ps2512 wrote: Reflex mám z pinecu, rychlost mám jen při střevních potížích

Moderator: Czech Moderators
ps2512 wrote: Reflex mám z pinecu, rychlost mám jen při střevních potížích
Ja blbec mel prave 8 turnaju taky a rikam si, se svojim muzu byt v 10. Jenze hned jak jsem udelal svoje K.O.cko, tak jsem si uvedomil, ze kdyz jich mam 9, takze uz do 10. nevlezupupajdi13 wrote:No ted jsem něco vymyslel pro toho tlučhubu a mohla by to být docela prča , což je tady podstatný ,ale ten paštika nemá SPFA a hraje 6 tůrů , jsem ho ted prověřil přes šerifskou hvězdu ...čili je to na něm,jestli si ho pořídí a nebo utřepalo wrote: Když se mezi sezónami přejmenuju na "háčkař palo" tak mne bereš ???![]()
já mám 8 tůrů a čekám na tvůj 10.10. a pak bych mohl jako svůj vlastní 10tý uspořádat tu specialku pro něj
a odpoved na tvou otázku? ......zkus to...chybí mi jeden učastník
...každopádně by to za tu srandu celý stálo i s tvým přispěním , víc zatím prozrazovat nebudu.
![]()
ps2512 wrote:Real Stratovarius přeplněný hvězdami s nehoráznými platy a on nemá 150 000![]()
Reflex mám z pinecu, rychlost mám jen při střevních potížích
no teda jestli ale palo neporazí péeska, tak bude mít pěknou ostudu a bude jím do konce SP života opovrhováno...pupajdi13 wrote:zítra okolo 18:30 vypukne specialní edice - neopakovatelný a jedinečný turnaj - šitý tlučhubatému přímo na míru .
Název a o co hrajeme si prozatím nechám pod pokličkou ..... vše bych měl mít jinak připraveno, včetně soutěžících..![]()
tomkycz wrote:no teda jestli ale palo neporazí péeska, tak bude mít pěknou ostudu a bude jím do konce SP života opovrhováno...pupajdi13 wrote:zítra okolo 18:30 vypukne specialní edice - neopakovatelný a jedinečný turnaj - šitý tlučhubatému přímo na míru .
Název a o co hrajeme si prozatím nechám pod pokličkou ..... vše bych měl mít jinak připraveno, včetně soutěžících..![]()
Nenech se otrávit a směle do toho - ač s tím třeba počkej na víkend poté, co si Palo změní název týmu. Možná bude dobře, když si ho změní sám - i když je škoda, že kvůli tomu musela vypuknout tak hloupá debata...pupajdi13 wrote:zítra okolo 18:30 vypukne specialní edice - neopakovatelný a jedinečný turnaj - šitý tlučhubatému přímo na míru .
Obávám se,že po té "kauze" by to už vyznělo spíš trapně než vtipně...Big El wrote:Nenech se otrávit a směle do toho - ač s tím třeba počkej na víkend poté, co si Palo změní název týmu. Možná bude dobře, když si ho změní sám - i když je škoda, že kvůli tomu musela vypuknout tak hloupá debata...pupajdi13 wrote:zítra okolo 18:30 vypukne specialní edice - neopakovatelný a jedinečný turnaj - šitý tlučhubatému přímo na míru .
Ted jsi to krásně shrnul , holt nejde mít všechno za každou cenu a PSko si musí počkat ,až zase něco duchaplného vymyslím a nebo vyhrát Minci ofiko způsobempalo wrote: Obávám se,že po té "kauze" by to už vyznělo spíš trapně než vtipně...![]()
A není nic smutnějšího,než být vtipný za každou cenu.
Jj,škoda - tak rád bych Ti udělal ostudu...ps2512 wrote:![]()
![]()
to mohlo být super....škoda.....tak jo, vyhraju tu ofišl