GRATULUJEM, TENTO TVOJ DESAŤTISÍCTYSEDEMSTOŠTYRIDSIATYPRVÝ PRÍSPEVOK ŤA VYNIESOL NA PIATE MIESTO SPAMEROV SP FÓRAps2512 wrote: To už byla odveta![]()
Já to nebrzdím jak někdo![]()

Moderator: Czech Moderators
GRATULUJEM, TENTO TVOJ DESAŤTISÍCTYSEDEMSTOŠTYRIDSIATYPRVÝ PRÍSPEVOK ŤA VYNIESOL NA PIATE MIESTO SPAMEROV SP FÓRAps2512 wrote: To už byla odveta![]()
Děkuji děkuji, ani jsem si toho nebyl vědomHippopotamus wrote:GRATULUJEM, TENTO TVOJ DESAŤTISÍCTYSEDEMSTOŠTYRIDSIATYPRVÝ PRÍSPEVOK ŤA VYNIESOL NA PIATE MIESTO SPAMEROV SP FÓRAps2512 wrote: Já to nebrzdím jak někdo![]()
ŽE BOL O NIČOM, AKO AJ TVOJICH DESAŤTISÍCSEDEMSTOŠTYRIDSAŤ PREDOŠLÝCH PRÍSPEVOK, TO ASI ANI NETREBA PRÍZVUKOVAŤ
![]()
Tssss ale zase máš čas a prostor sehnat nějaké posily aby to Ačko jinde zvládlops2512 wrote:To už byla odvetasexy kote wrote:Tak směle do toho, já už takovou šílenou cenu dávat nebudups2512 wrote:No právě že nemám......už zbývají jen nějaký drobný![]()
Ačko by ho taky nezvládlo, ale nějaká haluz když, bych byl o 1 - 2 body horší, přijít mohla![]()
Třeba dojde haluz v odvetě
Otázka zní: KDE?sexy kote wrote: Tssss ale zase máš čas a prostor sehnat nějaké posily aby to Ačko jinde zvládlo
Když Palo tak já musím takypalo wrote:Když Pán Bůh dopustí i lama spustí:
Stratovarius - Fc Mantel 3:2 (144:142)
Jeste ze mas fanklub, ktery to za tebe hlidaps2512 wrote:Děkuji děkuji, ani jsem si toho nebyl vědomHippopotamus wrote:GRATULUJEM, TENTO TVOJ DESAŤTISÍCTYSEDEMSTOŠTYRIDSIATYPRVÝ PRÍSPEVOK ŤA VYNIESOL NA PIATE MIESTO SPAMEROV SP FÓRAps2512 wrote: Já to nebrzdím jak někdo![]()
ŽE BOL O NIČOM, AKO AJ TVOJICH DESAŤTISÍCSEDEMSTOŠTYRIDSAŤ PREDOŠLÝCH PRÍSPEVOK, TO ASI ANI NETREBA PRÍZVUKOVAŤ
![]()
![]()
![]()
![]()
I to je na tebe mocps2512 wrote:![]()
![]()
![]()
Jsem ani nevěděl, že mám fanklub
Asi jednočlenný
Upravoval jsem smlouvy, takže jsou někteří Áčkaři bez morálky. Nicméně gratulka ti právem náleží (na rozdíl od PS-ka, kterému se tohle pro nejbližší sezony nemůže povést).palo wrote:Když Pán Bůh dopustí i lama spustí:
To jsi neměl psát, ted když se mu to nějak haluzácky podaří, někdy v budoucnu, tak s nim bude k nevydržení, ale vlastně to už je tedmantel wrote:Upravoval jsem smlouvy, takže jsou někteří Áčkaři bez morálky. Nicméně gratulka ti právem náleží (na rozdíl od PS-ka, kterému se tohle pro nejbližší sezony nemůže povést).palo wrote:Když Pán Bůh dopustí i lama spustí:
Možná i mečelps2512 wrote:Bys becel kdybych tu nebyl