Divize A

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by kopeckar »

tomkycz wrote:PC Bonner 1 - 2 ACS Pardubice

:mrgreen: 8) :mrgreen: dobře jim tak !!!
Taktéž gratuluju. Co je však škoda, že pro příští rok místo těch dvou Rumunů přijdou dva další a místo těch našich tří ani jeden. :cry: Aspoň, že dorazí jeden východní soused. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
oliwapol

Post by oliwapol »

PC Bonner 1 - 2 ACS Pardubice

139 - 141

Pattrick si myslím muže mít čisté svědomí,sice neposlal asi to nejlepší po poháru,ale vubec to nevypustil.
I random dokáže z výkonu +2 uvařit parádní remízu,... což se tentokrát naštěstí nestalo. :mrgreen:
ACS Pardubice
Big El

Post by Big El »

oliwapol wrote:PC Bonner 1 - 2 ACS Pardubice

139 - 141

Pattrick si myslím muže mít čisté svědomí,sice neposlal asi to nejlepší po poháru,ale vubec to nevypustil.
I random dokáže z výkonu +2 uvařit parádní remízu,... což se tentokrát naštěstí nestalo. :mrgreen:
Myslím, že tohle je naprosto ideální. Navíc Pattrick dostal redku v 68.minutě. A můžete dát někoho do tiskovky, když ho sekl rozhodčí? :P

Takže všechno je jak má být :P Jinak má někdo výpočet pro to, o kolik jedna redka obere tým bodů - v závislosti na čase? Já myslím, že v tomto případě to byly 3-4 body výkonu týmu, ale je to jen domněnka na základě jedné nepodložené informace...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

Jde o to, jakou taktiku hrál a který hráč mu byl vyloučen :wink:

Jinak GRATULACE Oliwko, já věděl, že to zvládneš :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Nu, konec ligy, nezbývá než pogratulovat vítězi, Mantelíkovi k bedně a všem sedmi Čechům včetně nesmrtelného Oslíčka k udržení.... škoda, že sestupující kolegy žádný český tým nenahradí...

U nás již třetí sezonu po sobě zklamání, opět jsme čekali lepší umístění. Tým stárne, do zběsilé honičky s nákupy se pouštět nebudeme, tak vyzkoušíme, jak dlouho se tým ještě udrží než se pustíme do další razantní vlny obměny.. doufám, že příští sezonu se ještě udržíme...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:Jde o to, jakou taktiku hrál a který hráč mu byl vyloučen :wink:

Bylo to v 68.minutě z 93, dostal ji RM s výkonem 73 a pokynem po křídle, přičemž Pattrick hrál protiútoky. Tak jak to spočítáš hlavičko? Docela by mě to zajímalo. Ideálně nejlépe s přesností na 5 desetinných míst (když jsem Ti podal tak vyčerávající informace :lol: )
Elnino Prague

ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:

Bylo to v 68.minutě z 93, dostal ji RM s výkonem 73 a pokynem po křídle, přičemž Pattrick hrál protiútoky. Tak jak to spočítáš hlavičko? Docela by mě to zajímalo. Ideálně nejlépe s přesností na 5 desetinných míst (když jsem Ti podal tak vyčerávající informace :lol: )
Jsem to myslel tak, že kdyby ji dostal útočník, tak mu to výkon sekne víc, než když ji dostal záložník (navíc bez ind. pokynu útočný) :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
Big El wrote:

Jsem to myslel tak, že kdyby ji dostal útočník, tak mu to výkon sekne víc, než když ji dostal záložník (navíc bez ind. pokynu útočný) :wink:
To já vím. Proto jsem Ti také tyto informace dal (i proto jsem uvedl ten pokyn). Tak o kolik ho to podle Tebe seknulo bodů?
Elnino Prague

ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:
ps2512 wrote: Jsem to myslel tak, že kdyby ji dostal útočník, tak mu to výkon sekne víc, než když ji dostal záložník (navíc bez ind. pokynu útočný) :wink:
To já vím. Proto jsem Ti také tyto informace dal (i proto jsem uvedl ten pokyn). Tak o kolik ho to podle Tebe seknulo bodů?
dle mě tak 3 body

