Moderator: Czech Moderators
Tak ono pri tvej blokacich neslo moc spekulovat, jinak by se to hralo opravdu, az nekdy v druhe pulce ledna. No uvidime jaka bude tvoje spokojenost az ve 22h vybehne 100/100 sestavafrankie_doparoma wrote:tomkycz: diky, ale nevim teda, jestli postrachem tak maximalne jen Mince (a to jeste takovym divnym postrachem kdyz jsem ji nikdy nevyhral)
na konci minule sezony jsem chtel dojit co nejdal v Proutnikovi, Perle, Bubnu a Minci a vsude krom Mince jsem vypadl ve 1/4finale![]()
s tou tymovkou nevim, poradne jsem to nezkoumal, jen jsem koukal na posledni trejd a ten byl pred tejdnem...
acskncl: ja jsem s tim terminem celkem spokojen, i kdyz teda zrovna jsem se pustil do mensiho omlazeni kadru a tak buh vi jak bude vypadat nalada v tu sobotu, ale uvidime
ja nic nesliboval, jen jsem tu moznost nezavrhnul;)pupajdi13 wrote:( oba týmy slíbily připravenost do zápasu ve 22h 100/100 )
Velká gratulacefrankie_doparoma wrote:omlouvam se za ty porazenecky reci, vim ze to vypada blbe, jako ze si delam jen alibi a kdyz prohraju tak se nic nedeje.... uz nikdy pred zapasem nebudu nikomu gratulovat k vyhre (dokonce jsem vcera uvazoval ze to vypustim uplne a soustredim se na zapasy predtim kde jsou sice teprv skupiny, ale zas tam se hraje o €ura...)
v tejdnu jsem si pocital potencionalni maximalni vykony, s papou nas delili jen setiny
ja vcera a dnes po jednom transferu, treti zapas ten den, valciri prvni, s plnou naladou
mel jsem mit horsi vykon i kdyz by jsme oba dohrali v 11ti, myslel jsem ze me muze zachranit jen prima redka a nebo zraneni bez nahrady u soupere, nic z toho se nestalo a ja mam lepsi vykon![]()
FK Hash Rohatsko 1 - 0 Valcíři Chomutov C.F.
147:145
s postupem jsem vubec nepocital, takze jsem se ani nepripravil na finalovej los, ale nevadi, dam si s Masinou tu sobotu dvojzapas, budu spokojen kdyz aspon jeden vyhraju ja
tluchuba: jo ty ses tady moje jedina radost
Kdepak od nas to bylo jen postouchnuti soupere, kdyby se chtelo hrat 100/100 vyberu jinej termin, vyhazovat trenera, nebo prodluzovat smlouvy na turnaj se u nas nikdy nedalo a delat nebude.pupajdi13 wrote:
.......
FINÁLE
.......................vs....................
.....................rudá mašina.........................................vs.........................FK Hash Rohatsko
5. 1. 2013 - 22h Chrám Letná
rozhodčí - Percy Avila 65%
Vítěz 22 ročníku ....vs...poražený finalista lonského ročníku.( oba týmy slíbily připravenost do zápasu ve 22h 100/100 )
Taky jsem na to zíral...tomkycz wrote:frenkie gratulace k výhře ale taky k výkonu149 s redkou ujde