jako příklad můžou posloužit ValcířiSokol Cejc wrote:Sám dobře víš, že teoretický maximální výkon není všechno

Moderator: Czech Moderators
jako příklad můžou posloužit ValcířiSokol Cejc wrote:Sám dobře víš, že teoretický maximální výkon není všechno
Alebo "nesmrteľný" oslíček.Papa Bouba Diop wrote:jako příklad můžou posloužit ValcířiSokol Cejc wrote:Sám dobře víš, že teoretický maximální výkon není všechno
no já to tenktokrát myslel tak, že podle těch statistik bych měl být 7. nebo kolikátej a přitom zahřívám 14. flekPaToM wrote:Alebo "nesmrteľný" oslíček.Papa Bouba Diop wrote:jako příklad můžou posloužit ValcířiSokol Cejc wrote:Sám dobře víš, že teoretický maximální výkon není všechno
taky nemám vysvětlení proč u ní hrál hráč s výkonem 40...PaTTTTrick wrote:dneska jsem jen z nouze, že doma to přece nevypustím, nastavil všechno co ještě mělo jakžtakž kondičku, napálil agresi a na CB muselo hrát RB a proti vychvalovanému favoritu jsem ještě nakonec měl víc ... PC Bonner - Damned 1:1 (137-136)
Nevím jestli na to Damned prdí či dělá takovéhle zbytečné chyby, ale tak jak ho McGraddy zatím všude vychvaluje a tipuje na dlouholetého vládce A-divize, tak zatím to tak nevypadá...
A Tomky-cz pěkně šlape, jen tak dál.....
Je to mensi lamatomkycz wrote:taky nemám vysvětlení proč u ní hrál hráč s výkonem 40...PaTTTTrick wrote:dneska jsem jen z nouze, že doma to přece nevypustím, nastavil všechno co ještě mělo jakžtakž kondičku, napálil agresi a na CB muselo hrát RB a proti vychvalovanému favoritu jsem ještě nakonec měl víc ... PC Bonner - Damned 1:1 (137-136)
Nevím jestli na to Damned prdí či dělá takovéhle zbytečné chyby, ale tak jak ho McGraddy zatím všude vychvaluje a tipuje na dlouholetého vládce A-divize, tak zatím to tak nevypadá...
A Tomky-cz pěkně šlape, jen tak dál.....Tvůj výsledek potěšil, škoda, že to nestačilo na výhru...
No my si doma poradili celkem v poklidu s Ratboří, ale proč jsem to musel odnést dvěma zraněnými, to teda nevím...
Příští týden venku Mccgrady a Foresta, to je bez nároku na body, doma snad něco ukopem. Teď už budeme jen paběrkovat...
Byl jsi rychlejší než já , jak přišlo její jmeno na paškál,tak jsem se chystal napsat....Hipííkova velká oblíbenkyněHippopotamus wrote:k tej Damned: Ľudia, ktorí obviňujú iných z podvádzania len pre to, že niečo, čo robia dlhú dobu, im ide horšie ako tým iným, nemajú nárok na titul v áčku. Len nech to serie, nezvláda, len nech má smolu, ja jej z duše prajem, aby na titul v áčku nikdy nedosiahla...hoci má tím, aký tu už dlho nebol a ťažko jej bude v ďalších sezónach niekto vzdorovať.
i mě to překvapiloPaToM wrote:Hm, až dodnes som nevedel, že Damned United šéfuje žena. A to sa dostala tak vysoko svojpomocne či... ?
Ale sorry za OT.
to jako že tebe ?Hippopotamus wrote:...Ľudia, ktorí obviňujú iných z podvádzania...
A kdo další to ještě balí, máš nějaké přesné info ?tomkycz wrote:tak Papa to taky zabalil, aspoň jsem si s ním stihl kopnout regulérní zápas...
to ne myslel jsem jako druhý v pořádí za Monte...mantel wrote:A kdo další to ještě balí, máš nějaké přesné info ?tomkycz wrote:tak Papa to taky zabalil, aspoň jsem si s ním stihl kopnout regulérní zápas...
Já to nebalím, zatím hraju jen doma a uvidí se podle průběhu.
Edit : tak už jsem tu tiskovku četl taky