Divize A

Moderator: Czech Moderators

Dajo
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Dajo »

Ale jasne,že to Raffin spravil dobre, predsa sa s nimi nebude s..ť aj v nasledujúcej sezóne. 8)
Dajo
FK Laugaricio
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hippopotamus wrote:
oslicek wrote: ale to byly ještě zlaté časy, kdy jediní podvodníci v A byli pouze Slováci...
V 24.sezóne Pavel pustil Hernánovi posledný zápas...bola to síce odpoveď na tie 2 vypustené zápasy medzi SK manažérmi, ale...
Hergot - jak ty si takovýhle věci milion let starý můžeš pamatovat :?: 8) - ty hlavičko

K tématu : jestli mi dovolíte,tak si teda dovolím pár slov .

Všechno to je o uhlu pohledu , dá se to chápat z obou stran , ať už té strany , že co rumuni dělaj , tak to se jim i vrátí , stejně tak jako chápu plně názor oslíčka,že tohle je fraška a znehodnocení celé A ligy.

Podstata věci je podle mě o kousek jinde ...... divize A je to nejvíc , co může manažer v téhle hře po oficialní stránce hrát a podle toho by i ta liga měla vypadat, je podle mě spousta manažerů,kteří se snaží sem dostat,aby si ji vůbec zahráli a pak je to pro ně čest a svátek i kdyby jen na jednu sezonu ....dosáhli svého cíle ....jak se pak budou dotyční asi cítit,když se jim předvede tahle komedie , která je letos k vidění s Raffinovou třešničkou na dortu??? - no řeknou si , že to je celé uplně na ho..o.
To ovšem nemění nic na tom,že si to rumuni za svůj styl pouštění zápasů nezaslouží ,ano zaslouží ,akorát nevím,jestli přímo tímhle způsobem.
Jednoduše by stačilo, kdyby těch 16 učastníků co tu ligu hraje mělo alespon tolik ucty,aby si ten vrchol oficialního SP užili a odehráli ho s čistým svědomím a sestopili ti co na to neměli,bez ohledu na nějakou vlaječku.

I přesně tyhle věci , které tu ted sleduju, mě utvrzují ve správném rozhodnutí,že pro mě jsou vrchol SP přátelské turnaje ( letos například mega finále Prokoplého bubnu ) a ne oficialní A liga.

Podstata celé hry by stále měla být zábava a soutěžení , což v našich turnajích je na 100% .... tady necítím ani zábavu ,ani soutěžení , maximalně soutěž v tom,kdo vymyslí lepší křivárnu a potopí toho či onoho pod čáru.

Pokud se mnou někdo nesouhlasí,tak mě nemusíte citovat 8) , pouze jsem chtěl napsat svůj uhel pohledu na to vše.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pupajdi13 wrote:
Hippopotamus wrote:
oslicek wrote: ale to byly ještě zlaté časy, kdy jediní podvodníci v A byli pouze Slováci...
V 24.sezóne Pavel pustil Hernánovi posledný zápas...bola to síce odpoveď na tie 2 vypustené zápasy medzi SK manažérmi, ale...
Hergot - jak ty si takovýhle věci milion let starý můžeš pamatovat :?: 8) - ty hlavičko

K tématu : jestli mi dovolíte,tak si teda dovolím pár slov .

Všechno to je o uhlu pohledu , dá se to chápat z obou stran , ať už té strany , že co rumuni dělaj , tak to se jim i vrátí , stejně tak jako chápu plně názor oslíčka,že tohle je fraška a znehodnocení celé A ligy.

Podstata věci je podle mě o kousek jinde ...... divize A je to nejvíc , co může manažer v téhle hře po oficialní stránce hrát a podle toho by i ta liga měla vypadat, je podle mě spousta manažerů,kteří se snaží sem dostat,aby si ji vůbec zahráli a pak je to pro ně čest a svátek i kdyby jen na jednu sezonu ....dosáhli svého cíle ....jak se pak budou dotyční asi cítit,když se jim předvede tahle komedie , která je letos k vidění s Raffinovou třešničkou na dortu??? - no řeknou si , že to je celé uplně na ho..o.
To ovšem nemění nic na tom,že si to rumuni za svůj styl pouštění zápasů nezaslouží ,ano zaslouží ,akorát nevím,jestli přímo tímhle způsobem.
Jednoduše by stačilo, kdyby těch 16 učastníků co tu ligu hraje mělo alespon tolik ucty,aby si ten vrchol oficialního SP užili a odehráli ho s čistým svědomím a sestopili ti co na to neměli,bez ohledu na nějakou vlaječku.

