tomkycz: tebe se nebojime
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
frankie_doparoma
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 28 - Playoff - přituhuje
mantel : no dik no, ted jsem si pocital moje a papaboubadiopovi optimalni vykony a delej nas jen setiny.... resp on je o 0.08 lepsi

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
PaTTTTrick
vyhodit trenéra na první zápas v sobotu? Zajímavá strategiepupajdi13 wrote:vyměnil jsi na mě trenera....pěkná podpásovkaPapa Bouba Diop wrote:..tak a děj se vůle boží......a já si na Tebe věřil
.....ted už ne
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
tomkycz
to víme...frankie_doparoma wrote:tomkycz: tebe se nebojime
-
frankie_doparoma
a kdyz jsme u toho, my se nebojime nikoho, po lonskym skalpu Damned UTDtomkycz wrote:to víme...frankie_doparoma wrote:tomkycz: tebe se nebojime
-
Papa Bouba Diop
zajímavá strategie? ani ne..po tom co jsem od úterka bez netu tak jsem tak trochu neměl jinou možnost..každopádně to vyšlo...těším se na zápas s frankičem a čekám pořádný výkony od obou a pomstil jsem poslední zápas se ŠlechtouPaTTTTrick wrote:vyhodit trenéra na první zápas v sobotu? Zajímavá strategiepupajdi13 wrote:vyměnil jsi na mě trenera....pěkná podpásovkaPapa Bouba Diop wrote:..tak a děj se vůle boží......a já si na Tebe věřil
.....ted už ne
... mě si zase překvapil tím, že si vypustil svůj turnaj.. tím se mi dost zmenšili šance vyhrát nyní s Tebou v Bubnu
... takže za to může Papa, grrrrrr
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
pupajdi13
Vše podstatné jsem vysvětlil v topicu Buben
Papa - gratuluju k postupu - ani nevím,že jsi musel pomstívat poslední zápas
Patréze - překvapil? , pro mě můj turnaj je z hlediska mé učasti neduležitej , sám sobě trofeje nedávám
, dělám to pro Vás ostatní, proto byla volba po ranním zásahu Papi naprosto jasná
, ted je na Tobě,abys zabral tady a šel do finále.
když to vemu z pohledu toho,kdo už co získal ,tak bych to viděl na finále ( Frenkič vs Patréze ) to by bylo ferový a hezky by to zapadalo do mých představ na Minci 30 (special edice).
Ale více infa o všem až večer.
Papa - gratuluju k postupu - ani nevím,že jsi musel pomstívat poslední zápas
Patréze - překvapil? , pro mě můj turnaj je z hlediska mé učasti neduležitej , sám sobě trofeje nedávám
když to vemu z pohledu toho,kdo už co získal ,tak bych to viděl na finále ( Frenkič vs Patréze ) to by bylo ferový a hezky by to zapadalo do mých představ na Minci 30 (special edice).
Ale více infa o všem až večer.
Zde je"venku" relativní pojem, když zde není nastavena VDP.tomkycz wrote:kuwa frenkie 149 venku a ještě si mysíš na 150tak o tom si můžu nechat jenom zdát, respect. Teď už to musíš dotáhnout, když ti nestojíme v cestě
-
pupajdi13

.......

rudá mašina..... 1 : 0..... FK Laugaricio
143 : 140
78. Fernando de Jesus Martelinho
Solidní zápas , který si sparťani z Kostelce pohlídali . Hostům se zranil hráč v 46.minutě a náhrada zahrála lepší výkon než ten zraněný, takže i to ukazuje,že Dajova parta nejela do čech zkusit vyhrát
Šutrteam..... 2 : 3..... PC Bonner
133 : 137
46.a 50. Milan Ristić..................44. a 67. Marco Antonio Pérez , 89. Dani Delgado
Na zápase se projevil páteční večerní termín a fakt,že oba soupeři disponují hodně přezrálými mančafty....nakonec zvítězila Ačková zkušennost a Mince tak bude pokračovat i v sešívaných barvách
Dynamo Oleksovice..... 2 : 4..... FK Hash Rohatsko
146 : 149
16. Karlsson , 37. Sivok ................44. Mendieta , 87. DaSilva , 89. Forcellini
Rozhodně zápas kola....oba soupeři dřeli a domácím vdovám se v posledních 5ti minutách zápasu podlomily kolena žalem,když "this is sparta" otočila zápas.
Skvělá práce z obou stran.....max spokojennost, postoupit mohl jen jeden.
FC Letenská šlechta..... 2 : 3..... Valcíři Chomutov C.F.
136 : 145
34. a 79. Prenderville ..........................44. da Silva Moura , 66. Smits , 87. Morales
Už jsem tu toto utkání rozebíral,tak to jen v kostce shrnu....původně jsme tu ani neměl být,ale jelikož mi to Pavlínka vypustila,tak jsem se tu ocitl (tak nějak ) , Papa vyměnil ráno trenera a bylo vymalováno , podstatu dne jsme měli někde jinde a tak v Praze zustal B tým,který odkopal tento mač a Ačko jelo hned ráno se nachystat na Bonnery v Bubnu.
Po těch výkonech je to pro nás milosrdný výsledek,mohli jsme dostat kotel.
Last edited by pupajdi13 on Sat Dec 22, 2012 9:09 pm, edited 1 time in total.
-
pupajdi13

.......

