Jen do určitých sekcí.......třeba článek tam nepřidá nikdo jiný než Angee (majitel stránek)crueface1 wrote:Domluv se s Atanerem ,pokud si pamatuju,měl tam přístup i on...11domin11 wrote:Chci se zeptat jen tak okrajem.. stárá se někdo o stránku http://www.soccerproject.co.cz? Nebo je nějaká česká? Přemýšlel jsem že bych z volné chvíle něco udělal
Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
-
ps2512
- Member of the Soccer Project Association
Re: O Prokoplej Buben 13 - konec srandy - hrajem
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

neboj, já si toho nevšimlamrakoplas44 wrote:Plní, plní ale koukám že tam mám chybu. Postup Pala z druhého místa jsem nějak nezvládnul. Příště to opravím.Raduuza wrote:hezky se to plní, vid Románku?

-
mrakoplas44
Kde se flákáš, konečně se prosadí tvůj střelec (str. 406) a ty nikde.ps2512 wrote:Jen do určitých sekcí.......třeba článek tam nepřidá nikdo jiný než Angee (majitel stránek)crueface1 wrote:Domluv se s Atanerem ,pokud si pamatuju,měl tam přístup i on...11domin11 wrote:Chci se zeptat jen tak okrajem.. stárá se někdo o stránku http://www.soccerproject.co.cz? Nebo je nějaká česká? Přemýšlel jsem že bych z volné chvíle něco udělal
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
-
mrakoplas44
když ty jsi taková nevšímaváRaduuza wrote:neboj, já si toho nevšimlamrakoplas44 wrote:Plní, plní ale koukám že tam mám chybu. Postup Pala z druhého místa jsem nějak nezvládnul. Příště to opravím.Raduuza wrote:hezky se to plní, vid Románku?![]()
![]()
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
palo
Já taky ne.Ale jak to tu Roman napsal,tak se mne to dotklo...Raduuza wrote:neboj, já si toho nevšimlamrakoplas44 wrote:Plní, plní ale koukám že tam mám chybu. Postup Pala z druhého místa jsem nějak nezvládnul. Příště to opravím.Raduuza wrote:hezky se to plní, vid Románku?![]()
![]()

-
mrakoplas44
Ale jenom trošičku viď.palo wrote: Já taky ne.Ale jak to tu Roman napsal,tak se mne to dotklo...
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
Ataner
Přesně tak mám přístup do turnajové sekce pouze..ps2512 wrote:Jen do určitých sekcí.......třeba článek tam nepřidá nikdo jiný než Angee (majitel stránek)crueface1 wrote:Domluv se s Atanerem ,pokud si pamatuju,měl tam přístup i on...11domin11 wrote:Chci se zeptat jen tak okrajem.. stárá se někdo o stránku http://www.soccerproject.co.cz? Nebo je nějaká česká? Přemýšlel jsem že bych z volné chvíle něco udělal
JPD - B.3
-
PaTTTTrick
a já zase do všech sekcí - CZ liga, ale tam si asi nechtěl, vid ... doporučuji kontaktovat Angee-hoAtaner wrote:Přesně tak mám přístup do turnajové sekce pouze..ps2512 wrote:Jen do určitých sekcí.......třeba článek tam nepřidá nikdo jiný než Angee (majitel stránek)crueface1 wrote:Domluv se s Atanerem ,pokud si pamatuju,měl tam přístup i on...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
mrakoplas44

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
PaTTTTrick
tak jsme si na závěr taky trochu zastříleli, aby nám Raduza s Octavii moc neutekli
FC Inter Milano PC Bonner 1-11 (66-145) .... bohužel se žádný z útočníků neutrhnul a o goly se spravedlivě dělili (LF (3) - CF (3) - RF (4) + jeden CM) ... žádnou svou statistiku si nevedu, tak uvidíme jak si chlapci povedou, CF Lazhar Ziane se posune na 11, ostatní se snad už taky dostanou do tabulky
Skupina je za námi, uvidíme kdo k nám přijede v Play-off, jestli Njumici nebo Azor (onula).
FC Inter Milano PC Bonner 1-11 (66-145) .... bohužel se žádný z útočníků neutrhnul a o goly se spravedlivě dělili (LF (3) - CF (3) - RF (4) + jeden CM) ... žádnou svou statistiku si nevedu, tak uvidíme jak si chlapci povedou, CF Lazhar Ziane se posune na 11, ostatní se snad už taky dostanou do tabulky
Skupina je za námi, uvidíme kdo k nám přijede v Play-off, jestli Njumici nebo Azor (onula).
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
Ataner
Neboj já myslím že z Áčka moc střelců nakonec nezbyde..ale snaha se cení..navíc čuchám na příští týden konečnou..PaTTTTrick wrote:tak jsme si na závěr taky trochu zastříleli, aby nám Raduza s Octavii moc neutekli
JPD - B.3
-
PaTTTTrick
no já si zase myslím, že jeden z těch dvou střelce nakonec vyhraje, mají výhodu že oni i v play-off pořád můžou nastřílet dost golu a v B-čku už v play-off moc golu padat nebude.... přeji jim to kdyby to nevypadalo, ale budu bojovat aby to tak nebyloAtaner wrote:Neboj já myslím že z Áčka moc střelců nakonec nezbyde..ale snaha se cení..navíc čuchám na příští týden konečnou..PaTTTTrick wrote:tak jsme si na závěr taky trochu zastříleli, aby nám Raduza s Octavii moc neutekli
)
-
Ataner
Každopádně to vypadá bídně..páč nastoupíme další kolo právě proti Radu..a pak nám dost hoří marodka..PaTTTTrick wrote:no já si zase myslím, že jeden z těch dvou střelce nakonec vyhraje, mají výhodu že oni i v play-off pořád můžou nastřílet dost golu a v B-čku už v play-off moc golu padat nebude.... přeji jim to kdyby to nevypadalo, ale budu bojovat aby to tak nebyloAtaner wrote:Neboj já myslím že z Áčka moc střelců nakonec nezbyde..ale snaha se cení..navíc čuchám na příští týden konečnou..PaTTTTrick wrote:tak jsme si na závěr taky trochu zastříleli, aby nám Raduza s Octavii moc neutekli
JPD - B.3
-
mrakoplas44
Je to přesně tak jak píšeš. Gólů v áčku bude víc ale hned v dalším kole jeden střelec bude mít konečnou. Tabulku střelců udělám zítra po odehrání celého prvního kola playoff skupiny A.PaTTTTrick wrote:no já si zase myslím, že jeden z těch dvou střelce nakonec vyhraje, mají výhodu že oni i v play-off pořád můžou nastřílet dost golu a v B-čku už v play-off moc golu padat nebude.... přeji jim to kdyby to nevypadalo, ale budu bojovat aby to tak nebyloAtaner wrote:Neboj já myslím že z Áčka moc střelců nakonec nezbyde..ale snaha se cení..navíc čuchám na příští týden konečnou..PaTTTTrick wrote:tak jsme si na závěr taky trochu zastříleli, aby nám Raduza s Octavii moc neutekli
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
Ataner
No pokud postoupíme jedem na finále..to je jasný..mrakoplas44 wrote: Je to přesně tak jak píšeš. Gólů v áčku bude víc ale hned v dalším kole jeden střelec bude mít konečnou. Tabulku střelců udělám zítra po odehrání celého prvního kola playoff skupiny A.
JPD - B.3