I přesně tyhle věci , které tu ted sleduju, mě utvrzují ve správném rozhodnutí,že pro mě jsou vrchol SP přátelské turnaje ( letos například mega finále Prokoplého bubnu ) a ne oficialní A liga.

Podstata celé hry by stále měla být zábava a soutěžení , což v našich turnajích je na 100% .... tady necítím ani zábavu ,ani soutěžení , maximalně soutěž v tom,kdo vymyslí lepší křivárnu a potopí toho či onoho pod čáru.

Pokud se mnou někdo nesouhlasí,tak mě nemusíte citovat 8) , pouze jsem chtěl napsat svůj uhel pohledu na to vše.
Ty to všetko vždy tak pekne zhrnieš! Takže hovoríš, že mám prestať šetriť na víťazstvo v áčku a ísť sa s vami bavkať v turnajoch? :P

Sorry za OT, už som ticho.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hippopotamus wrote:Takže hovoríš, že mám prestať šetriť na víťazstvo v áčku a ísť sa s vami bavkať v turnajoch? :P
Maťo , to ty přeci už dávno ode mě víš , ve Šlechtické Minci ,ale i dalších jiných sis mohl dokráčet pro opravdový pohárek, ne jen ten žlutý tady kreslený , mohl jsi ho mít doma ve vytrínce dlouhé roky a jednou až by ti vnoučata povyrostla , tak bys jim je se slzou v oku ukázal a pravil :.....jo děcka, to jsem tehdá vyhrál pupajdího Šlechtickou Minci a vždycky když se na ten pohárek povídám,tak se mi to všechno vybaví,jako by to bylo dneska , krásné časy to byly to mi věřte špuntové , ani tu miliardu na kontě jsem už nepotřeboval 8) ......stále ještě máš čas změnit uhel svého pohledu .

I já se omlouvám za OT a reklamu na svůj turnaj 8) ....podstatný je zde ten příspěvek o kousek nahoře. 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Big El

Post by Big El »

Pupi: Myslím, že pravdu máš z toho pohledu, že nebýt turnajů, tak si troufám tvrdit, že 90% z nás co jsme na fóru, tak už tady nehraje. Díky tomu myslím, že se mnozí "zklamaní áčkaři" (míněno zklamaní tou komedií) mohou nad toto povznést. Sám bych se asi rád podíval do Béčka a třeba i do Áčka, ale ndělám pro to až tak moc, takže asi nelze říct, že by to byl můj cíl.

Jinak k tomu tématu... Ty pohledy mohou být různé a upřímně myslím, že na všech něco je a nejsem schopný posoudit ani schválit žádné z těchto jednání. Raffin sice v podstatě klesl na úroveň Rumunů, ale zase proč by se s nimi měl chtít znovu s..t v další sezóně? Kór pokud se do něj obouvají sprostě i v tiskovkách (nečetl jsem je, ale chápu to tak z té diskuse tady). Z druhého pohledu - každý si může se svým týmem zvolit jaké chce priority. To znamená, že v podstatě jakékoli vypuštění může být vysvětlitelné (chtěl jsem ušetřit na bonusech, chtěl jsem vyhrát turnajový zápas, atd...) a tudíž i ospravedlnitelné. A poslední pohled - i to rumunské počínání nelze odsoudit jednoznačně. Obecně uznávaná morální zásada je, že prospěch (dobro) celku je víc, než dobro jednotlivce. A z tohoto pohledu se Rumuni chovají nejmravněji. Nebo spíš nechovají - ale hledí-li na to z tohoto pohledu, může se jim jevit jejich chování jako zcela v pořádku a naši českou 100% soutěživost mohou považovat za sobeckost. Samozřejmě: kdybychom se takhle domluvili my Češi, tak se můžeme před sezónou domluvit, že Mantel (Papa, Pattrick a vlastně kdokoli) bude mistrem a pokud se tak rozhodneme, tak jím zkrátka bude, což by se asi zbytku světa moc nelíbilo a vlastně by to bylo o ničem...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