PŘEDSTAVENÍ SEMIFINALISTŮ

FK Hash Rohatsko ( kaffe_trontodontus_kokotus )

Zajímavosti :
Tým momentálně válí v 2 lize,kde po prvním týdnu drží první místo beze ztráty bodu.
Frenkič je jediný,kdo dokázal znovu obhájit postup do silné čtyřky , které dělám v Minci promo.
Výkony v letošním ročníku :
Skupinu měl hodně nabitou, nejvíc tomu asi napoví fakt,že Pavel a jeho Jeníkovská Bohemka skončil uplně poslední.
Frenkič uválčil 2.místo za brachem íčkem s bilancí 10b ( 3 - 1 - 2 ) 13 : 10
Z druhého místa tak šel na Bobany a po lepším výkonu ( 141 : 143 ) nakonec postoupil na penalty.
Zápas na Dynamu a výkon 149 už jsem komentoval o příspěvek výše, opět dravec Frenkie v akci.
Celkově to nemá v letošním ročníku jednoduché už od skupiny a já v něm vidím letošního šampiona,pokud bude chtít vyhrát, uvidíme co na to ligová soutěž.

Valcíři Chomutov C.F. ( Papa Bouba Diop )

Zajímavosti :
Vítěz 25. ročníku momentálně stále ještě válčící v A divizi....Valcíři tedy už vědí,jak chutná výhra v Minci , byl to Jeremy,který jim udělal tehdá sparing partnera ve finále.
Letos má Papa nějaké problemy s netem a tak i zápas se šlechtou musel ladit na poslední chvíli, ovlivní to jeho výkon v rozhodující části turnaje?
Skupinu měl snadnou a projel ji společně s další učastníkem silné čtyřky, kterého si představíme za chvíli. Nakonec o skore skončil druhý a do playoff vstupoval s bilancí 15b ( 5 - 0 - 1 ) 19 : 9
Druhé místo ve skupině 1 znamenalo skoro sebevraždu - hrát na hřišti Mccgradyho, ovšem Papa to ustál s velkým přispěním pana "náhodného" po stejných výkonech postoupil v normalní hrací době a vyřadil tak z turnaje velkého favorita na celkový triumf už v 1.kole.
Venku pokračoval i v dalším kole a jako malina mu posloužili Letenští šlechtici,kteří se vzdali už v kabině a poslali na pažit záložní tým.
Jestli se podaří Valcířům uspět venku i potřetí v řadě se dozvíme 29.12.2012 , kdy budou přivítáni na stadionu Zion týmem FK Hash Rohatsko.

rudá mašina ( acskncl )

Zajímavosti :
Vítěz 22. ročníku momentálně hrající 2 ligu.....i mašina tedy zná,pocit výhry v Minci a dokonce i osobního předání poháru.
Tým je pekně rostlý a mohl by znovu sahat na metu nejvyšší.
Spoluhráč Valcířů ze skupiny 1 (málokdy se stane,aby dva týmy z jedné skupiny se dostaly až do semi) , vyhrál o skore s bilancí 15b ( 5 - 0 - 1 ) 18 : 6 a zajistil si tak domácí zápasy po celý zbytek svého učinkování v turnaji .
V prvním měření sil vyzval Primisimo FC a soupeř to byl více než snadný a opravdové kvality "mašiny" neprověřil.
V druhém kole už to bylo zajímavější,ale ani Dajo nebyl ten pořádný soupeř pro acskncl. Celkově vzato vcelku hladké a snadné proplutí "mašiny" až do semifinále , uvidíme,jestli to byla výhoda,nebo naopak .

PC Bonner ( PaTTrick )

Zajímavosti :
A divizní tým,který je ovšem co do zkušenností v Minci uplný nováček a svým způsobem i outsider semifinále (bez zkušenností)
Pokud se nepletu,tak je to vůbec první účast Bonners v semifinále v historii klubu.
Tým disponuje hodně kvalitními hráči,kteří jsou ovšem už dost za zenitem svého výkonu a tak trochu síla týmu padá dolu.
Patrézeho hoši si šáhli na 2 místo ve skupině 5 , až za tlučhubíkem a jeho Dynamem, s bilancí 15b ( 5 - 0 - 1 ) 14 : 9
Velmi pěkný zápas se jim povedl hned v prvním kole v Litoměřicích,kde vyhráli 3 : 4 nad Rockyho bandou a důrazně si řekli o pozornost v letošním ročníku.
Další venkovní výhru přivezli od šutříka ( 2 : 3 ) a rázem je z toho semifinále.
Jak si tam povedou se dozvíme den po vánocích 25.12.2012 , kdy budou přivítáni na stadionu Chrám Letná týmem rudá mašina.
Gratulace Patrikovi k zaslouženému postupu do semi přes naši maličkost.
Akorát by mne Pupajdíku zajímalo kdes přišel na to, že máme v Šutrákově přestárlý tým...
Akorát by mne Pupajdíku zajímalo kdes přišel na to, že máme v Šutrákově přestárlý tým...
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
frankie_doparoma
rad bych zminil ze uz je to potreti za sebou, bohuzel, je mi to na dve veci...pupajdi13 wrote:Frenkič je jediný,kdo dokázal znovu obhájit postup do silné čtyřky , které dělám v Minci promo.
-
Mazzy
Teda Pupi, to je super predstaveni a hlavne pekne graficky spracovano.

-
Papa Bouba Diop
děkujipupajdi13 wrote:Papa - gratuluju k postupu - ani nevím,že jsi musel pomstívat poslední zápas![]()
každopádně frankieho 149..velkej respekt..já víc venku nezahrál
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
Klobouk dolů za krásné představení velké 4čky 
Bohužel Mince díky ambicím které na socceru mám mi bude asi vždy uzavřena
...
Bohužel Mince díky ambicím které na socceru mám mi bude asi vždy uzavřena
-
PaTTTTrick
tak já taky pochválím grafiku 
A koukám, že to máme s Papou stejně, až vypadneme z Mince, jdeme do přestavby
A koukám, že to máme s Papou stejně, až vypadneme z Mince, jdeme do přestavby
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)