy :mrgreen: Ale keď s nimi držíš krok, asi to bude aj v manažéroch, nielen v tíme :wink:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no i tisková zpráva me_dynamo potvzuje oblibu Raffine :-)

Každopádně Adjud si zrovna na tohle nemůže moc stěžovat, den předtím mu CML darovalo remizu při výkonu -12, takže "ukradené" vítězství při +4 není zase takové... i když je mi jasné, že se mnou by radši třikrát prohrál a jednou porazil Rafiina ;-)
acskncl

Post by acskncl »

PaTTTTrick wrote:no i tisková zpráva me_dynamo potvzuje oblibu Raffine :-)

Každopádně Adjud si zrovna na tohle nemůže moc stěžovat, den předtím mu CML darovalo remizu při výkonu -12, takže "ukradené" vítězství při +4 není zase takové... i když je mi jasné, že se mnou by radši třikrát prohrál a jednou porazil Rafiina ;-)
Tobe Adjud chytil penaltu, takze body bral po zasluze :)
Na ceste do propadliste dejin.
oslicek

Post by oslicek »

čím dál tím více sem na straně Raffina, když vidím ten rumunský závěr - hrát proti třem je opravdu dost těžké a tohle mi přijde více nefér než ty neumělé Raffinovy trejdy, čímž je rozhodně nechci schvalovat. rumuni sou evidentně hodně přemotivovaní, přitom příští sezónu to bude mít me_dinamo umetené na titul, chtělo by to z jejich strany trochu víc pokory a trpělivosti, i když chápu, že ta nepřízeň randomu je frustrující. z toho mi vychází, že nejlepší šampión by byl mantel!
sexy kote

Post by sexy kote »

oslicek wrote:
čím dál tím více sem na straně Raffina, když vidím ten rumunský závěr - hrát proti třem je opravdu dost těžké a tohle mi přijde více nefér než ty neumělé Raffinovy trejdy, čímž je rozhodně nechci schvalovat. rumuni sou evidentně hodně přemotivovaní, přitom příští sezónu to bude mít me_dinamo umetené na titul, chtělo by to z jejich strany trochu víc pokory a trpělivosti, i když chápu, že ta nepřízeň randomu je frustrující. z toho mi vychází, že nejlepší šampión by byl mantel!
Nebude to mít umetené, Remedyho brácha bude tvrdej voříšek :mrgreen:
mantel

Post by mantel »

Tak dneska v Áčku hotová smršť tiskovek a vypadá to, že někteří manageři už začínají ztrácet glanc. No ale je aspoň na čem cvičit moji velmi mizernou anglinu. :mrgreen:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mantel wrote:Tak dneska v Áčku hotová smršť tiskovek a vypadá to, že někteří manageři už začínají ztrácet glanc. No ale je aspoň na čem cvičit moji velmi mizernou anglinu. :mrgreen:
Máte to tam nějaký napružený.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

pupajdi13 wrote:
mantel wrote:Tak dneska v Áčku hotová smršť tiskovek a vypadá to, že někteří manageři už začínají ztrácet glanc. No ale je aspoň na čem cvičit moji velmi mizernou anglinu. :mrgreen:
Máte to tam nějaký napružený.
moc to nesleduji a tak mi uniká význam těch tiskovek.... proč se opírají o SP Club? Nevidím že byse do toho nějak připletl at už na jednu či druhou stranu....
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”