nejlepší je, že at zítra zahraji jakkoliv, tak si od půlky SP světa vyslechnu, že jsem buď potopil Pardubice nebo ve druhém případě, že jsem se snížil na úroveň ostatních... skvělá volba :cry:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

PaTTTTrick wrote:nejlepší je, že at zítra zahraji jakkoliv, tak si od půlky SP světa vyslechnu, že jsem buď potopil Pardubice nebo ve druhém případě, že jsem se snížil na úroveň ostatních... skvělá volba :cry:
Som presvedčený o tom, že ak zajtra zahráš naplno, nik ti nič nepovie. A ak by si zápas vypustil, priprav sa akurát na pár vulgarizmov smerujúcich na tvoju osobu v rumunských tlačovkách :lol: Nič horšie sa ti nestane, tohtosezónna morálka áčka je už tak v prdeli, že jeden vypustený zápas nič nerieši...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Big El

Post by Big El »

Hippopotamus wrote:
PaTTTTrick wrote:nejlepší je, že at zítra zahraji jakkoliv, tak si od půlky SP světa vyslechnu, že jsem buď potopil Pardubice nebo ve druhém případě, že jsem se snížil na úroveň ostatních... skvělá volba :cry:
Som presvedčený o tom, že ak zajtra zahráš naplno, nik ti nič nepovie. A ak by si zápas vypustil, priprav sa akurát na pár vulgarizmov smerujúcich na tvoju osobu v rumunských tlačovkách :lol: Nič horšie sa ti nestane, tohtosezónna morálka áčka je už tak v prdeli, že jeden vypustený zápas nič nerieši...
Souhlas. Myslím, že když zahraješ naplno, tak Ti to nikdo z Čechů nevyčte. A když nezahraješ - no nebudeš zkrátka první, no... :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

Hraj na plno.....pokud si to Oliwka neuhraje, nemá v A divizi co dělat.
Sorry Oliwko, jen můj názor.
:wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
sexy kote

Post by sexy kote »

Uvařit rumuny ve vlastní šťávě :twisted: bodů se vzdali sami, tak je to čistě jejich problém, že jich budou mít málo.
kopeckar

Post by kopeckar »

Před posledním kolem sestupují 3 Rumuni a 3 Češi. Tak by to mělo zůstat i po tom posledním. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
oliwapol

Post by oliwapol »

ps2512 wrote:Hraj na plno.....pokud si to Oliwka neuhraje, nemá v A divizi co dělat.
Sorry Oliwko, jen můj názor.
:wink:
Jo přesně tak to je,tvuj názor se mi líbí.

Už po pondělní porážce se sharkym jsem nevěřil v záchranu a pak to raffin takhle zamotal. Sám jsem zvědav jak to dopadne a když sestoupím vubec mě to trapit nebude,aspon se v bečku budu moct soustředit ještě víc na turrnaje :)
ACS Pardubice
acskncl

Post by acskncl »

Pri mem pohledu na hru by nebylo co resit a pokracovala by ligova forma z posledni doby :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
mantel

Post by mantel »

Já bych zápas nijak nehrotil - ani nevypouštěl, ani se nesnažil na 110%. Prostě zahrát solidní výkon, abych se za něj nemusel stydět, pokud má Oliwka v Áčku zůstat, tak to musí ukázat na hřišti. Já samozřejmě hraju naplno, zítřejší soupeř hrál pohár, tak snad mě nečekají zítra žádné komplikace.
tomkycz

Post by tomkycz »

PC Bonner 1 - 2 ACS Pardubice

:mrgreen: 8) :mrgreen: dobře jim tak !!!
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”