Moderator: Czech Moderators
Chceš být v tiskovce jo?Papa Bouba Diop wrote:doufám že ho zítra vyřadím z jednoho turu![]()
v jedný z jeho mnoha randomových ubrečených už jsem tak bych si to rád zopakovalkopeckar wrote:Chceš být v tiskovce jo?Papa Bouba Diop wrote:doufám že ho zítra vyřadím z jednoho turu![]()
Skvělá práce pane kolego.Papa Bouba Diop wrote:v jedný z jeho mnoha randomových ubrečených už jsem tak bych si to rád zopakovalkopeckar wrote:Chceš být v tiskovce jo?Papa Bouba Diop wrote:doufám že ho zítra vyřadím z jednoho turu![]()
edit: rumun vyřazen a neni to úplně dospělý ale neodpustil sem si mu nenapsat krátkou zprávu
Je to jednoduché, v Áčku je uplakánek, který má skvělý tým a nemůže rozdýchat, že vinou smůly, Randomu atd. ještě nemá titul z Áčka. A Raffin během kariéry taky měl nejednu slušnou tiskovku. A oba rádi veřejně ventilují své pocity a rádi na sebe reagují, takže nemáme o zábavu nouzi.H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Zdravím všechny české SP hráče v A-divizi.
Tak po x SP letech jsem se mrkl na A-divizi a nevěřím svým očím.
Můžete mi, prosím, sdělit co se to tam děje. Jedná se o soutěž (teda jen z hlediska určitých nečeských manažerů), kdo uroní více slz? Ty tiskovky jsou opravdu perly.
Já chci do Áčka!!! Tam je to zábava!!! Péesko kecal, že tam je nuda!mantel wrote:Je to jednoduché, v Áčku je uplakánek, který má skvělý tým a nemůže rozdýchat, že vinou smůly, Randomu atd. ještě nemá titul z Áčka. A Raffin během kariéry taky měl nejednu slušnou tiskovku. A oba rádi veřejně ventilují své pocity a rádi na sebe reagují, takže nemáme o zábavu nouzi.H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Zdravím všechny české SP hráče v A-divizi.
Tak po x SP letech jsem se mrkl na A-divizi a nevěřím svým očím.
Můžete mi, prosím, sdělit co se to tam děje. Jedná se o soutěž (teda jen z hlediska určitých nečeských manažerů), kdo uroní více slz? Ty tiskovky jsou opravdu perly.
Síce som pochopil pointu, ale, úprimne, z toho anglického textu sa to veľmi ťažko dá pochopiť, takže by som sa mu ani nečudoval, ak to nepochopil.frankie_doparoma wrote:jinak palec nahoru pro cipriansimi, napsal jsem mu do knihy navstev a on to nesmazal... ...asi g translator to blbe prelozil a nerozumi tomu
No tak to hej, no.frankie_doparoma wrote:no psal jsem to nad ranem tak jsem to zcela nechal na google, ale minimalne ten zacatek a konec pochopi kazdej ze mu negratuluju k uspechu
Ja teda neviem, čo mi niečo ušlo alebo som nepochopil jeho tlačovku, ale tá tlačovka mi príde dosť rozumná a komentovať ju negatívne ani trochu nechápemfrankie_doparoma wrote: jinak palec nahoru pro cipriansimi, napsal jsem mu do knihy navstev a on to nesmazal... ...asi g translator to blbe prelozil a nerozumi tomu