Musíš hustit dlouho a vydatně, do obryně se toho hodně vejde. Ale jednou se naplní a pak raději odjedepupajdi13 wrote:to je,ale ne pro matku s dvěma malýma dětma....to nevím jak do ní nahustit , blbá není![]()

Moderator: Czech Moderators
Musíš hustit dlouho a vydatně, do obryně se toho hodně vejde. Ale jednou se naplní a pak raději odjedepupajdi13 wrote:to je,ale ne pro matku s dvěma malýma dětma....to nevím jak do ní nahustit , blbá není![]()
a nebo mi tu prasknetosa_CZ wrote:. Ale jednou se naplní a pak raději odjede
A to by bylo nepříjemnýpupajdi13 wrote:a nebo mi tu prasknetosa_CZ wrote:. Ale jednou se naplní a pak raději odjede
občas nám to s Tošíkem sedne nomantel wrote:Koukám, že Spamer cup se přesunul tady. A to rozhodně není smutný.
To už asi nestihnu, ale jestli obhájím, tak pro něj přijedu osobně. Tak mi můžeš zase držet palce v příštím ročníki.pupajdi13 wrote:občas nám to s Tošíkem sedne nomantel wrote:Koukám, že Spamer cup se přesunul tady. A to rozhodně není smutný.....jinak četl jsi jo? měl sis přijet pro pohárek,takže to otočíme a až ti přijde,tak s ním přifrčíš do Praglu
jsem rád,že to píšeš,už jsem tě chtel uhánět v pondělí,jestli dorazil....uděláš fotečkumantel wrote:Málem jsem se zapoměl zmínit, že pohárek dorazil už v pátek. A už trůní na čestném místě přesně uprostřed na podstavci od monitoru, takže při každém pobytu u compu si ho tak 100x za večer prohlídnu. To abych si připomenul tu dřinu a hlavně tu dlouhou dobu, než se mi ho podařilo získat. Pupajdi, díky moc za něj.
To bych si musel uklidit u compu a to by zabralo tak půl hodiny.pupajdi13 wrote:jsem rád,že to píšeš,už jsem tě chtel uhánět v pondělí,jestli dorazil....uděláš fotečkumantel wrote:Málem jsem se zapoměl zmínit, že pohárek dorazil už v pátek. A už trůní na čestném místě přesně uprostřed na podstavci od monitoru, takže při každém pobytu u compu si ho tak 100x za večer prohlídnu. To abych si připomenul tu dřinu a hlavně tu dlouhou dobu, než se mi ho podařilo získat. Pupajdi, díky moc za něj.![]()
do další simulace času dost....nedelním uklidem navíc potěšíš paní domácí a vyfasuješ pak v poseli něco navícmantel wrote: To bych si musel uklidit u compu a to by zabralo tak půl hodiny.
Dneska to nepůjde, nemám datový kabel, abych fotku z mobilu hodil do compu. Musím ho přinést z práce, nejdříve zítra.pupajdi13 wrote:do další simulace času dost....nedelním uklidem navíc potěšíš paní domácí a vyfasuješ pak v poseli něco navícmantel wrote: To bych si musel uklidit u compu a to by zabralo tak půl hodiny.- možná
OK , tak si dej na čas a udelej nějakou plnohodnotnou,at ji pak mužu vložit do uvodního topicu.mantel wrote: Dneska to nepůjde, nemám datový kabel, abych fotku z mobilu hodil do compu. Musím ho přinést z práce, nejdříve zítra.
Mám , ale neumím s ním narábať.ps2512 wrote:Ty nemáš chytrý mobil?![]()