jak pivo a gulášek? jedeš snad na fotbal ne na žraniciAtaner wrote:Cestou nás na severu vyzvedni..doufám že bude pivo v hojné míře a Pupikuv gulášek..

Moderator: Czech Moderators
jak pivo a gulášek? jedeš snad na fotbal ne na žraniciAtaner wrote:Cestou nás na severu vyzvedni..doufám že bude pivo v hojné míře a Pupikuv gulášek..
Nevím jak Atnaer, ale já jedu na žranici. Kór když vaří Pupča.Raduuza wrote:jak pivo a gulášek? jedeš snad na fotbal ne na žraniciAtaner wrote:Cestou nás na severu vyzvedni..doufám že bude pivo v hojné míře a Pupikuv gulášek..![]()
tak co kdybychom ten fotbal zrušili a udělali žranici rovnou?Big El wrote:Nevím jak Atnaer, ale já jedu na žranici. Kór když vaří Pupča.Raduuza wrote:jak pivo a gulášek? jedeš snad na fotbal ne na žraniciAtaner wrote:Cestou nás na severu vyzvedni..doufám že bude pivo v hojné míře a Pupikuv gulášek..![]()
Kdepak pěkně hrajte. Jinak byste mi to sežraliRaduuza wrote:
tak co kdybychom ten fotbal zrušili a udělali žranici rovnou?
To si radši vezmu sebou svojí žlici.Big El wrote:Kdepak pěkně hrajte. Jinak byste mi to sežraliRaduuza wrote:
pche až praskneš, tak si nestěžujBig El wrote:Kdepak pěkně hrajte. Jinak byste mi to sežraliRaduuza wrote:
zbytečný, Big ti to stejně sežeremrakoplas44 wrote:To si radši vezmu sebou svojí žlici.Big El wrote:Kdepak pěkně hrajte. Jinak byste mi to sežraliRaduuza wrote:
můžu potvrdit, že je luxusní,ani pak nebudete chtít odjetAtaner wrote:Pupíkův gulášek bych si dal..při poslední návštěvy Prahy do mě Big lil pouze pivo..a to pro nás abstinenty v hojné míře..
Tak já nevim já Pupíka neviděl..jel radši s rodinou na výlet..Raduuza wrote:můžu potvrdit, že je luxusní,ani pak nebudete chtít odjetAtaner wrote:Pupíkův gulášek bych si dal..při poslední návštěvy Prahy do mě Big lil pouze pivo..a to pro nás abstinenty v hojné míře..
já momentálně mluvila o gulášiAtaner wrote:Tak já nevim já Pupíka neviděl..jel radši s rodinou na výlet..Raduuza wrote:můžu potvrdit, že je luxusní,ani pak nebudete chtít odjetAtaner wrote:Pupíkův gulášek bych si dal..při poslední návštěvy Prahy do mě Big lil pouze pivo..a to pro nás abstinenty v hojné míře..
Gulášek mi Big vymluvil..že jestli mám hlad lepší je pivo..Raduuza wrote:
já momentálně mluvila o guláši![]()
no jen škoda, že jsem vás neviděla, museli jste pěkně vypadatAtaner wrote:Gulášek mi Big vymluvil..že jestli mám hlad lepší je pivo..Raduuza wrote:
Třeba příště..něco domluvíme s Elem a Pupkem..Raduuza wrote:no jen škoda, že jsem vás neviděla, museli jste pěkně vypadatAtaner wrote:Gulášek mi Big vymluvil..že jestli mám hlad lepší je pivo..Raduuza wrote:
jj půjdete na PetřínAtaner wrote: Třeba příště..něco domluvíme s Elem a Pupkem..