Perla: Historická tabuľka aktualizovaná! Nádej nezomrela...

Moderator: Czech Moderators

Dajo
Member of the Soccer Project Association

Re: O tajemství perly poznání - reporty 5.kola, 11.str

Post by Dajo »

ps2512 wrote: Ale s odřenýma ušima :mrgreen:
To sa zahojí a zabudne. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Dajo wrote:
mantel wrote:Nedá se dělat 10 věcí najednou a kvalitně. V základních skupinách trochu hřeším na to, že občas někdo zápas se mnou vypustí a nasadím slabší hráče. Úterky a pátky mám plně turnajů a občas musí nastoupit sběrači morálky. Tady si mě oba velezkušení manageři vyčíhali a ukázali mi, že tuto skupinu na půl plynu hrát nemůžu, postup jim patří plným právem. Doufám, že kvalitu ukáží i nadále a jeden z nich turnaj vyhraje. Budu jim držet palce.
Ďakujem za slová uznania, dúfam(e),že nesklameme , ja aj Mccgrady sme už prešli aj osemfinále a tak pokračujeme ďalej. :wink:

Přiznávám, že jsem udělal vše proto, abych postoupil.... :twisted:
- v lize bylo dost rychlo odpískáno a takže kopání o 3-4 místo není tak zajímavé. Hrát čelo soccerprojectu a ještě mít takovou skupinu,kde manageři trochu flákají ligu se postoupit nedá. Napsal jsi to moc pěkně :!:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mccgrady wrote:
Dajo wrote:
mantel wrote:Nedá se dělat 10 věcí najednou a kvalitně. V základních skupinách trochu hřeším na to, že občas někdo zápas se mnou vypustí a nasadím slabší hráče. Úterky a pátky mám plně turnajů a občas musí nastoupit sběrači morálky. Tady si mě oba velezkušení manageři vyčíhali a ukázali mi, že tuto skupinu na půl plynu hrát nemůžu, postup jim patří plným právem. Doufám, že kvalitu ukáží i nadále a jeden z nich turnaj vyhraje. Budu jim držet palce.
Ďakujem za slová uznania, dúfam(e),že nesklameme , ja aj Mccgrady sme už prešli aj osemfinále a tak pokračujeme ďalej. :wink:

Přiznávám, že jsem udělal vše proto, abych postoupil.... :twisted:
- v lize bylo dost rychlo odpískáno a takže kopání o 3-4 místo není tak zajímavé. Hrát čelo soccerprojectu a ještě mít takovou skupinu,kde manageři trochu flákají ligu se postoupit nedá. Napsal jsi to moc pěkně :!:
Ale dá...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Big El

Re: O tajemství perly poznání - reporty skupín, 12.str

Post by Big El »

Mission Impossible - Stratovarius 0:0, pen. 4:1 (139:138)

Palo betonoval, betonoval a ubetonoval plichtu. Ale na pentle jeho chlapci tragicky selhali.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:Mission Impossible - Stratovarius 0:0, pen. 4:1 (139:138)

Palo betonoval, betonoval a ubetonoval plichtu. Ale na pentle jeho chlapci tragicky selhali.
Palo se asi chystá na mě :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

Sem včera přenastavoval pentle podle péeska... :roll:
Image
ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote:

Sem včera přenastavoval pentle podle péeska... :roll:
Nesváděj to na mě :lol:
Individuální pokyny a pentle jsou rozdíl :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

ps2512 wrote:
palo wrote: Sem včera přenastavoval pentle podle péeska... :roll:
Nesváděj to na mě :lol:
Individuální pokyny a pentle jsou rozdíl :mrgreen:
Ne - já jsem přenastavoval střelce penalt podle Tvých moudrých rad na fóru... :shock: :wink:
Image
impossible

Post by impossible »

