Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Board Member
Re: O Prokoplej Buben 13 - ve čtvrtek finále skupiny A
Já nechápu ty gratulace, co to je za povrchnost? Vždyť Chomutov neměl šanci. Raduzza měla výhodu, protože má o měsíc starší tým a celkově i co se týče asi nálady v týmu, byla jako jasný favorit 95%-5%.
Takže bych s tu umělou euforiíí nepřeháněl, no hate
Miki - Borussia Höpfigheim - E.55
www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
http://abfv.ic.cz/ ---> Oficiální stránky mojeho a kamarádova klubu
www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
-
- Member of the Soccer Project Association
Já mám taky o měsíc mladší tým a ts na 20..a jde to uhrát..Höpfigheimer wrote:Já nechápu ty gratulace, co to je za povrchnost? Vždyť Chomutov neměl šanci. Raduzza měla výhodu, protože má o měsíc starší tým a celkově i co se týče asi nálady v týmu, byla jako jasný favorit 95%-5%.

JPD - B.3
-
- Team Board Member
Ataner wrote:Já mám taky o měsíc mladší tým a ts na 20..a jde to uhrát..Höpfigheimer wrote:Já nechápu ty gratulace, co to je za povrchnost? Vždyť Chomutov neměl šanci. Raduzza měla výhodu, protože má o měsíc starší tým a celkově i co se týče asi nálady v týmu, byla jako jasný favorit 95%-5%.
Má víc natrénováno.
Navíc ty bys to uhrál taky stoprocentně. Jsi zkušenej a máš neagresivní hráče, tudíž by ani na jednoho z vás neměl ani teoretickou šanci

Takže nožky na zem

www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
já se budu radovat kdy chci a za co chci a ty mi to nekažHöpfigheimer wrote:Já nechápu ty gratulace, co to je za povrchnost? Vždyť Chomutov neměl šanci. Raduzza měla výhodu, protože má o měsíc starší tým a celkově i co se týče asi nálady v týmu, byla jako jasný favorit 95%-5%.

-
Není možné aby všechny týmy měli všechny ukazatele stejné a proto je startovné 0.Höpfigheimer wrote:Ataner wrote:Já mám taky o měsíc mladší tým a ts na 20..a jde to uhrát..Höpfigheimer wrote:Já nechápu ty gratulace, co to je za povrchnost? Vždyť Chomutov neměl šanci. Raduzza měla výhodu, protože má o měsíc starší tým a celkově i co se týče asi nálady v týmu, byla jako jasný favorit 95%-5%.
Má víc natrénováno.
Navíc ty bys to uhrál taky stoprocentně. Jsi zkušenej a máš neagresivní hráče, tudíž by ani na jednoho z vás neměl ani teoretickou šanci)
Takže nožky na zem

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
-
Heh...nechápu o co ti jde , někomu gratulovat je povrchníHöpfigheimer wrote:Já nechápu ty gratulace, co to je za povrchnost? Vždyť Chomutov neměl šanci. Raduzza měla výhodu, protože má o měsíc starší tým a celkově i co se týče asi nálady v týmu, byla jako jasný favorit 95%-5%.

Umělou?, nemyslím si,že by někdo z nás,kdo tu psal, dělal něco uměle...Höpfigheimer wrote:Takže bych s tu umělou euforiíí nepřeháněl,
-
další manager se vrací....vítej zpět....Höpfigheimer wrote:Já nechápu ty gratulace, co to je za povrchnost? Vždyť Chomutov neměl šanci. Raduzza měla výhodu, protože má o měsíc starší tým a celkově i co se týče asi nálady v týmu, byla jako jasný favorit 95%-5%.

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
šance je vždycky, SP je nevyzpytatelné... To bysme si mohli rovnou rozdat poháry podle postavení v SP a nemusíme vůbec hrát... ale pravda je, že u začínajících týmů je každý týden navíc znátHöpfigheimer wrote:Já nechápu ty gratulace, co to je za povrchnost? Vždyť Chomutov neměl šanci. Raduzza měla výhodu, protože má o měsíc starší tým a celkově i co se týče asi nálady v týmu, byla jako jasný favorit 95%-5%.

