Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: O P B 13 - Velké finále - FK Raduzza - FC Letenská šlech
[quote="pupajdi13"]
Měl pravdu Romča,,,,to jsem ještě netušil co všechno mě tu čeká.
Konečně mám někdy pravdu.
O Prokoplej buben 12
Finále
1FC Mrakoplaš - FC Letenská šlechta 1 : 1 ( 3:4p )
Ve finále konference si to zase slízl přímo pan organizátor.
Krásné časy když jsem to dotáhnul do penalt.
O Prokoplej buben 13
GRANDE FINÁLE
Grande finále už je letos jen taková malá třešinka na dortíčku , 2 sranda mače a můžeme rozjet další ročník.
těším se kočičko.
To asi nemyslíš mě.
Měl pravdu Romča,,,,to jsem ještě netušil co všechno mě tu čeká.

Konečně mám někdy pravdu.

O Prokoplej buben 12
Finále
1FC Mrakoplaš - FC Letenská šlechta 1 : 1 ( 3:4p )
Ve finále konference si to zase slízl přímo pan organizátor.
Krásné časy když jsem to dotáhnul do penalt.

O Prokoplej buben 13
GRANDE FINÁLE
Grande finále už je letos jen taková malá třešinka na dortíčku , 2 sranda mače a můžeme rozjet další ročník.

To asi nemyslíš mě.

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
-
Tak, tak, ako píše pupajdí z takej pustenej výhry by som veľmi radosť nemal, takže som rád, že hral naplno. Nie som nadšený z prehry, ale to už je vec toho ako menežujem svoj tím - čiže nič moc. 
Skupiny
Turnaj sme tiež nezačali ideálne, bilancia 3 - 1 - 2 nie je zrovna suverénny prechod ďalej. Po 3 kolách sme mali na konte dokonca len 3 body! Ale prešli sme ďalej.
Osemfinále
V play-off sme mali šťastie na žreb. V 1. kole sme prešli cez Nýřany - čierneho koňa súťaže, ktorý skončil príliš skoro. Šaky to dotiahol až na penalty a po vyrovnanom výkone s naším tímom (136 - 136) vypadol.
Štvrťfinále
Ďalej sa zrodilo derby proti FC DAC, ktorý tiež postúpil do konferenčného štvrťfinále s odretými ušami. Na jeho pôde sme tesne zvíťazili, na výkony sme boli tentokrát lepší (128 - 133), i keď náš výkon nijak neoslnil.
Semifinále
V semifinále už nedávno spomínaný zápas sme dokázali veľmi šťastne vyhrať. Papovi výkon zrazila ČK v 72. minúte. Random z výkonov 133 - 135 najprv "upiekol" remízový výsledok, lenže Papa kopal penaltu, tú nepremenil, a tak z toho bola naša tesná výhra a išli sme do finále.
Finále
Rovnaký výkon - 133 - sme si priniesli aj do finále, ale tu nám to už stačiť nemohlo. A ani nestačilo. Pupajdího 142 (rovnako ako pri poslednom strete v štvrťfinále v minulom ročníku) bolo nad naše sily, žiadny zázrak sa nekonal a my sme zaslúžene prehrali. Náš i turnajový gólový účet v tomto ročníku uzavrel kanonier Rogers v 52. minúte zápasu. S agresivitou sme trošku zariskovali, ale aj keď sme to ustáli až do konca zápasu, nepomohlo nám to.
"Keby bolo keby..."
Valcíŕi by boli zrejme zdatnejším súperom vo finále pre Leteňákov. Tiež je otázne, čo by spravil s výkonmi oboch tímov štvrtok po lige ako hrací termín, ktorý som si mohol nastaviť blokáciami, ale na "keby" sa nehrá.
Odkaz na záver
Vo veľkom finále želám Pupajdího chlapcom veľa šťastia. Keď už sme "vypadli", tak nech je to aspoň s víťazom.
Tri účasti vo finále konferencie za sebou, dvakrát z toho grandfinále a (možno) dvakrát celkový triumf pri len troch účastiach - to už je niečo!
Pekne, pupajdí. 
No a na záver ešte jedna veta: já se vrátím... hehehehehe.....