A zes nemohl vypustit zrovna Minci :mrgreen:
Hippopotamus wrote:Skupina E

Image

A tu ho máme. Velikána medzi najlepšími. Íčko ako jediný z 32 účastníkov nestratil ani bod, šesťkrát vyhral, šesťkát doslova rozdrvil súpera. Celkové skóre plus sedem hovorí za všetko :lol: ...a jeho postup nemohol byť jasnejší! O druhé miesto bol väčší boj, tím Bastardov napriek najnižšiemu priemernému výkonu v skupine dokázal načasovať formu, keď bolo treba a tak sa predral do osemfinále.
No jo. Skupinu jsem mel vice nez lehkou a ani nebylo treba se na ni nejak specialne pripravovat. To prvni vyrazovaci kolo uz bylo jine kafe. Rikal jsem si, ze sestrelit Beckare by nemel byt problem. Nejdriv jsem dal hracum jasny pokyn - zahrajte lepe, ale nezente se do utoku. Ukol splnili a po vykonech 139 - 138 se schylovalo k pentlickam. Po nedavnem fiasku proti Mantelovi bylo treba si potrenovat prave exekuci pokutovych kopu proti nejakemu cvicnemu souperi. Chtel jsem sice Peeska, ale holt to zbylo na Pala :)
El se rozhodl, ze moje mice pro domaci utkani pripominaji spise elipsu, nez balon a tak se rozhodl, ze je treba mice tak moc netahat a zmenil taktiku z dlouhych micu zpet na mice kulate, resp. na protiutoky. Vse bylo ale klamanim telem, jelikoz jsme utocili jen po hranici 16 a pak zamerne kopali mice mimo, jelikoz pri Palove strelecke impotenci k penaltam nevedla jina cesta nez goly nestrilet :lol:
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
palo

Post by palo »

impossible wrote: Vse bylo ale klamanim telem, jelikoz jsme utocili jen po hranici 16 a pak zamerne kopali mice mimo, jelikoz pri Palove strelecke impotenci k penaltam nevedla jina cesta nez goly nestrilet :lol:
Naše taktika totalbeton nadovolovala vydávat se za půlící čáru a z půlky to Tvůj gólman nechtěl pustit.
No ale dokud je ta impotence jenom střelecká tak su v pohodě... :wink:
Image
hajas
Team Manager

Post by hajas »

je rozlosováno a náš tým pojede na hřiště pořadatele turnaje - trochu silné sousto, i když v této fázi už bylo těžké čekat na zázrak v podobě hratelného soupeře... Navíc tento hrací den máme zcela plný a tak je více než zřejmé, jak toto čtvrtfinále pro náš tým dopadne :roll: Ale celkově jsme s účastí v tomto kvalitně obsazeném turnaji spokojeni - děkuji pořadatelům ke krásnému zážitku v podobě reportů a celkové prezentaci turnaje a těším se na pozvánku v dalším ročníku, bude-li... :)
manažer hajas z týmu Real Pilsen
Dajo

Post by Dajo »

hajas wrote:je rozlosováno a náš tým pojede na hřiště pořadatele turnaje - trochu silné sousto, i když v této fázi už bylo těžké čekat na zázrak v podobě hratelného soupeře... Navíc tento hrací den máme zcela plný a tak je více než zřejmé, jak toto čtvrtfinále pro náš tým dopadne :roll: Ale celkově jsme s účastí v tomto kvalitně obsazeném turnaji spokojeni - děkuji pořadatelům ke krásnému zážitku v podobě reportů a celkové prezentaci turnaje a těším se na pozvánku v dalším ročníku, bude-li... :)
Maccgradyho dáš ....priemerný B-čkar , nič moc . :mrgreen: Horšie by si dopadol s FC Trabant. :mrgreen:
Dajo
FK Laugaricio
impossible

Post by impossible »

Ahoj,
právě jsme obdrželi informaci o našem dalším zápase v turnaji 'O Tajemstvi Perly Poznani':
Po 15 Říj 2012 (22:00:00 CET) : Mission Impossible - berušky
Vzhůru za vítězstvím!

Proti Beruškám jsem moc zápasů v eliminační fázi nějakého turnaje moc nenahrál, takže se těším. A komentovat sílu soupeře nemá ani cenu. Všechni ostatní účastníci 1/4 hrají divize A-C, takže já jsem tam stejně jen do počtu 8)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
ps2512

Post by ps2512 »

Ahoj,
právě jsme obdrželi informaci o našem dalším zápase v turnaji 'O Tajemstvi Perly Poznani':
Čt 4 Říj 2012 (22:00:00 CET) : Dynamo Oleksovice - ACS Pardubice
Vzhůru za vítězstvím!

S pozdravem,
představenstvo klubu.

Bude sranda :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

impossible wrote:Všechni ostatní účastníci 1/4 hrají divize A-C, takže já jsem tam stejně jen do počtu 8)
Do počtu podľa divízie, podľa výkonu zapadáš :wink:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”