"Ať vrána nekrákorá". Howgh.Milko wrote:No prečoDajo wrote: ... Aj keď neviem prečo som postúpil ja....Už viackrát som ti povedal, že to nie je tvojím umením, ale neskutočnou náklonnosťou pani šťasteny....
Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Stratovarius Cup XV. - i druhá SPFA pro mantela
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Tak v pátek v 18hod se pokusíme zabojovat ..... vedením turnaje jsme byli pasováni do role mírného outsidera , což nám jedině vyhovuje
mínusy do zápasu :
opět zaplá ta prokletá VDP
objednaní hráči - zkusil jsem zase trochu zatrejdovat a zatím to vypadá,že mi v pátek ráno minimalně 2 hoši přijdou....čili -10% náladička
Pro zranění bude chybět náš jediný 2X vyhlášený hráč kola a kapitán RB - Raimundo Ferreira '=Monte=' Abonizio Souza , nahradí ho v sestavě Teemu '=Palo=' Räihä
plusy do zápasu :
I přes všechny mínusy si "kurevsky" věříme a chceme šutříka konečně skalpovat
mínusy do zápasu :
opět zaplá ta prokletá VDP
objednaní hráči - zkusil jsem zase trochu zatrejdovat a zatím to vypadá,že mi v pátek ráno minimalně 2 hoši přijdou....čili -10% náladička
Pro zranění bude chybět náš jediný 2X vyhlášený hráč kola a kapitán RB - Raimundo Ferreira '=Monte=' Abonizio Souza , nahradí ho v sestavě Teemu '=Palo=' Räihä
plusy do zápasu :
I přes všechny mínusy si "kurevsky" věříme a chceme šutříka konečně skalpovat
I my v Kameňákově budeme chtít zítra zabojovat a postoupit přes Tebe Pupajdíkupupajdi13 wrote:Tak v pátek v 18hod se pokusíme zabojovat ..... vedením turnaje jsme byli pasováni do role mírného outsidera , což nám jedině vyhovuje![]()
mínusy do zápasu :
opět zaplá ta prokletá VDP![]()
Pro zranění bude chybět náš jediný 2X vyhlášený hráč kola a kapitán RB - Raimundo Ferreira '=Monte=' Abonizio Souza , nahradí ho v sestavě Teemu '=Palo=' Räihä![]()
plusy do zápasu :
I přes všechny mínusy si "kurevsky" věříme a chceme šutříka konečně skalpovat![]()
Ikdyž jestli přijde deset tisíc fanoušků, tak vyhrajem
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
ps2512
Zápas jako řemen:
Dynamo Oleksovice - Totemo Baka
23´2:0
71´2:4
konec 5:4
Dynamo Oleksovice 5 - 4 Totemo Baka
po výkonech 142 - 140
ještě že jsou Oslíčci nedisciplinovaní
Dynamo Oleksovice - Totemo Baka
23´2:0
71´2:4
konec 5:4
Dynamo Oleksovice 5 - 4 Totemo Baka
po výkonech 142 - 140
ještě že jsou Oslíčci nedisciplinovaní
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
pupajdi13
Šutrteam..... 2 - 2..... FC Letenská šlechta
142 : 140
Kua fix ....zase zranění v zápase , kde jsem o něco hrál
, od 49.minuty jsme kopali bez organizátora turnaje "pala" to se dělá šutříku takhle sundat přímo pana domácího v naší sestavě
VDPčko a to zranění nakonec přibrnklo domácím o 2 bodíky víc, přesto jsme to dokázali sehrát k penaltám a tam po hodně dlouhé době totalně vyhořeli ( 1 : 4 )
Škoda,měl jsem touhu jít dál....gratulace šutříkovi
Kua fix ....zase zranění v zápase , kde jsem o něco hrál
VDPčko a to zranění nakonec přibrnklo domácím o 2 bodíky víc, přesto jsme to dokázali sehrát k penaltám a tam po hodně dlouhé době totalně vyhořeli ( 1 : 4 )
-
palo
Tak abych to shrnul:
Primisimo FC - FC Veselice 2:2,pen.4:3
výkony 132:129,agr.80:40,rozh.75%,ČK 1:0
Branky: 23.Marazzi,85.Verscheuren - 36.(pen.)van der Gouw,38.András García
5 minut před koncem ještě Veselice vedly,nakonec padly na penalty.
Dynamo Oleksovice - Totemo Baka 5:4
výkony 142:140,agr.100:100,rozh.30%,ČK 0:1
Branky: 4.,23.(pen.),79.a 88.Sivok,87.Zanetti - 31.Ziani,47.Maric,67.Krutý,71.Knapp
Pavel Sivok měl svůj den a rozhodl hokejovou přestřelku čtyřmi góly.
Šutrteam - FC Letenská šlechta 2:2,pen.4:1
výkony 142:140,agr.100:100,rozh.49%,bez ČK
Branky: 15.a 53.Sene - 36.a 83.Boskovic
Namotivovaný exStratovarius Palo Räihä to přehnal se snahou a přivodil si únavovou zlomeninu
,pak už hostům chyběl hlavní hecíř... 
Fc Mantel - Elnino Prague /sobota/
FK Hash Rohatsko - Ceepy Bastards /neděle/