Skupiny
Turnaj sme tiež nezačali ideálne, bilancia 3 - 1 - 2 nie je zrovna suverénny prechod ďalej. Po 3 kolách sme mali na konte dokonca len 3 body! Ale prešli sme ďalej.
Osemfinále
V play-off sme mali šťastie na žreb. V 1. kole sme prešli cez Nýřany - čierneho koňa súťaže, ktorý skončil príliš skoro. Šaky to dotiahol až na penalty a po vyrovnanom výkone s naším tímom (136 - 136) vypadol.
Štvrťfinále
Ďalej sa zrodilo derby proti FC DAC, ktorý tiež postúpil do konferenčného štvrťfinále s odretými ušami. Na jeho pôde sme tesne zvíťazili, na výkony sme boli tentokrát lepší (128 - 133), i keď náš výkon nijak neoslnil.
Semifinále
V semifinále už nedávno spomínaný zápas sme dokázali veľmi šťastne vyhrať. Papovi výkon zrazila ČK v 72. minúte. Random z výkonov 133 - 135 najprv "upiekol" remízový výsledok, lenže Papa kopal penaltu, tú nepremenil, a tak z toho bola naša tesná výhra a išli sme do finále.
Finále
Rovnaký výkon - 133 - sme si priniesli aj do finále, ale tu nám to už stačiť nemohlo. A ani nestačilo. Pupajdího 142 (rovnako ako pri poslednom strete v štvrťfinále v minulom ročníku) bolo nad naše sily, žiadny zázrak sa nekonal a my sme zaslúžene prehrali. Náš i turnajový gólový účet v tomto ročníku uzavrel kanonier Rogers v 52. minúte zápasu. S agresivitou sme trošku zariskovali, ale aj keď sme to ustáli až do konca zápasu, nepomohlo nám to.
"Keby bolo keby..."
Valcíŕi by boli zrejme zdatnejším súperom vo finále pre Leteňákov. Tiež je otázne, čo by spravil s výkonmi oboch tímov štvrtok po lige ako hrací termín, ktorý som si mohol nastaviť blokáciami, ale na "keby" sa nehrá.
Odkaz na záver
Vo veľkom finále želám Pupajdího chlapcom veľa šťastia. Keď už sme "vypadli", tak nech je to aspoň s víťazom.

Tri účasti vo finále konferencie za sebou, dvakrát z toho grandfinále a (možno) dvakrát celkový triumf pri len troch účastiach - to už je niečo!

No a na záver ešte jedna veta: já se vrátím... hehehehehe.....

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Pomalu už chystám seznam na další ročník.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
Sice opožděně, ale přesto velká gratulka a taky velká puska, Marťulí
a těší se na superfinále, jen mi ty chlapečky moc neznič 

-
Už můžeme napsat...držíme palce Pupí..kurňa vyhraj to.. 

JPD - B.3
-
Tak sumář mám za sebou a tady jsou termíny Grande finále
So 29 Pro 2012 (14:00 CET) Př FC Letenská šlechta ?? - ?? FK Raduzza Nastavit
Út 1 Led 2013 (22:00 CET) Př FK Raduzza ?? - ?? FC Letenská šlechta Nastavit
-
Pekny sumar brachu. Holt kvalita se nezapre a my s mlikem na brade se mame porad co ucit 

Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
A je to tady.pupajdi13 wrote:Tak sumář mám za sebou a tady jsou termíny Grande finále
Druhý zápas hned prvního? Asi nějaká finta jak přelstít utahanou obranu soupeře.

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
mrakoplas44 wrote:Pomalu už chystám seznam na další ročník.
Jestli můžu, pošli taky pozvánku

Andrew - Sokol Čejč
-
Už jsi na seznamu. Počítám že 5.1. poletí pozvánky.Sokol Cejc wrote:mrakoplas44 wrote:Pomalu už chystám seznam na další ročník.
Jestli můžu, pošli taky pozvánkuDík.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
-

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
1FC Mrakoplaš
F.59
-
Cestou nás na severu vyzvedni..doufám že bude pivo v hojné míře a Pupikuv gulášek.. 

JPD - B.3