tak ještě že nám to je fuktomkycz wrote:nedávno tu někde psal že kdyby nás to zajímalo, tak že žije

Moderator: Czech Moderators
tak ještě že nám to je fuktomkycz wrote:nedávno tu někde psal že kdyby nás to zajímalo, tak že žije
Preci jsi nechtel tak brzy vypadnouttomkycz wrote:nedávno tu někde psal že kdyby nás to zajímalo, tak že žije
citace vo fous vedleps2512 wrote:Preci jsi nechtel tak brzy vypadnouttomkycz wrote:nedávno tu někde psal že kdyby nás to zajímalo, tak že žije
yesMazzy wrote:Tak vsude slysim mince, tak sem taky nakoukl. Pupi mohl bych se pripade pripojit do pristiho rocniku? At take zaziju te pocit, zahrat si Slechtickou minci.
Staví se nové tribunypupajdi13 wrote:Mccgrady City Football team..... 3 - 4..... Valcíři Chomutov C.F.
143 : 143
Mccgradymu se v mém turnaji evidentně nedaří , jak to sleduju.....opět kopec smuly , čistá rudá a prohra pri stejnem výkonu , to nepotěší.
rudá mašina..... 2-1..... Primisimo FC
138 : 136
pruměrný špíl ....mašina i bez toho nejlepšího jede dál....Prim jí výhybku nenasadil.
Bobani..... 2 - 2..... FK Hash Rohatsko
141 : 143
tak Milda se posnažil , ale stejně to nestačilo ....ale snaha se počítá![]()
tak a ted si dáme zimní spánek do 18týho než se beruškám uvolní stadion,,aby jsme to dohráli.
se podívej na zápasy hashe, právě že u nich platí, čím přísnější rozhodčí, tím lepší. Nejlépe 90+, to hraje vždy agresivitu na 100%...Boban25 wrote:Sakra kdyby ten rozhodci byl trochu prisnejsi tak jsem mohl mit sanci na postup. Pokazde kdyz je to treba a souper ma v tymu same agresory, tak dostanu rozhodciho do 40%. No neni to k nas...i???
A já jsem myslel, že máš na stadionu vánoční trhy.sexy kote wrote:Staví se nové tribunypupajdi13 wrote:Mccgrady City Football team..... 3 - 4..... Valcíři Chomutov C.F.
143 : 143
Mccgradymu se v mém turnaji evidentně nedaří , jak to sleduju.....opět kopec smuly , čistá rudá a prohra pri stejnem výkonu , to nepotěší.
rudá mašina..... 2-1..... Primisimo FC
138 : 136
pruměrný špíl ....mašina i bez toho nejlepšího jede dál....Prim jí výhybku nenasadil.
Bobani..... 2 - 2..... FK Hash Rohatsko
141 : 143
tak Milda se posnažil , ale stejně to nestačilo ....ale snaha se počítá![]()
tak a ted si dáme zimní spánek do 18týho než se beruškám uvolní stadion,,aby jsme to dohráli.