My vás to snad nenaučíme pane. Držte se radši jen zubama.ps2512 wrote:Tady je to prolezlý korupcí....jen já se tomu bráním zuby nechty

Moderator: Czech Moderators
My vás to snad nenaučíme pane. Držte se radši jen zubama.ps2512 wrote:Tady je to prolezlý korupcí....jen já se tomu bráním zuby nechty
pane Kopeček, už jen 236x opravit a už se to naučímkopeckar wrote:My vás to snad nenaučíme pane. Držte se radši jen zubama.ps2512 wrote:Tady je to prolezlý korupcí....jen já se tomu bráním zuby nechty
Veľa, veľaBoban25 wrote:Jo tak korupce jo? Hmmmm. Kolik na to melo padnout kapriku?Milko wrote:Pôvodne som ti chcel vzájomné zápasy pustiť, ale týmto si si to u mňa posr...šutr wrote:
Myslím Miloši, že čtvrté místo bude pro Tebe tak akorát
To boli krásne časyBoban25 wrote: A jeszli si dobre vzpominam tak jsem s Tebou dost prohraval. Aspon ti to ted muzu vratit.
Tak to doufám,že ted předvedeš 4 výhry v řaděpalo wrote:Dnes jsem vstoupil do Mince dvěma zápasy a upřímně řečeno - takový začátek zdá se mi poněkud nešťastný...![]()
Stratovarius - Primisimo FC 1:2 (134:137)
Mccgrady City Football team - Stratovarius 3:2 (140:137)
Mám to v úmyslu.pupajdi13 wrote: Tak to doufám,že ted předvedeš 4 výhry v řadě![]()
Snažím se snažím, pane domácípupajdi13 wrote:...každopádně očekávám od tlučhuby 1.místo ....opakuji 1. místo 1.místo a tím i vyhnutí se v playoff Tomkyčovi , očekávám to od tlučhuby jako omluvu za lonské fiasko ,kdy jsem mu věřil a tlučhuba zklamal...navíc ve skupině s Petřínským bohem samců má o motivaci postaráno
.....nemám snad pravdu![]()
![]()
![]()
A tak to má u tebe být, tak je to správnéBig El wrote:FC DAC - Elnino Prague 0:0 (120:127)
jeden nepřesný indiv. pokyn![]()
redka v 58.minutě![]()
![]()
zranění a o 10b. horší náhrada hned od 2.minuty![]()
![]()
![]()
výkon o 7 lepší, bez penalty a přesto remis![]()
![]()
![]()
ps2512 wrote:A tak to má u tebe být, tak je to správnéBig El wrote:FC DAC - Elnino Prague 0:0 (120:127)
jeden nepřesný indiv. pokyn![]()
redka v 58.minutě![]()
![]()
zranění a o 10b. horší náhrada hned od 2.minuty![]()
![]()
![]()
výkon o 7 lepší, bez penalty a přesto remis![]()
![]()
![]()
Nooo,tak se mi líbíšps2512 wrote: Snažím se snažím, pane domácí![]()
Dynamo Oleksovice 2 - 1 PC Bonner
výkony: 141 - 136