máš štěstí , že jsi tak krásná a milásexy kote wrote: Staví se nové tribuny

Moderator: Czech Moderators
máš štěstí , že jsi tak krásná a milásexy kote wrote: Staví se nové tribuny
Chybím si tamtomkycz wrote:
pupajdi: co ta anketa, není na čase jí změnit ?
ps2512 wrote:Sakra....máš to nějaký rozbitý........hlasoval jsem pro: peesko je nejlepší......a pak se to tam vůbec nezobrazilo
Prihazuji na osmickupupajdi13 wrote:ps2512 wrote:Sakra....máš to nějaký rozbitý........hlasoval jsem pro: peesko je nejlepší......a pak se to tam vůbec nezobrazilo![]()
![]()
zatím vede mlžící lama 6:0
kdybych rano nemel sp cup, nezachranil by te ani podmaznutej rozhodci:)Boban25 wrote:Sakra kdyby ten rozhodci byl trochu prisnejsi tak jsem mohl mit sanci na postup. Pokazde kdyz je to treba a souper ma v tymu same agresory, tak dostanu rozhodciho do 40%. No neni to k nas...i???
Tak jako jasne. Asi bych dostal. Ale na druhou stranu se dvema redkama by se tem tvym klukum urcite dobre nehralofrankie_doparoma wrote:kdybych rano nemel sp cup, nezachranil by te ani podmaznutej rozhodci:)Boban25 wrote:Sakra kdyby ten rozhodci byl trochu prisnejsi tak jsem mohl mit sanci na postup. Pokazde kdyz je to treba a souper ma v tymu same agresory, tak dostanu rozhodciho do 40%. No neni to k nas...i???
a tomkycze neposlouchej, nevi co mluvi, venku asi nastyd....![]()
Jak vidno to nestacilo.frankie_doparoma wrote:btw. koukal jsem na naze ligovy zapasy a i s timhle matchem, jsem pokazdy dohraval v 10ti lidech.... to staci , ne?
sexy kote wrote:Nu dobře , nebudem tedy brzdit další neúspěšné týmy zase po dalších 14 dnů a pošlem do dalších kol pana domácího.
to je nějaký uraženecký styl odpovědi?pupajdi13 wrote:sexy kote wrote:Nu dobře , nebudem tedy brzdit další neúspěšné týmy zase po dalších 14 dnů a pošlem do dalších kol pana domácího.
nn takhle pan domácí vypadá, když je překvapen, nemá slov a valí očiHadis wrote:to je nějaký uraženecký styl odpovědi?pupajdi13 wrote:sexy kote wrote:Nu dobře , nebudem tedy brzdit další neúspěšné týmy zase po dalších 14 dnů a pošlem do dalších kol pana domácího.![]()
![]()