no ještě zkusíme zítra zabojovat a přihrát Ti Petra, ale bude to těžký...tomkycz wrote:tak to vypadá, že se nám tlučhuba pées opravdu vyhne, von vede skupinuno nic, je na čase připravit se na patrika, hodláme si první místo udržet...

Moderator: Czech Moderators
no ještě zkusíme zítra zabojovat a přihrát Ti Petra, ale bude to těžký...tomkycz wrote:tak to vypadá, že se nám tlučhuba pées opravdu vyhne, von vede skupinuno nic, je na čase připravit se na patrika, hodláme si první místo udržet...
Tak snad tolik nedostanemPaTTTTrick wrote:no ještě zkusíme zítra zabojovat a přihrát Ti Petra, ale bude to těžký...tomkycz wrote:tak to vypadá, že se nám tlučhuba pées opravdu vyhne, von vede skupinuno nic, je na čase připravit se na patrika, hodláme si první místo udržet...
No ..... pěkný , pěkná , pěknéps2512 wrote:Pupčo i když jsem prohrál, je toto utkání hodné Mince????
PC Bonner 3 - 2 Dynamo Oleksovice
výkony: 147 - 146
První místo udrženo, takže jsem odčinil ten minulý ročník?
Vyhrát a získat pohár a odevzdat královský titul "Lam" LamElíkovi ....to jsou vyhlídkyps2512 wrote:A sakra
Vypadnout nebo dostat BAN....to jsou vyhlídky
Kdyz jsem se lognul a koukam, ze jsem s Frenkicem remizoval, citil jsem spokojenost. Nicmene kdyz jsem zjistil, ze jsem kopnul vice, trosku mi to naladu srazilo. Skoda, velka skoda. I tak se bod ceni, zapas to byl vyrovnany. Na redku v 76. minute se historie ptat nebudefrankie_doparoma wrote:FK Hash Rohatsko 2 - 2 Mission Impossible
144:145
vstup do turnaje se moc nepovedl a hned ztrata dvou bodu, ale na druhou stranu i pres 15minutovy oslabeni remiza, kdyz dohraju v odvete v 11cti nebude co resit :p
no to sice ne, ale budoucnost se na to na to zeptaimpossible wrote:Na redku v 76. minute se historie ptat nebude
Uz ted se tesimfrankie_doparoma wrote:no to sice ne, ale budoucnost se na to na to zeptaimpossible wrote:Na redku v 76. minute se historie ptat nebude
...a odpoved bude treba jina nez ma hra v oslabeni;)
stačilo vyhrát o dva goly... ale bohužel to bylo jen o gol, no co se dá dělat... jak se říká, vítěz musí porazit všechny a je jedno jestli v prvním kole P.O. nebo ve fináleps2512 wrote:Tak snad tolik nedostanemPaTTTTrick wrote:no ještě zkusíme zítra zabojovat a přihrát Ti Petra, ale bude to těžký...tomkycz wrote:tak to vypadá, že se nám tlučhuba pées opravdu vyhne, von vede skupinuno nic, je na čase připravit se na patrika, hodláme si první místo udržet...
Íčko byl na srazu, evidentně tam nasál všelijaké moudra a výsledky se nyni dostavují. Takže pomoc je jasná, přijet příště na sraz a výsledky budouPaToM wrote:Hmm, už aj Íčko dá 145? Je na čase sa nad sebou zamyslieť...
Pri všetkej úcte k tomuto manažérovi, lebo je to (očividne) skvelý manažér, ale strávil tu na SP podstatne menej času a dokázal to, čo my ešte nie. Takže treba s tým už niečo spraviť.
Ja na srazu vice daval, nez bralmantel wrote:Íčko byl na srazu, evidentně tam nasál všelijaké moudra a výsledky se nyni dostavují. Takže pomoc je jasná, přijet příště na sraz a výsledky budouPaToM wrote:Hmm, už aj Íčko dá 145? Je na čase sa nad sebou zamyslieť...
Pri všetkej úcte k tomuto manažérovi, lebo je to (očividne) skvelý manažér, ale strávil tu na SP podstatne menej času a dokázal to, čo my ešte nie. Takže treba s tým už niečo spraviť.