.......

................SEMIFINÁLE......................
Mission Impossible..... 3 : 3..... Fc Mantel
penalty - 4 : 5
výkony - 135 : 135
ČK - 0 / 2
Tak myslím , že málokdo čekal že "Nemožná družina" takto Mantelíka potrápí ,ale stalo se , mistr "náhoda" se ukázal v plném světle a mohlo být na světě překvapení jako hrom.....i to opět potvrzuje můj názor , že žádný zápas na SP není dopředu prohraný a má smysl bojovat i když battle a jemu podobné programy ukazují , že má člověk hodit flint víte kam.
Pro přesnost ještě doplním jednotlivé výkony hráčů v porovnání obou týmů.
íčko... -68,70,68,69,70,65,69,70,71,70,69
mantel -74,71,70,71,74,74,70,73,73,72,72
Na první pohled jasná věc ,ale realita byla jiná a nakonec se Mantel modlil za všechny svaté "randomové" v penaltové loterii.....a dočkal se
Íčkovi patří velký obdiv za to co předvedl v letošním ročníku...ale to si nechám až po skončení celého turnaje.
FK Hash Rohatsko..... 3 : 3..... Litomerice losers Club de Fotbal
penalty - 4 : 1
výkony - 147 : 145
ČK - 0 / 0 .......ŽK - 11 / 8
Tomu co předvedl Frenkič , tak tomu já říkám profi-exelentní SP přístup.....může to vypadat,že ho vychvaluju ,ale pravda je taková ,že si to zaslouží , ......kvalitní a výkonný tým umí sestavit kde kdo,ale hrát s ním na maximum využití už umí málokdo .....viz Frenkičovo sladění sestavy na pohled agresivity naukor výkonu a výsledných 11 žlutek.
Krásných Tomkyčových 145 nakonec k postupu nestačilo .
Zajímavé oba dva semifinálové špíly , letošní Mince mi přijde jako jedna z nejlepších , za poslední 2 roky.