Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:Tak jsem hodil hlavu na špalek,možná budete mít brzo nového šerifa :lol:
A ty klid a spoustu volného času. Škoda jen těch peněz za tu funkci. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
impossible

Post by impossible »

pupajdi13 wrote:Tak jsem hodil hlavu na špalek,možná budete mít brzo nového šerifa :lol:
Bassi....

Uz s tesim na Sheriff cup s reporty.
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak jsem si ted všiml, že jsem měl na začátku října výročí 2 roky ve funkci 8) -- si teda gratuluju. :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:Tak jsem si ted všiml, že jsem měl na začátku října výročí 2 roky ve funkci 8) -- si teda gratuluju. :lol:
i já gratuluju!!! :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:
pupajdi13 wrote:Tak jsem si ted všiml, že jsem měl na začátku října výročí 2 roky ve funkci 8) -- si teda gratuluju. :lol:

Hlavně k tomu, že jsi to přežil bez výrazné psychické újmy :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Big El wrote:
ps2512 wrote:

Hlavně k tomu, že jsi to přežil bez výrazné psychické újmy :wink:
To sa uvidí až na najbližšom zraze, či je ešte stále naozaj v poriadku :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Len také zamyslenie sa. Ten manažér, ktorý si naexpoval svoje LFko, je momentálne v géčku. Hráč má 37exp, nebyť double transferu, má ich 32. Čo znamená, že pri postupe do béčka už bude hrať svoje maximum (za predpokladu, že tím bude každú sezónu postupovať hore, vrátane tejto). To potom nechápem, k čomu tento ťah, ktorý ho stál dosť peňazí a ešte je aj na hraniciach pravidiel. Aby mu hral chlapec v céčku o 3 týždne skôr maximum? Fakt to ide mimo mňa...
...new beginning...

Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Tak že to takto jde už i mě napadlo mnohokrát. Nikdy mi ovšem nepřišel nárust zkušeností tak výrazný, aby to stálo za to, protože je obrovský kámen úrazu v tomhle, jak psal Pupča...
pupajdi13 wrote:...další pravda je,že šerif musí umět dosavadní pravidla implantoval přímo ve hře ,čili musí umět potrestat i nepopsané věci a obhájit si je (tak jsem to tam pochopil) což taky není prdel a uplně mě netěší.
Budu asi volně parafrázovat některé své předřečníky, ale tohle je úplně šílené !!! Nechci tu z toho dělat nějaký pupek světa nebo životně důležitou věc, ale tohle pokud se má brát do důsledků je to práce pro právníky. Znám jednoho co šerifa dělal, myslím že se do toho zkoušel i vnést právní stránku věci a dost rychle to zabalil..

A to je celý ten problém, šerif si to vyloží po svém, já taky a jak to asi dopadne, že ? :mrgreen:

Podle mě je to využití skuliny v pravidlech, sice neetické, ale trestal bych to formou napomenutí. Dost mi to připomíná, jak v dřívějších dobách se hráči kupovali na volné přestupy za astronomické platy a pak se jim plat postupně snižoval.

Přitom by stačilo do hry zakomponovat pravidlo, že se hráč nesmí vrátit do klubu z něhož odešel dřív než za X času a basta fidli, stačí napomenutí protože to už nikdo nikdy nebude moct udělat. Ale to by asi někdo musel sednout a věnovat se chvilku práci na SP, že ? :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Sokol Cejc wrote: Ale to by asi někdo musel sednout a věnovat se chvilku práci na SP, že ? :mrgreen:
Ahoj sokolíku - kamaráde..Tebe tady opravdu rád vidím po dlouhé době.....máš recht jako vždycky....to se můžu třeba rozkrájet snahou , ale pokud pro to nic nedělá ten pravej,tak je to vždycky pi..u ke zdi. 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

btw; vzpomnel jsem si na noobcuping..... - vysoce neeticke, zneuzivani novacku, 100% unfair
ale nikdy zadnej serif to netrestal, protoze to zakazane nebylo
akorat po case prislo uprava hry ze soukromej turnaj muze bejt jen za 50k

(kdyby ty zkusenosti byl vyraznej problem, mohlo by prijit neco jako ze se hrac do tymu muze vratit az treba minimalne po sezone, ale to neprijde jelikoz uz ted je ta cena vysoka za par expu)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:btw; vzpomnel jsem si na noobcuping..... - vysoce neeticke, zneuzivani novacku, 100% unfair
A čo je na tom neetické? Odkedy hrám túto hru, organizujem si vlastný turnajík pre 4 tímy, vstupné vždy 50k a sú to nováčikovia (okrem mňa). Ja osobne na tom už prerábam, aj keď vždy ten turnaj vyhrám (celkové vstupné 200k, po zdanení 180k, polovica prvému, teda 90k, po odčítaní vstupného je to 40k v čistom, nakoľko ale v priemere hrám každý druhý zápas vonku a nebyť turnaja, hral by som doma priateľáky, z ktorých mám priemerný zisk 60k, som v podstate 20k v mínuse). Z pohľadu nováčikov:
porazený finalista: -50k vstupné, +45k odmena, +11k príjem z domáceho zápasu (ak rátam, že zase v priemere hrá jeden doma), teda dokopy +6k
porazení semifinalisti: -50k vstupné, +22,5k odmena, +5,5k príjem z domáceho zápasu (každý druhý hrá ten zápas doma, to je teda ich priemer), dokopy -22k (suma, z ktorej sa fakt nik neposerie, hlavne, keď som sa teraz dozvedel, že taký nováčik dostane v pohode na začiatku hry 16 mega)
Takže finančná stránka je zanedbateľná, a teda hráči im akurát získajú nejaké skúsenosti, pribudne im pár fans do základne a pre tých manažérov je to určite aspoň malé rozptýlenie, nakoľko pri založení všetci hrajú v lige kvalitné zápasy proti N.N. tímom.
...new beginning...

