tomkycz wrote:SAMPDORIQ 2 - 3Litomerice losers Club de Fotbal
výkony: 136:142
tak první týden 9 bodů, o tom se nám ani nezdálo. Dnes nám k tomu pomohl nový trenér, pokud dobře počítám, tak bych měl stihnout výměnu trenéra 2x za sezónu...Jediná prohra tohoto týdne na hřišti dynama, tam to bylo jasný. Příští týden jsou jisté tři body s vyprodávajícím Monte, škoda, že druhý den máme Damned utd., zkusíme to nějak ubetonovat Ve čtvrtek rogibois venku, to bude taky pokus ubetonovat bod a v pátek doma s Ratboří, to by aspoň bodík chtělo...
výměna trenéra má na něco vliv?
odpověď máš v SZ...
omlouvám se za zmatek SZ jako soukromá zpráva... je to vskutku komické, jak jsou zdejší štamgasti ... díky za zprávu
Last edited by Bobr on Fri Dec 21, 2012 10:58 pm, edited 1 time in total.
Tvaruzkynatvrdo - s 47 H.480; s 48 G.280; s 49 F.94; s 50 F.94; s 51 E.32; s 52 D.11; s 53 D.11; s 54 D.11; s 55 C.4
Top výkon - 141 - 2.12.2013
tak koukám že v zápase Meangreen - me_dinamo si random docela zařádil i když teda s vyloučením v 58. minutě zahrát 150..to je docela pohoda já vybojoval remízu u PaTTricka, která teda u mě asi stejně moc neřeší..
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi
Papa Bouba Diop wrote:tak koukám že v zápase Meangreen - me_dinamo si random docela zařádil i když teda s vyloučením v 58. minutě zahrát 150..to je docela pohoda já vybojoval remízu u PaTTricka, která teda u mě asi stejně moc neřeší..
na ten výkon čumím ještě teď... S takovými soupeři bych potřeboval větší přízeň randomu a né jen redku v 58´ ...
Papa Bouba Diop wrote:tak koukám že v zápase Meangreen - me_dinamo si random docela zařádil i když teda s vyloučením v 58. minutě zahrát 150..to je docela pohoda já vybojoval remízu u PaTTricka, která teda u mě asi stejně moc neřeší..
na ten výkon čumím ještě teď... S takovými soupeři bych potřeboval větší přízeň randomu a né jen redku v 58´ ...
Hrál beton a tak karta záložníka neposilujícícho obranu ten výkon tak nesrazila, být to karta u jeho LM či CM, byl to jinej fičák.
Hrál beton a tak karta záložníka neposilujícícho obranu ten výkon tak nesrazila, být to karta u jeho LM či CM, byl to jinej fičák.
tak by zahrál 149 no
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi
Litomerice losers Club de Fotbal 1 - 1Damned United
vykony: 145:148
snaha o haluz remízu byla vyslyšena. Proti takovému soupeři nemá cenu zkoušet něco vymýšlet a tak jsme vsadili vše na bránění remízy. Že se nám k tomu podařilo i skoróvat považuji skoro za zázrak. S výsledkem panuje v našem týmu naprostá spokojenost !!!
Last edited by tomkycz on Tue Dec 25, 2012 1:06 pm, edited 1 time in total.
tomkycz wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 1 - 1Damned United
snaha o haluz remízu byla vyslyšena. Proti takovému soupeři nemá cenu zkoušet něco vymýšlet a tak jsme vsadili vše na bránění remízy. Že se nám k tomu podařilo i skoróvat považuji skoro za zázrak. S výsledkem panuje v našem týmu naprostá spokojenost !!!