125:144
no cekal jsem vetsi odpor no, kdyz se povede v pondeli sfouknout Icka tak uz postup bude na dosah

Moderator: Czech Moderators
A to jsi nemohl udelat v nasem prvnim zapase???crueface1 wrote:Já musel bohužel,nastavit Btým. Atým musel do ligy,páč chceme jít další sezónu nahoru a nyní nám hrozí,při stavění Btýmu,že bychom mohli sestoupit,tak musí na plac Atým..co naplat..
Sfouknout Icka? Copak jsem nejaka svicka?frankie_doparoma wrote:FC Crue Olomouc 2 - 4 FK Hash Rohatsko
no cekal jsem vetsi odpor no, kdyz se povede v pondeli sfouknout Icka tak uz postup bude na dosah
Sfouknout Ička ?impossible wrote:
Sfouknout Icka? Copak jsem nejaka svicka?
No jo Frenkie,původně měl jít Atým a měl ti klást větší odpor či,ale musel jsem totálně nenadšen předělat priority. Atým s tebou mohl mít šanci na penalty,u nás nemáme zahulenej stadion,tak by to Jamajčanům mohlo dělat problémyfrankie_doparoma wrote:FC Crue Olomouc 2 - 4 FK Hash Rohatsko
páč Ačko makalo i včera a po lize dnes musí i večer nastoupit..se podívej na jejich fyzičkufrankie_doparoma wrote:tak kdyz nemate zahulenej stadak o to vic se divim ze Acko nezvladdne dva zapasy za den, jeste k tomu kdyz je patek
no nepodarilofrankie_doparoma wrote:kdyz se mi podari sfouknout Icka tak uz postup bude na dosah
Ty vole - Ty jsi druhý Abramovič !crueface1 wrote:Doprdýlky prkenný..ted se koukám a já nemám trenéra..co to je? tož najmu teda opět trenéra a a šup,morálka Atýmu je tam,kde byla..naštěstí...vůbec nechápu,co se to ráno dělo..a to jsem střízlivý,podotýkám..
Kdo to je? To je nová přezdívka pro PéeSko?palo wrote:Ty vole - Ty jsi druhý Abramovič !crueface1 wrote:Doprdýlky prkenný..ted se koukám a já nemám trenéra..co to je? tož najmu teda opět trenéra a a šup,morálka Atýmu je tam,kde byla..naštěstí...vůbec nechápu,co se to ráno dělo..a to jsem střízlivý,podotýkám..
nene, já to nejsem.....a to bylo asi tím, že jsi byl střízlivejcrueface1 wrote:Kdo to je? To je nová přezdívka pro PéeSko?palo wrote:Ty vole - Ty jsi druhý Abramovič !crueface1 wrote:Doprdýlky prkenný..ted se koukám a já nemám trenéra..co to je? tož najmu teda opět trenéra a a šup,morálka Atýmu je tam,kde byla..naštěstí...vůbec nechápu,co se to ráno dělo..a to jsem střízlivý,podotýkám..Fakt ,jsem na to čuměl jak divej..holt jsem si myslel,že mám už nějaký ty zkušenostě a ono prd
Rychlé klikání se nevyplatí - já jsem jednou tak přidal jednu nulu k platu a taky jsem se divil...crueface1 wrote:Kdo to je? To je nová přezdívka pro PéeSko?palo wrote:Ty vole - Ty jsi druhý Abramovič !crueface1 wrote:Doprdýlky prkenný..ted se koukám a já nemám trenéra..co to je? tož najmu teda opět trenéra a a šup,morálka Atýmu je tam,kde byla..naštěstí...vůbec nechápu,co se to ráno dělo..a to jsem střízlivý,podotýkám..Fakt ,jsem na to čuměl jak divej..holt jsem si myslel,že mám už nějaký ty zkušenostě a ono prd