Porad vice nez u tebeps2512 wrote:To je vše?

Moderator: Czech Moderators
Porad vice nez u tebeps2512 wrote:To je vše?
náhodou jsem udělal prognózu pro 1. skupinu......tak daleko Pupča ještě nejniimpossible wrote:Porad vice nez u tebeps2512 wrote:To je vše?
nesmiritelni rivalove, eh, co?! par rivalu mam, ale tenhle tym mezi ne rozhodne nepatri..... nikdy jsme spolu nehrali zadnej dulezitej zapaspupajdi13 wrote: Bohemians Jenikov.........................vs.................................................Bobani
FK Hash Rohatsko.............................................................................The Last Mohycan
Mission Impossible............................................................................FC Hostage
FC Crue Olomouc.............................................................................Šutrteam
Nesmiřitelní rivalové opět proti sobě (íčko vs frenkič) , do toho se jim bude ještě pléct velezkušený Pavel a jeho Jeníkovská Bohemka a hlavně nadupávající se Krůů, tady se mi bude hodně těžko tipovat postup.
Na druhé straně dva štastné čeká kamarád Milan (Bobani) , kterého jsem konečně po letech donutil k registraci na foru a tímto ho tu oficialně vítám, čus Mildo ......skupinu nemáš těžkou , měl by sis postup pohlídat s šutříkem.....tipuju,že 1 místo bude výhodnější na vyhnutí se Frenkičovi
.
Pupajdího tip na playoff : (1/3 vs 2/6 a 1/6 vs 2/3) FK Hash Rohatsko.....vs.....Šutrteam/////////Bobani.....vs.....Mission Impossible
pupajdi13 wrote:navíc ve skupině s Petřínským bohem samců má o motivaci postaráno
.....nemám snad pravdu![]()
![]()
![]()
Co že to Pupajdí napsal na červeně vyznačené místo?pupajdi13 wrote: ...
tady to je procházka Letenskými sady pro Tomkyče, pokud se bude koukat na své zápasy co hraje Foxir,tak se může podívat s Tomkyčem dál,pokud se koukat nebude,tak ho doprovodí ...... .
...
to jsou týmy které tě připravily o postup ? ty od někud známfrankie_doparoma wrote:v tom pripade je Flacara Horezu pro me Naga Jolokia a FC Dribbels jsou Trinidad Moruga Scorpion
no ujde topupajdi13 wrote:
SKUPINY 4 + 5
Baníček..........................................vs............................................Dynamo Oleksovice
Litomerice losers Club de Fotbal............................................................PC Bonner
ŇOUMÍCI..........................................................................................Elnino Prague
Bohemians 1905................................................................................FC DAC
Tomkyči ...tak tady to máš , snadnější skupinu už jsem ti nalosovat ani nemohlděkovat nemusíš , pro kamaráda cokoli
![]()
![]()
jestli péesko bude na výhru ve skupině, tak si dojdu pro druhý flek. Chci ho smáznoutpupajdi13 wrote: každopádně očekávám od tlučhuby 1.místo ....opakuji 1. místo 1.místo a tím i vyhnutí se v playoff Tomkyčovi , očekávám to od tlučhuby jako omluvu za lonské fiasko ,kdy jsem mu věřil a tlučhuba zklamal...navíc ve skupině s Petřínským bohem samců má o motivaci postaráno
.....nemám snad pravdu![]()
![]()
![]()