Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by pupajdi13 »

Hippopotamus wrote: Keď kúpim hráča za milión a za 3 dni ho predám za 3 milióny, nie je to tiež úmysel získať výhodu neprirodzenou cestou? Získavam peniaze za nič..
Musel jsem to trochu rozdělit cos napsal.
Nemužeš přeci spojovat obchodní talent s umyslným protočením hráče , zde nešlo o prodej a zisk ,ale o nabrání zkušenností.
Hippopotamus wrote: Rozmýšľať nad tým, že vďaka tomu má hráč vyššiu predajnú cenu je trochu zcestné, nakoľko ten manažér zaplatí rozhodne viac v tom prevode akoby mohol získať z vyššej predajnej ceny.
Ano to máš pravdu...potom ale muže platit druhá varianta,že si nezlepšuje hráče na kšeft,ale sám pro sebe,aby ten hráč dříve kopal své maximum....neznám jeho umysly ve hře do budoucna a ani mě nezajímají , vidím pouze ten fakt,že hráč nebyl regulerně prodáván,ale pouze posouván sem a tam za nějaký učelem....jakým?
Hippopotamus wrote: Ak chcete banovať takéto veci, tak urobte konkrétnejší zoznam skutkov, ktoré sa nesmú.
Ano....toto jsem už navrhoval několikrát po sobě přímo u "vůdce" a vždy mi bylo vysvětleno,že je vše dostačující ....v případě raffin jsem ho donutil alespon vydat nějaké tiskové prohlášení,což bylo maximum,co jsem dokázal.
Přesto si pořád myslím,že tohle není uplná prkotina , jak ty jí tu ted popisuješ.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Osobně by mi to mohlo být šumák a vůbec to tu neřešit , nemám k tomu důvod (a možná ani pravomoc,kdyby to někdo četl)...ale moje povaha mě nutila to tu rozbalit a zjistit váš názor a znalosti .....případ to muj není a jsem u něho jen jako doprovodný článek .
přesto mě překvapuje,že defakto schvalujete tento způsob hry ,.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

To, čo sa stalo, nie je z môjho pohľadu férové. Lenže, čo nie je zakázané, je povolené. A ukáž mi, kde je zákaz ohľadom toho, že hráč nemôže takýmto spôsobom získavať skúsenosti, kde je napísané, že sa nemôže predať po 3 dňoch konkrétnemu manažérovi, kde je zakázaný okamžitý spätný transfer...? V podstate narážam na to, že chcete trestať za niečo, čo ste nikde neuviedli.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hippopotamus wrote:To, čo sa stalo, nie je z môjho pohľadu férové. Lenže, čo nie je zakázané, je povolené. A ukáž mi, kde je zákaz ohľadom toho, že hráč nemôže takýmto spôsobom získavať skúsenosti, kde je napísané, že sa nemôže predať po 3 dňoch konkrétnemu manažérovi, kde je zakázaný okamžitý spätný transfer...? V podstate narážam na to, že chcete trestať za niečo, čo ste nikde neuviedli.
ano s tímhle souhlasím a i proto jsem reagoval na šerif foru tak,jak jsem reagoval.....ovšem asi logicky chápeš,že já nedokážu ovlivnit všechno ,natož přesvědčit toho hlavního.

V podstatě když to shrnu mě zajímalo,co si o tomhle jednání tady komunita myslí a jestli vůbec ví , že je to proti pravidlům i když to v nich není věcně popsáno a tím jsem tady všechny chtěl na to upozornit.
Moje snaha a komunikace byla čistě kladná k naší komunitě se snahou informovat ....tak bych byl nerad,aby se to nakonec zvrtlo proti mě 8) ---ten hajzl banovací pupajdí 8)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

pupajdi13 wrote:Podle mě,je tohle jasný podvod a umysl získat výhodu nepřirozenou cestou....rychleji rostoucí zkušennost = rychleji rostoucí výkon mladého hráče = lepší (vyšší ) cena na prodejním trhu .
jak rychle rostouci zkusenost? zkusenost roste prestupama za ktery odvadis dane a to ze se vratli mezi tak co ?
pises "vyhodu ziskal neprirozenou cestou", prirozena cesta je ze mi krajan v Acku vypusti zapas abych dostal neprirozenou vyhodu nad ostatnimi? a nebo to ze je na tl hrac kterej ma cenu dejme tomu 8M a ja presvedcim prodavajiciho at mi ho odklepne driv treba za 5M, to mam taky krutou az neprirozenou vyhodu nad ostatnima?
a co treba kdyz pred zapasem vyhodim trenera, neni to nahodou taky neprirozena cesta jak jsem prisel k moralce u hracu? (s argumentem ze pri prevodu hracu jsou jasne definovany pravidla a to ze oba prijdou o tymovou naladu, o penize z dani, vycerpavaji si limit 2 hrace za sezonu)
pupajdi13 wrote:Díky rychlosti převedení hráčů 11-14 říjen tady nemuže být ani řeč o nějakém (spletení se,že si to ten nebo onen rozmyslel a dal zase prodávat atd) jde o jasný převod na zkušennosti a tím pádem hraní proti pravidlům
jakym pravidlum?