Primisimo FC - FC Veselice 2:2,pen.4:3
výkony 132:129,agr.80:40,rozh.75%,ČK 1:0
Branky: 23.Marazzi,85.Verscheuren - 36.(pen.)van der Gouw,38.András García
5 minut před koncem ještě Veselice vedly,nakonec padly na penalty.
Dynamo Oleksovice - Totemo Baka 5:4
výkony 142:140,agr.100:100,rozh.30%,ČK 0:1
Branky: 4.,23.(pen.),79.a 88.Sivok,87.Zanetti - 31.Ziani,47.Maric,67.Krutý,71.Knapp
Pavel Sivok měl svůj den a rozhodl hokejovou přestřelku čtyřmi góly.
Šutrteam - FC Letenská šlechta 2:2,pen.4:1
výkony 142:140,agr.100:100,rozh.49%,bez ČK
Branky: 15.a 53.Sene - 36.a 83.Boskovic
Namotivovaný exStratovarius Palo Räihä to přehnal se snahou a přivodil si únavovou zlomeninu
Fc Mantel - Elnino Prague /sobota/
FK Hash Rohatsko - Ceepy Bastards /neděle/

Díky Pupajdíkupupajdi13 wrote:Šutrteam..... 2 - 2..... FC Letenská šlechta
Kua fix ....zase zranění v zápase , kde jsem o něco hrál, od 49.minuty jsme kopali bez organizátora turnaje "pala" to se dělá šutříku takhle sundat přímo pana domácího v naší sestavě
![]()
![]()
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
Fc Mantel - Elnino Prague 1:0 (139:131)
Teda jsem rozladěnej.
Zas ten bug s indiv. pokyny. Jsem přesvědčený, že jsem je nastavoval - živě si to pamatuju. Ledaže bych neklikl na uložit, ale to těžko - mám to zautomatizované... Na 139 venku sice stejně nemáme, kór když CB byl po zranění, A GK v rekonvalescenci, A CM zraněný a druhý A CM včera prodaný, takže Mantelův postup je zasloužený, ale s výkonem cca 133-4, oč mě to určitě připravilo, byla nějaká šance na překvápko. A navíc ještě redka v 74.minutě...
Aha - ta redka je v pořádku - jsem nějak nenastavil agre, takže můžu být rád, že jsem to přežil s jednou rudou - ale stejně...
Teda jsem rozladěnej.
Aha - ta redka je v pořádku - jsem nějak nenastavil agre, takže můžu být rád, že jsem to přežil s jednou rudou - ale stejně...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
palo
Fc Mantel - Elnino Prague 1:0
výkony 139:131,agr.80:100,rozh.83%,ČK 0:1
Branka: 13.Koppen
El to riskl s napálenou agresivitou a celkem to vyšlo,když z deseti žlutých byla jedna redka.Nebýt nastřeleného břevna,mohlo dojít i k penaltám...
edit: tak neriskl - nenastavil...
El to riskl s napálenou agresivitou a celkem to vyšlo,když z deseti žlutých byla jedna redka.Nebýt nastřeleného břevna,mohlo dojít i k penaltám...
edit: tak neriskl - nenastavil...
Last edited by palo on Sat Nov 10, 2012 11:16 am, edited 1 time in total.

To nebyl risk - to bylo nenastavenípalo wrote:Fc Mantel - Elnino Prague 1:0
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
palo
Každopádně byly ty žluté rozloženy téměř Rohatsky...Big El wrote:To nebyl risk - to bylo nenastavenípalo wrote:Fc Mantel - Elnino Prague 1:0
El to riskl s napálenou agresivitou a celkem to vyšlo,když z deseti žlutých byla jedna redka.Nebýt nastřeleného břevna,mohlo dojít i k penaltám...![]()
![]()
Ale ty pokyny jsem určitě nastavoval...

