Nekonči - bude Tě to mrzet...Klidně to flákej a spadni třeba do Géčka,stačí se sem tam lognout na 5-10 minut a pohlídat si smlouvy,ale kdykoliv to můžeš znovu nastartovat.Vždycky je to lepší než začínat úplně znova.Definitivně pustit to pak můžeš vždycky...Papa Bouba Diop wrote:já teď nějak řeším všechno možné jenom ne SP a obávám se, že tato sezóna bude dost možná i má poslední, uvidíme..
od minulého pátku jsem byl mimo internet i mimo čr takže s nastavováním byla docela sranda, na ligu jsem tak nějak odhadoval kdo se vykartuje a podle toho nastavoval atdted tak nějak napravuju škody
v pondělí z toho byla ještě solidní remíza u Sharkyho po výkonech 146:146, pak jsem doma urval Ratboř po výkonech 145:138, v poháru jsem přešel hladce dál, ve čtvrtek s Raffinem už jsem nastaveno neměl a i kdyby tak bych po poháru na jeho 149 těžko hledal protizbraň, dneska s Adjudem remíza, mít tým v obvyklé kondici tak bych vyhrál...
škoda že to dneska Mantelovi nevyšlo aspon na remízu..Raffin už to má při zbývajícím losu asi jasný, ale o druhé místo to může být ještě otevřený boj...já už si tu bramboru uhlídám
A kromě toho bys nám tady chyběl...