to co udelali neni uplne fer a nejcistsi zalezitost na svete, ale dejou se hosi veci a furt nez tohle a me prijde jako blbost zaciat trestat neco co je tak osemetny jako ty zkusenosti. Nikde o tom neni ani slovo (narozdil od toho ze prestupy s nerealnyma castkama muzou bejt upraveny - tak proc jedomu z uctu neodectete 10M a druhymu 12M, priste by to uz urcite neudelali a rozmysleli by se i ostatni)
ja myslim ze by to byl adekvatne tvrdy trest pro oba, jak za nerealnou castku tak i za ty podivny prestupy a bylo by to navleceno tak ze je to za nerealnou castku (coz bylo)

btw a jak jsem psal s tim raffinem, tak je sice pravda to co na to pises ale i kdyby causa raffin nexistovala, tak by banovat byla blbost. jakej trest teda dostanou? jestli ban tak je to hodne ulitly :roll:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pupajdi13 wrote:
Hippopotamus wrote:To, čo sa stalo, nie je z môjho pohľadu férové. Lenže, čo nie je zakázané, je povolené. A ukáž mi, kde je zákaz ohľadom toho, že hráč nemôže takýmto spôsobom získavať skúsenosti, kde je napísané, že sa nemôže predať po 3 dňoch konkrétnemu manažérovi, kde je zakázaný okamžitý spätný transfer...? V podstate narážam na to, že chcete trestať za niečo, čo ste nikde neuviedli.
ano s tímhle souhlasím a i proto jsem reagoval na šerif foru tak,jak jsem reagoval.....ovšem asi logicky chápeš,že já nedokážu ovlivnit všechno ,natož přesvědčit toho hlavního.

V podstatě když to shrnu mě zajímalo,co si o tomhle jednání tady komunita myslí a jestli vůbec ví , že je to proti pravidlům i když to v nich není věcně popsáno a tím jsem tady všechny chtěl na to upozornit.
Moje snaha a komunikace byla čistě kladná k naší komunitě se snahou informovat ....tak bych byl nerad,aby se to nakonec zvrtlo proti mě 8) ---ten hajzl banovací pupajdí 8)
Pre mňa (a myslím, že aj väčšiny tu prítomných) si najlepší šerif, akého SP kedy malo, takže neverím, že nejaké nadávky na svoju osobu si tu prečítaš. Na záver, z môjho pohľadu: tento prevod by som nechal tak. ...a konečne implementoval do pravidiel takéto veci, nech sa za to môže oficiálne pokutovať a nik nebude namietať. V dnešných dňoch proste nič neporušili...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote:
to co udelali neni uplne fer a nejcistsi zalezitost na svete, ale dejou se hosi veci a furt nez tohle a me prijde jako blbost zaciat trestat neco co je tak osemetny jako ty zkusenosti. Nikde o tom neni ani slovo (narozdil od toho ze prestupy s nerealnyma castkama muzou bejt upraveny - tak proc jedomu z uctu neodectete 10M a druhymu 12M, priste by to uz urcite neudelali a rozmysleli by se i ostatni)
ja myslim ze by to byl adekvatne tvrdy trest pro oba, jak za nerealnou castku tak i za ty podivny prestupy a bylo by to navleceno tak ze je to za nerealnou castku (coz bylo)
jo,to je spojený jedno s druhým, to pouze já tady kladu důraz na ty zkušennosti , protože je za tím transferem vidím ,,,bavím se směrem k pokutě, ne k banu ,ale z vašich reakcí je jasně vidět,že by za to neměl být postih žádný , jelikož to není nikde popsané a to je taky pravda...další pravda je,že šerif musí umět dosavadní pravidla implantoval přímo ve hře ,čili musí umět potrestat i nepopsané věci a obhájit si je (tak jsem to tam pochopil) což taky není prdel a uplně mě netěší.
frankie_doparoma wrote: btw a jak jsem psal s tim raffinem, tak je sice pravda to co na to pises ale i kdyby causa raffin nexistovala, tak by banovat byla blbost. jakej trest teda dostanou? jestli ban tak je to hodne ulitly :roll:
No snad ne....je to první den v řešení ...takže to má ještě čas.....nevím v poslední době mám pocit, že jsem furt někde mimo realitu .
acskncl

