klidněps2512 wrote:Aby jsi na nás nastoupil, tak budeš muset skončit druhejtomkycz wrote: Protiskupina nám velí jasně, vyhrát skupinu, vyhnout se Patrikovi a doma sestřelit Oleksovice či Elnino...

Moderator: Czech Moderators
klidněps2512 wrote:Aby jsi na nás nastoupil, tak budeš muset skončit druhejtomkycz wrote: Protiskupina nám velí jasně, vyhrát skupinu, vyhnout se Patrikovi a doma sestřelit Oleksovice či Elnino...
A já myslel, že to chceš dotáhnout dál jak do osmifinále?tomkycz wrote:klidněps2512 wrote:Aby jsi na nás nastoupil, tak budeš muset skončit druhejtomkycz wrote: Protiskupina nám velí jasně, vyhrát skupinu, vyhnout se Patrikovi a doma sestřelit Oleksovice či Elnino...
No pokusímps2512 wrote: Ach ó jé, ach ó jé. Teď se budu muset Ela rozprášit, když do mě furt tak ryje... Ach ó jé, ach ó jé, to bude ostudy, jestli mě vezme jedinný bod....
Ale k takovým podlým a zákeřným věcem se teda uchyluješ!!!!! Vždyť už jsi jak já!Big El wrote:No pokusímps2512 wrote: Ach ó jé, ach ó jé. Teď se budu muset Ela rozprášit, když do mě furt tak ryje... Ach ó jé, ach ó jé, to bude ostudy, jestli mě vezme jedinný bod....
se tě trošku poškádlit. Letos, když ligu vypouštím, vrhnu do Mince všechno. Ty sice taaky vypouštíš, takže tady si nepomůžu, ale bez boje to nedám...
Uznávám. Klesl jsem hluboko. Usoudil jsem, že když chci kdo chce lamy bíti, musí jako ony býti.ps2512 wrote:Ale k takovým podlým a zákeřným věcem se teda uchyluješ!!!!! Vždyť už jsi jak já!Big El wrote:No pokusímps2512 wrote: Ach ó jé, ach ó jé. Teď se budu muset Ela rozprášit, když do mě furt tak ryje... Ach ó jé, ach ó jé, to bude ostudy, jestli mě vezme jedinný bod....
se tě trošku poškádlit. Letos, když ligu vypouštím, vrhnu do Mince všechno. Ty sice taaky vypouštíš, takže tady si nepomůžu, ale bez boje to nedám...![]()
Tak jedinej hratelnej soupeř v naší skupině jsme my.tomkycz wrote:teď to dostane EL vyžrat i s úroky. Každopádně mu budu fandit, aby si neutrhl ostudu. Ještě mi chybí, aby Péesko vyhlásil útok na pohár![]()
my jsme si vybrečeli solidní skupinku a postup máme ve svých rukou...
1 Bohemians 1905
2 Litomerice losers Club de Fotbal
3 ŇOUMÍCI
4 Baníček
Protiskupina nám velí jasně, vyhrát skupinu, vyhnout se Patrikovi a doma sestřelit Oleksovice či Elnino...
A co jsi čekal?kopeckar wrote:
Tak jedinej hratelnej soupeř v naší skupině jsme my.
Ela.ps2512 wrote:A co jsi čekal?kopeckar wrote:
Tak jedinej hratelnej soupeř v naší skupině jsme my.
Big El wrote:
Ach ó jé, ach ó jé. Teď se budu muset proti Péeskovi předvést, když do něj furt tak ryju... Ach ó jé, ach ó jé, to bude ostudy, když přes něj nepřejdu...
ps2512 wrote:
Ach ó jé, ach ó jé. Teď se budu muset Ela rozprášit, když do mě furt tak ryje... Ach ó jé, ach ó jé, to bude ostudy, jestli mě vezme jedinný bod....
No, hlavně Tobě se povedl ten los... ...teda spíš nepovedl - Péeska jsem právě z tohohle důvodu nechtěl...pupajdi13 wrote:Big El wrote:
Ach ó jé, ach ó jé. Teď se budu muset proti Péeskovi předvést, když do něj furt tak ryju... Ach ó jé, ach ó jé, to bude ostudy, když přes něj nepřejdu...ps2512 wrote:
Ach ó jé, ach ó jé. Teď se budu muset Ela rozprášit, když do mě furt tak ryje... Ach ó jé, ach ó jé, to bude ostudy, jestli mě vezme jedinný bod....
To se Vám povedlo chlapci![]()
Kdepak. Ty dostaneš klíčový úkol. Obrat Péeska o body.MilanSLOVAKIA wrote:ja pozeram do akej skupiny som sa dostal a to je asi vsetko co momentalne mozem urobit