Holt, veľké šťastie sme mali. Pôvodný plán bol zápas vypustiť kvôli tomu, že dnes som hral aj štvrťfinále Slovenského Pohára, takže A-tím mal nastúpiť tam, pretože tam bola väčšia šanca na úspech. Nakoniec som sa ale z úcty k súperovi a môjmu obľúbenému tímu na SP rozhodol dať do toho všetko za cenu vypadnutia z SPo. Vyšli ale oba zápasy, v oboch sme triumfovali 1:0.
Škoda, že som sa nepoučil a zase nezablokoval termíny tak, aby sa hralo vo štvrtok, lebo Pupčo ligu hrá viac-menej naplno a navyše zase v ten deň hrám odvetu štvrťfinále. Pravda, nepočítal som veľmi s tým, že postúpime, ale aj tak som si to mohol lepšie zmenežovať.
Pupajdího Šľachta je jasným favoritom zápasu, my môžeme len prekvapiť. Zápas si však určite užijeme. Je to len naša druhá účasť vo finále nejakého turnaja z fóra, prvýkrát to bolo tiež v tomto turnaji, vtedy sme sa prebojovali až do superfinále, kde sme stroskotali na "Bonnerovcoch". Tentokrát sa však druhá polovica turnaja skladá z nováčikov, takže logika vraví, že v tejto skupine OPB by mal byť väčší nátlak kvalitných tímov. Aj preto je už účasť vo finále pre nás podobným úspechom, akým bolo superfinále v 5. ročníku OPB.