Pozerám, že nejako sme sa na to vysrali tento ročník (to ako organizátori)
Nestíham, posraté skúšky, do toho sa mi dosral ntb, ach jaj, všetko osraté...
V každom prípade, nedá mi to aj tak sa nepochváliť! Na 26.strane som písal prehľad skupín a všade napísal tip na postupujúcich. Je to náhoda, že som uhádol všetkých 16 a v 6 skupinách presne aj kto pojde z prvého a kto z druhého (v tých dvoch je to prehodené len pre to, že Jamajčania sú proste nevyspytateľní papľuhovia
) alebo moje neskonalé umenie?
(každý, kto má v sebe aspoň trošku súdnosti, uzná, že je to čistá dvojka).
Takže, okrem problémom Frenkiča v skupine a nepochopiteľného druhého miesta Léblika, sa už nič zaujímavé v skupinách nestalo. Prišli však na rad vyraďováky a teda zízam, čo sa tam deje.
V prvom rade - pokarhanie druhého stupňa (a výstrahu) odo mňa majú berušky a mazzy za neoprávnené zdržovanie túru. Zápas Mccgradyho a Azora je trochu diskutabilný, predsalen, Mccgrady hrá finále SP pohára, to sa asi človeku nestáva každý deň, takže blokácia posledného týždňa bola viac-menej nevyhnutná, zase, prečo sa nehralo aspoň v stredu alebo v piatok, to netuším.
OSEMFINÁLE
Papa (6. v A) vs Pupčo (víťaz déčka)
Valcíři Chomutov C.F. 0 - 0 FC Letenská Šlechta
penalty: 2 - 4
výkony: 143 - 142
čk: 1 (79.min) - 1 (85.min)
agresivita: 95 - 90 (rozhodca 68%)
agr.hráčov: od 24 do 34 (GK 61) - od 7 do 27
V otváracom zápase kick-offovej časti turnaja sa dostavil progresívny tím s hviezdou v čele na zelené trávniky, kde sa hrajú zápasy najvyššej divízie. Za normálnych okolností by som to považoval za predom vybavenú vec, ono to tak proste býva, že niekto je sem-tam do počtu, avšak Pupčovi chlapci sa nedali. Zelený likér, ktorá akási divná škaredá ženská ráno navarilo, im dodal neskutočnú energiu a odvahu a napriek tomu, že hrali len na 3 obrancov a štýl bol viac než ofenzívny, paradoxne ubetónovali doležitú remízu. Ako to už býva, v penaltách može aj mamľas poraziť legendu...a to sa aj stalo! Papa dal turnaju smtuné pápá a Letenskí už len nervźne čakajú na ďalšieho súpera, ktorému bezpochyby budú chcieť natrhnúť prdel!
Pre nás navždy Trabanťák (platený v béčku) vs Léblík (na ceste do béčka)
FK Laugaricio 0 - 1 FC MAROWITCH
výkony: 142 - 146
čk: 0 - 0
agresivita: 100 - 100 (rozhodca 46%)
agr.hráčov: od 1 do 9 - od 31 do 39
Dajo sa zahral s osudom, keď si zmenil svoj excelentný názov klubu a dosledky už prichádzajú. Myslel, že história jeho mesta je viac, ale hovno! Zápas to bol nepochybne kvalitný, ale chlapci spod trenčianskeho hradu moc nádejí nemali. Jamajcain power bola podporovaná Boltom z VIP lóže, navyše, cestou do Európy šli skratkou cez Brazíliu, kde z pralesa vytiahli akúsi opicu, ktorá furt len mlela, nik jej nič nerozumel, nazvali ju Melo a čuduj sa svete, nielenže tento primát podal na trávniku najlepší výkon, ale svojím gólom aj rozhodol o zápase. Domáci sa porúčali, Jamajčania pokračujú. Ktovie, ktorá zatáčka bude ich osudnou, alebo žeby až cieľová páska?
Íčko (ževraj eF
) vs Oliva (už z neho v tom áčku spravili olej)
Mission Impossible 0 - 0 ACS Pardubice
penalty: 5 - 4
výkony: 144 - 144
agresivita: 100 - 95 (rozhodca 51%)
agr.hráčov: od 11 do 39 (GK 50) - od 16 do 56
Ani tretí vyradzovací súboj kvalitou nezaostával za predošlými dvoma. Výkonu pod 140 sme sa stále nedočkali, čo je samozrejme mimoriadne cenené (a prestíž turu stúpa