No, na to, že rozptyl hráčů v poli byl 24 a rozptyl mezi GK a nejméně agresivním hráčem byl 43, tak to celkem vyšlopalo wrote:Každopádně byly ty žluté rozloženy téměř Rohatsky...Big El wrote:To nebyl risk - to bylo nenastavenípalo wrote:Fc Mantel - Elnino Prague 1:0
El to riskl s napálenou agresivitou a celkem to vyšlo,když z deseti žlutých byla jedna redka.Nebýt nastřeleného břevna,mohlo dojít i k penaltám...![]()
![]()
Ale ty pokyny jsem určitě nastavoval...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
palo
Re: Stratovarius Cup XV. - péesko vyřadil oslicka !!!
Velevážené manažerstvo !!!
Protože ve Stratovarius Cupu pro mne nastalo nyní trochu klidnější období,kdy zápasů ubývá a tím je i méně počítání výkonů,sledování výkonů hráčů apod.,nadešel čas vypustit do světa nápad,který už delší dobu nosím v hlavě a s menší či větší intenzitou se ho snažím doladit...
V dobách SP novin jsem vždycky rád čítával rozhovory s ostatními manažery a myslím,že je škoda,že tu už něco podobného není.Proto mne napadlo udělat něco podobného.Chtěl bych to provést na bázi takového improvizovaného online rozhovoru,kdy na otázkách by se podíleli ostatní manažeři z fóra.
Princip by byl takový: Ostatní manažery bych vždycky vybídl soukromou zprávou k položení otázky a po nějakých dejme tomu třech dnech bych otázky sesumíroval dohromady a poslal k zodpovězení tomu zpovídanému.Protože nepochybuju o kvalitě a jemném inteligentním humoru Vašich otázek
budiž inspirací pro název tohoto projektu pořad Na plovárně.Náš lehce inovovaný se bude jmenovat Na fízlárně (aneb řekni nebo uvidíš...).Host prvního dílu je vybrán.Těm šťastnějším z Vás přijde v brzké době soukromá zpráva s vybídnutím k položení otázky,tomu jednomu,méně šťastnému,přijde následně předvolání Na fízlárnu.Jak už je na takové fízlárně zvykem,v závěru rozhovoru dostaneme z vyslýchaného jedno jméno.No a ten "napráskaný" bude promptně předvolán na další fízlárnu.Právem vyslýchaného bude i položit svému následovníkovi první otázku.
Doufám,že se projekt ujme a stane se pravidelným občasníkem tohoto topicu.Je na každém z Vás,jestli pošle jednu nebo více otázek,jestli budou vážné či nevážné,banální nebo intelektuální,nebo jestli bude výzvu ignorovat.Stejně tak ten zpovídaný může na každou z otázek odpovědět složitě nebo jednoslabičně,záleží na něm,jak k tomu přistoupí.Nebylo by od věci,kdyby odpovídající třeba poslal i nějakou zveřejnitelnou fotku,která by se stala součástí úředního spisu...
Za název projektu se tímto omlouvám všem policistům z fóra...
Protože ve Stratovarius Cupu pro mne nastalo nyní trochu klidnější období,kdy zápasů ubývá a tím je i méně počítání výkonů,sledování výkonů hráčů apod.,nadešel čas vypustit do světa nápad,který už delší dobu nosím v hlavě a s menší či větší intenzitou se ho snažím doladit...
V dobách SP novin jsem vždycky rád čítával rozhovory s ostatními manažery a myslím,že je škoda,že tu už něco podobného není.Proto mne napadlo udělat něco podobného.Chtěl bych to provést na bázi takového improvizovaného online rozhovoru,kdy na otázkách by se podíleli ostatní manažeři z fóra.
Princip by byl takový: Ostatní manažery bych vždycky vybídl soukromou zprávou k položení otázky a po nějakých dejme tomu třech dnech bych otázky sesumíroval dohromady a poslal k zodpovězení tomu zpovídanému.Protože nepochybuju o kvalitě a jemném inteligentním humoru Vašich otázek
Doufám,že se projekt ujme a stane se pravidelným občasníkem tohoto topicu.Je na každém z Vás,jestli pošle jednu nebo více otázek,jestli budou vážné či nevážné,banální nebo intelektuální,nebo jestli bude výzvu ignorovat.Stejně tak ten zpovídaný může na každou z otázek odpovědět složitě nebo jednoslabičně,záleží na něm,jak k tomu přistoupí.Nebylo by od věci,kdyby odpovídající třeba poslal i nějakou zveřejnitelnou fotku,která by se stala součástí úředního spisu...
Za název projektu se tímto omlouvám všem policistům z fóra...

-
tomkycz
palo wrote:Na fízlárně
super nápad, omluva přijata
palo wrote:Těm šťastnějším z Vás přijde v brzké době soukromá zpráva s vybídnutím k položení otázky,tomu jednomu,méně šťastnému,přijde následně předvolání Na fízlárnu.
Rád se aktivně zapojím. Ať už na jakékoli straně výslechu...
...skvělý nápad.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům