Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

mantel wrote: Jinak znal jsem jednoho špičkového managera, který měl minimálně obdobnou smůlu jako florin (ne li větší). Xixora je mi líto ještě dnes a na rozdíl od florina mu stačilo se vybečet na foru a nepsal stupidní tiskovky. A posléze se svým největším soupeřem dobře zachlastal na srazu. Holt jiný formát.
Mluvil jsem s Xixim cca před měsícem a říkal,že se pomalu chystá (ještě pár sezon) k návratu 8)

A formát :?: - o tom žádná Xixor je správnej chlap :wink: ,,,,bude to chtít se časem zasoustředit na obnovu srazu....zjistil jsem totiž,že když jsem se tu loni ničemu nevěnoval (čili ani srazu ) , tak se nakonec nic nekonalo ...je třeba Vás zase pěkně srovnat do lajny . 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Chápu že to vychází z trošku dlouhodobější strategie, ale Xixi měl ještě jednu smůlu. A to že zrovna proti němu válel Julius a s ním nejlepší mančaft co kdy na SP kopal pohromadě.
Andrew - Sokol Čejč
oslicek

Post by oslicek »

tak po půlce sezóny to vypadá dle očekávání - první místo i poslední čtyři. o ty zbylé dvě bude ještě velký souboj. mnohem zajímavější asi bude SP cup.
oslicek

Post by oslicek »

dneska me_dinamo-meangreen 154:153 - myslím, že to je rekord forever - pamatuju několikrát 306, ale 307 ne - máte někdo lepší paměť?
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

oslicek wrote:dneska me_dinamo-meangreen 154:153 - myslím, že to je rekord forever - pamatuju několikrát 306, ale 307 ne - máte někdo lepší paměť?
dle mého asi nikdo větší součet nezahrál a taky si říkám jestli už někdo dal 153 venku..
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Papa Bouba Diop wrote:
oslicek wrote:dneska me_dinamo-meangreen 154:153 - myslím, že to je rekord forever - pamatuju několikrát 306, ale 307 ne - máte někdo lepší paměť?
dle mého asi nikdo větší součet nezahrál a taky si říkám jestli už někdo dal 153 venku..
Výkon obrany 94 také stojí za povšimnutí :-)
Andrew - Sokol Čejč
acskncl

Post by acskncl »

Papa Bouba Diop wrote:
153 venku doposud zahral jen Hernan a 307 soucet na 99,99% nebylo nikdy.
Na ceste do propadliste dejin.
acskncl

Post by acskncl »

Sokol Cejc wrote:
Papa Bouba Diop wrote:
Výkon obrany 94 také stojí za povšimnutí :-)
94 neni zas zadnej zazrak, kdyz i moje trosky zahraly dnes v obrane 93 :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

147:147 a 2:4...co se dá dělat no :roll: nutno říct, že Meangreena to seklo o dost víc :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
oliwapol

Post by oliwapol »

Papa Bouba Diop wrote:147:147 a 2:4...co se dá dělat no :roll: nutno říct, že Meangreena to seklo o dost víc :)
ten napíše asi další parádní tiskovku :shock: plichta při výkonu +12 doma :shock: :shock:
ACS Pardubice
mantel

Post by mantel »

oliwapol wrote:
Papa Bouba Diop wrote:147:147 a 2:4...co se dá dělat no :roll: nutno říct, že Meangreena to seklo o dost víc :)
ten napíše asi další parádní tiskovku :shock: plichta při výkonu +12 doma :shock: :shock:
Ubrečenou tiskovku napíšu asi já, včera remíza při +2 pro mě a největšímu soupeři to dneska daruje 2 body navíc při plichtě. Už mám té rumunské mafie dost, asi napíšu Sjarelovi. :lol: :lol:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

acskncl wrote:94 neni zas zadnej zazrak, kdyz i moje trosky zahraly dnes v obrane 93 :mrgreen:

Ale on hrál 5-3-2 a ty 5-4-1 :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Meangreen dnes zažil iné jatky :mrgreen: Ale teda, aj napriek nim výkon 150 vonku :shock: Wau!
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hippopotamus wrote:Meangreen dnes zažil iné jatky :mrgreen: Ale teda, aj napriek nim výkon 150 vonku :shock: Wau!
Ty kráso...tři kusy v jednom zápase,to je dost i na mě....v Ačku bych to tipoval na jasnou tiskovku o randoomu .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pupajdi13 wrote:
Hippopotamus wrote:Meangreen dnes zažil iné jatky :mrgreen: Ale teda, aj napriek nim výkon 150 vonku :shock: Wau!
Ty kráso...tři kusy v jednom zápase,to je dost i na mě....v Ačku bych to tipoval na jasnou tiskovku o randoomu .
Tak zase, na tlačovku to snáď nie je :) Predsalen, zranenia prišli proti slabšiemu súperovi, prišli relatívne tesne pred víkendom a súperova redka už v 57.min je tiež dosť prísna.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”