). Kde sa vzali také výkony, to mi ostáva záhadou, nakoľko na plochu nastúpilo 22 zdeptaných hráčov. Polka z nich je na dne, lebo musí hrať stupidné eFko, druhá...no...byť patnástym proste nie je žiadna radosť. Všetci však vedeli, že ich čaká zápas ďaleko doležitejší než ktorýkoľvek iný v tejto sezóne a asi preto sa snažili. Avšak dve rovnaké zostavy, rovnaké taktiky, podobné herné štýly aj nasadenia hráčov nemohli priniesť vážnejšiu gólovú prestrelku, to sa proste všetko medzi sebou ruší. Diváci síce napokon videli závratných 9 gólov, len škoda, že 9 z nich bolo v penaltovom rozstrele. V ňom sa jasne ukázalo, že francúzsky futbal ide dole vodou, keď piatu penaltu Olív nepremenil práve francúzsky "kanonier". Pre mňa je nepochopiteľné, ako to Íčko robí, ale on snáď nikdy v tomto turnaji nezahrá ani o trochu viac, ako treba...
Mantel (bronzový...) vs ten z fízlarne (na ceste do céčka...ale zo zlej strany)
Fc Mantel 1 - 2 Stratovarius
výkony: 137 - 142
agresivita: 100 - 100 (rozhodca 43%)
agr.hráčov: od 21 do 27 (GK 14!!!) - od 2 do 25 (GK 44)
Štvrté osemfinále sa tvárilo, že favorit je jasný. Najvyššie postavený tím v turnaji, obhajca najcennejšej bronzovej medaile v SP...a zrovna on prerušil krásnu sériu výkonov cez 140

Beda mu! Keby aspoň na druhý deň postúpil do finále SP poháru, ale on nie, on nie... Palovi chlapci sa perfektne nachystali, pred zápasom si dal každý povinne sto klikov, navštívil bordel (nech zase trochu kľudnia hormóny na ihrisku) a šiel do toho. Naproti tomu Ostraváci poslali do zápasu snáď to najhoršie, čo v Ostrave a v širšom okolí našli. O tom, že to bolo skutočne Širšie okolie svedčí aj fakt, že v 10.minúte strielal gól za domácich akýsi Arab s handrou omotanou okolo hlavy. Asi chcel byť in. Bolo to však márne. Stará Blažková ráno bola na toho svojho výnimočne milá a ktovie, čo všetko mu dopriala, a tak mohol, celý nabudený, starý Blažek, po polčase streliť víťazný gól. Reoparát z minulého ročníka tak Mantelovi nevyšiel, síce, už aspoň postúpil zo skupiny

Zato Palovi chlapci na druhý pokus zvládli osemfinálovú previerku.
A čo nás ďalej čaká?
Mimoriadne atraktívny duel dvoch Sparťanov, alebo Pražáka a Jamajčana? To je fuk! Frenkič so svojimi neviniatkami navštívi Chrám na Letnej, aby sa postavili Rudej sile!
rudá mašina vs FK Hash Rohatsko
piatok 14.decembra o 18:00
rozhodca 92%
Mccgradyho chlapci, ktorí sa už o 3 hodiny postavia na svoj životný zápas v rumunských horách, kde budú bojovať o druhú najcennejšiu trofej vo svete SoccerProjectu, privítajú Azorovu skromnú družinu. Ktovie, čo dokáže sila Baníku. Snáď svojho súpera potrápi viac ako tímy v Gambrinus lige.
Mccgrady City Football team vs Baníček
pondelok 17.decembra o 18:00
rozhodca 44%
Ženské futbalistky ukážu svoje prednosti na kosterovom štadióne, o ktorom toho, žiaľ, nič neviem, ale myslím, že miesto futbalu budú jeho chlapci radšej kukať na kozy...
Wellweak vs berušky
utorok 18.decembra o 14:00
rozhodca 29%
Kolo uzavrie súboj Yetiho a Minotaura. Nepochybne čudesné stvorenia sľubujú minimálne 90 zaujímavých minút. Obaja sú však ešte mladíci, takže výkony najvyššej kvality očakávať nemožno, avšak o dravosť a vyrovnanú partiu by núdza byť nemala.
No Boost vs Minotaur
utorok 18.decembra o 18:00
rozhodca 87%
Výstražné info pre všetkých: V utorok o 18:00 sa odohrá posledný zápas osemfinále a prebehne losovanie štvrťfinále. Pristúpte k tomu zodpovedne a majte od piatku aspoň jeden termín každý deň free, inak... 
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)