acskncl

Post by acskncl »

Hippopotamus wrote:
frankie_doparoma wrote:btw; vzpomnel jsem si na noobcuping..... - vysoce neeticke, zneuzivani novacku, 100% unfair
A čo je na tom neetické? Odkedy hrám túto hru, organizujem si vlastný turnajík pre 4 tímy, vstupné vždy 50k a sú to nováčikovia (okrem mňa). Ja osobne na tom už prerábam, aj keď vždy ten turnaj vyhrám (celkové vstupné 200k, po zdanení 180k, polovica prvému, teda 90k, po odčítaní vstupného je to 40k v čistom, nakoľko ale v priemere hrám každý druhý zápas vonku a nebyť turnaja, hral by som doma priateľáky, z ktorých mám priemerný zisk 60k, som v podstate 20k v mínuse). Z pohľadu nováčikov:
porazený finalista: -50k vstupné, +45k odmena, +11k príjem z domáceho zápasu (ak rátam, že zase v priemere hrá jeden doma), teda dokopy +6k
porazení semifinalisti: -50k vstupné, +22,5k odmena, +5,5k príjem z domáceho zápasu (každý druhý hrá ten zápas doma, to je teda ich priemer), dokopy -22k (suma, z ktorej sa fakt nik neposerie, hlavne, keď som sa teraz dozvedel, že taký nováčik dostane v pohode na začiatku hry 16 mega)
Takže finančná stránka je zanedbateľná, a teda hráči im akurát získajú nejaké skúsenosti, pribudne im pár fans do základne a pre tých manažérov je to určite aspoň malé rozptýlenie, nakoľko pri založení všetci hrajú v lige kvalitné zápasy proti N.N. tímom.
Driv se ale ten turnaj dal delat pro 32 a mam pocit ze v nake dobe i pro 64 tymu a to vlezny slo mnohem vetsi nez 50K a pak si na takovem turnaji s novackam arejzovat mohl jak krava. A v pocatku bejvalo na konte mnohem min, tak 2-3M
Na ceste do propadliste dejin.
frankie_doparoma

no za prvy kdyz to slo tak nikdo 16M nedostaval a za druhy
jestli ti prijde spravny ze nekdo udela turnaj pro 32 tymu se vstupnym 250k, on je treba ceckar co hraje SP roky a pozvanky posle lidem co hrajou SP tejden, jestli ti na tom neprijde nic spatnyho, tak je neco spatnyho u tebe:) (tim puvodnim postem jsem nemyslel ze by se noobcuping mel trestat serifama (driv, ted uz noobcuping nexistuje) ale prave ze kdyz se netrestalo tohle jsou naky umely expa prkotina...)

vydelat si nefer zpusobem 4M a obrat 31 novacku o 7.75M mi prijde dost teda

edit: hm tak acskncl me predbeh, je rychlejsi a strucnejsi, hmmm :)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

acskncl wrote:Driv se ale ten turnaj dal delat pro 32 a mam pocit ze v nake dobe i pro 64 tymu a to vlezny slo mnohem vetsi nez 50K a pak si na takovem turnaji s novackam arejzovat mohl jak krava. A v pocatku bejvalo na konte mnohem min, tak 2-3M
frankie_doparoma wrote:no za prvy kdyz to slo tak nikdo 16M nedostaval a za druhy
jestli ti prijde spravny ze nekdo udela turnaj pro 32 tymu se vstupnym 250k, on je treba ceckar co hraje SP roky a pozvanky posle lidem co hrajou SP tejden, jestli ti na tom neprijde nic spatnyho, tak je neco spatnyho u tebe:) (tim puvodnim postem jsem nemyslel ze by se noobcuping mel trestat serifama (driv, ted uz noobcuping nexistuje) ale prave ze kdyz se netrestalo tohle jsou naky umely expa prkotina...)

vydelat si nefer zpusobem 4M a obrat 31 novacku o 7.75M mi prijde dost teda
Ale časy, kedy nebolo obmedzenie súkromného turnaja na 50k a mohol byť aj pre 64 tímov sú dávno preč. Hrám túto hru od 17.sezóny, od 17.sezóny organizujem spomínaný turnaj a od 17.sezóny sa dalo dať max.štartovné 50k a len pre 32 tímov, aj keď som mal SPFA. Takže tu nespomínajte akúsi dobu kamennú. V tých časoch nebol ani problém si založiť 5 fariem, predať do nich sráčov po 5 mega a naopak kúpiť to najlepšie, čo v nich bolo, za pár šupov. A človek nedostal ban...
...new beginning...

frankie_doparoma

no tak to omezeni co ted plati prave plati kvuli noobcuperum.... (coz imho nebylo to nejlepssi reseni, kvuli noobcuperum trpime vsichni, mohli jsme si ted v klidu hrat soukromy turnaje treba se vstupem pul mice...)

edit: a to ze se driv mohlo farmarit, o tom teda nic nevim.... :o
Last edited by frankie_doparoma on Wed Oct 17, 2012 12:39 am, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”