-
Trochu nechápu,proč by se komukoliv nemělo pogratulovat.
Zvlášť někomu,kdo se na fóru pohybuje.
Tým bude mít vždycky někdo silnější,někdo slabší.To by takový mantel v životě žádnou gratulaci dostat nemohl...

Tým bude mít vždycky někdo silnější,někdo slabší.To by takový mantel v životě žádnou gratulaci dostat nemohl...

-
A já bych pogratuloval ještě třebas dvakrát a plně v euforii !! Děvče to hraje chvíli a už je ve finále Bubnu..neměla by se radovat? Copak si Chomutov zvolila do Ačkové skupiny? Copak si Chomutov zvolila do semifinále? Copak za to může,že Chomutov prohrál? Nemá náhodou manažer Chomutova předchozí zkušenosti? To má jako smutnit,že vyhrála? Trochu mi uniká,proč by se měla rozbrečet. To mám jako pokaždý brečet a poukazovat na povrchnost,když mě porazí Mantel,pupík,lamička a další? Někdo je vždycky lepší,někdo ve vyřazovákách vždycky vypadne..Höpfigheimer wrote:Já nechápu ty gratulace, co to je za povrchnost? Vždyť Chomutov neměl šanci. Raduzza měla výhodu, protože má o měsíc starší tým a celkově i co se týče asi nálady v týmu, byla jako jasný favorit 95%-5%.
Fakt sorry..ale RADŮ GRATULUJI K FINÁLE SKUPINY A V BUBNU!!
FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

-
Tak jde taky o to.. že u nás turnaje hraje komplet áčko a to složené celé z posil..Höpfigheimer wrote: Má víc natrénováno.
Navíc ty bys to uhrál taky stoprocentně. Jsi zkušenej a máš neagresivní hráče, tudíž by ani na jednoho z vás neměl ani teoretickou šanci)
Takže nožky na zem

Naopak si myslím že za tu krátkou chvíly hraje Klegi solidní zápasy a slušné výkony..které dělí narozdíl od nás i na ligu..a nebudeme si nic nalhávat já zde taky nemám na jediný celek proto jsem uvítal turnaj nováčků,bohužel i tam jsou lepší a horší..tak to je..

JPD - B.3
-
Tak, tak.Ataner wrote:Tak jde taky o to.. že u nás turnaje hraje komplet áčko a to složené celé z posil..Höpfigheimer wrote: Má víc natrénováno.
Takže nožky na zem![]()
Naopak si myslím že za tu krátkou chvíly hraje Klegi solidní zápasy a slušné výkony..které dělí narozdíl od nás i na ligu..a nebudeme si nic nalhávat já zde taky nemám na jediný celek proto jsem uvítal turnaj nováčků,bohužel i tam jsou lepší a horší..tak to je..
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
- Team Board Member
Píšu "no hate" a někteří ihned nastartovali bojovou náladičku (vytrhávač vět pupajdi, labilní crueface...)
Mě to jen přišlo divné, když se píše "super zápas" apod., když to bylo jasné jak proti simulovanému týmu z H.
)
Jinak souhlasím s kvalitním Atanerovo příspěvkem, opravdu jsem nechtěl rozpoutat boj, je to super vymyšlený pohár. Možná je to dané i tím, že je to slečna, tak se trochu zalíbíme, že?
Jinak Radu, těším se na odvetu
Mě to jen přišlo divné, když se píše "super zápas" apod., když to bylo jasné jak proti simulovanému týmu z H.

Jinak souhlasím s kvalitním Atanerovo příspěvkem, opravdu jsem nechtěl rozpoutat boj, je to super vymyšlený pohár. Možná je to dané i tím, že je to slečna, tak se trochu zalíbíme, že?

Jinak Radu, těším se na odvetu

www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
-
Ty jsi ale brepta diagnostik...
Nevíš okolnosti,teď je mi to jasný...
Radů,myslíš,že se ti po těch letech furt líbím ?

FC Crue Olomouc, crueface, F.49

-
hehe.... nemyslím,že jsem vytrhávač, jen jsem ten tvůj příspěvek rozdělil na 2 částiHöpfigheimer wrote: někteří ihned nastartovali bojovou náladičku (vytrhávač vět pupajdi,

Bojová náladička

Jestli to dobře chápu,tak jsi poražený Klegi.... zvláštní, hraju to tu 6 let a ještě jsem na Tebe nenarazil ani na foru