Ale tohle mě nepřestane udivovat:
Oliwa a jeho dlouhé míče :mrgreen:
GK Manuel Husín Hrát vpřed 72
LB Daniel Rijmenams Odehrát 77' 72
CB Easa Ali Ahmed Odehrát 73
CB Gorka Peragón Odehrát 57' 73
RB Florent Hemed - C Normální 71' 74
LM Lavrenty Grigoriev Přihrávky 73
CM Stephen Mohan Přihrávky 71
RM Eurelijus Jankauskas Normální 74' 71
LF Flavio Calapes Na sebe 66' 73
CF Aleksandr Kudu Na sebe 75' 72
RF André Tukser Volný hráč 76' 72
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
Ale tohle mě nepřestane udivovat:
Oliwa a jeho dlouhé míče :mrgreen:
Pšššššš. Přece těm Áčkařům nemůžeme radit. To už bysme je pak neporáželi 8)
Elnino Prague

mantel

Post by mantel »

Gratulka Patrickovi i Oliwkovi, nemůže říct nikdo ani popel a dopadle to přesně podle českých představ.
mantel

Post by mantel »

Teprve dneska jsem se pořádně dostal k hodnocení uplynulé sezony. Pro mě nejúspěšnější za celou dobu účinkování na SP. Sice už mám z Áčka i druhé místo, ale tato sezona byla napínavější, protože bylo o co hrát až do samotného závěru a třetí místo bylo hodně nečekané. A vůbec poprvé jsem byl nejvýše postaveným Čechem podle umístění v lize, čehož si hodně cením. Navíc jsem hrál všechny možné forové turnaje a výsledky v nich jsou taky skvělé. Úplně nejvíce si však vážím vítězství v Minci, po kterém jsem lačnil od chvíle, co jsem se do toho to turnaje poprvé přihlásil. Zkrátka v této sezoně se povredlo skoro vše, na co jsem šáhnul.
Gratulace všem Čechům, kteří uhájili příslušnost v nejvyšší divizi i na další sezonu (samozřejmě v čele s nesmrtelným oslíčkem) a taky gratulka Raffinovi k zisku svého posledního titulu na SP. A nesmím zapomenout taky na tým me-dinamo, které mu bylo víc než vyrovnaným soupeřem a jen smůla (random, CML, veslo) ho připravila o možné prvenství. Škoda těžko uvěřitelných tiskových prohlášení, kterými nejen on tak trochu pokazil atmosféru v divizi A.
ps2512

Post by ps2512 »

Když tu tak vidím Oslíčka a v topiku A nic nového, tak to vypadá na další esej o tom, jak sestoupí :mrgreen:

Uživatelé procházející toto fórum: oslicek, ps2512 a 0 návštevníků
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

oh, yeah - já sem první. to je pěkný dárek od sjarela v mé poslední sezóně v áčku, abych si to naposled vychutnal. děkuji.

nevyprodává vůbec nikdo - ban taky zatím nikdo nedostal, každý bodík bude malým vítězstvím. všechny své palce budu příští sezóně držet mantelovi, ať mu vyjde jeho áčková mise. na bedně bude asi s meangreenem a florinem. na sestup bych tipnul vedle sebe, ještě oliwapola, combat, kotrlíka, malinas a fc monte. jak to vidíte ostatní?

doufám, že v poháru trojblok kateřina, PaTTrick a papa prorazí smůlu a budeme mít zase českého vítěze!

první týden mám cíl ve venkovních zápasech neublížit a doma alespoň nějaký bodík urvat, aby to 16. místo nebylo tak tristní.
oslicek

Post by oslicek »

ps2512 wrote:Když tu tak vidím Oslíčka a v topiku A nic nového, tak to vypadá na další esej o tom, jak sestoupí :mrgreen:

Uživatelé procházející toto fórum: oslicek, ps2512 a 0 návštevníků
doufám, že sem nezklamal...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”