Post by acskncl »

Pokud by meli oba spfa tak si je klidne muzou prodat 3x tam a zpet a nemel by to byt proste problem, proste limit 3 transakci by byl vyuzit a nikde neni ze to nemuze byt na stejneho hrace. Za kazdej prodej mas poplatky a naladu dolu, tedy te proste neco ze hry kazdej prestup stoji.
Na ceste do propadliste dejin.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Už mám dneska té angličtiny plný zuby....takže jdu chrápat a zbYtek zase zítra.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

btw. chapal bych to reseni a postoj serifstva kdyby slo o realny castky a jediny co by bylo divny by byli ty expa, ale proc na to nenavliknout ten nerealnej prestup....?
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Big El

Post by Big El »

Frenkie, Hippo, acskncl: Víte co moc nechápu? Šerif vám tady uvede, že z pohledu šerifstva je toto zakázané (respektive nikoli zakázané, ale podvod) a vy pořád melete svou. Vaše argumenty jsou v zásadě logické, ale už byly uvedené nejméně jednou a nemá smysl je opakovat a je lepší prostě přijmout jako hotovou věc to, jaký pohled na to šerifové mají.

Jinak pokud jde o můj názor. Co není zakázané je povolené? No možná. Ale současně platí, že by měla být dodržována pravidla fair play a také to, že správný soudce má soudit nejen podle litery zákona, ale i jeho ducha a ten překročený byl. Když to převedu např. na kauzu Limberský. Všichni na fóru napříč kluby jsme se v zásadě shodli, že je skoro horší že lhal do televize, než to, že filmoval. A je někde zakázané lhát do televize? Myslím, že ne. Bohužel v tomto případě bylo rozhodnuto dle litery a nikoli dle ducha zákona. Nicméně vy byste v tomto SP případě chtěli učinit totéž...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
impossible

Post by impossible »

Tady se musím přiklonit na stranu většiny. Já osobně na tom žádné porušení pravidel nevidím, jelikož to nikde vysloveně zakázáno není. Ale nebudu už psát něco, co tady předemnou ostatní nadhodili.

Pokud je něco takového nepřijatelné pro šerify, má být automaticky zablokován přestup hráče zpět do stejného týmu a je to. Pro programátora to je 5 minutová záležitost a je pro problémech. Ne, že bych ale věřil, že to někdo do hry implementuje. Raději se bude říkat, že je to zakázané, což se ale dozví asi jedna promile managerů, kteří chodí na fórum a až se něco podobného stane znovu, budou tady opět debaty.

Ještě k samotnému přestupu. Já se na to dívám jako na jistý druh hostování. Pustím hráče "na zkušenou" nabrat nějaké zkušenosti do jiného klubu a následně si hráče stáhnu zpátky. Když tato možnost ve hře není implementována, tak si ji holt někteří vytvořili provizorně.
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Štve mě,že tuhle celou naší plodnou diskuzi nemužu překopírovat na šerif stránky,aby si chlapci udělali názor jak to vidí manažeři.
Spíš naopak mám strach,že jestli se sem někdo jukne a překopčí si to,tak dostanu přes prsty za vynášení informací .
Každopádně jsem nad tím v noci před spaním dál přemýšlel a zkusím tenhle celý Váš jednotný názor pěkně opatrně zabalit a rozbalím ho tam na šerifský stůl tak,aby nebylo hned jasné,že jsem dělal výzkum a uvidíme co z toho vzejde.
impossible

Post by impossible »

pupajdi13 wrote:Štve mě,že tuhle celou naší plodnou diskuzi nemužu překopírovat na šerif stránky,aby si chlapci udělali názor jak to vidí manažeři.
Spíš naopak mám strach,že jestli se sem někdo jukne a překopčí si to,tak dostanu přes prsty za vynášení informací .
Každopádně jsem nad tím v noci před spaním dál přemýšlel a zkusím tenhle celý Váš jednotný názor pěkně opatrně zabalit a rozbalím ho tam na šerifský stůl tak,aby nebylo hned jasné,že jsem dělal výzkum a uvidíme co z toho vzejde.
Další pravidlo postavené na hlavu. Šerifové si vaří svoji polívčičku a na hlas a názor lidí, kteří tuhle hru tvoří se nehledí. Tohle mi na tom přijde úplně nejsmutnější a na facku. Samozřejmě ne pupimu :)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak jsem hodil hlavu na špalek,možná budete mít brzo nového šerifa :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”