tomkycz wrote:Mě s tím frenkie taky nehorázně vytáčí
to me tesi
Tak je to jasné, sereš s tím všechny, hlavně ty co utratili za beránky nehorázné prachy a ty je teď porážíš s těmi svými prasaty. Ale nikdo z nich to nechce přiznat. P.S. Mě zatím nesereš, ale je jen otázka času, kdy začneš.
Tak dnes v Áčku zajímavé výsledky. Mccgrady dneska odnesl zmrtvýchvstání SAMPDORIQ a získal jen bodík. Florin mohl mít namále po přímé redce a nasazení hráče s výkonem 62 (evidentně šetřil to nejlepší na zítra), nicméně Kateřina dnes vypouštěla, což bylo jeho velké štestí. Zítra Damned s Dinamem, jsem zvědavý na výkony a odvahu managerů, jak osolí agresi, rozhodčí 78% už může taky vystrčit růžky. Ve čtvrtek hraje hvězdný Damned u mně a bude to velká sláva. Den předtím hraje pohár, což může trochu otupit rozdíl ve kvalitě kádrů a VDP by taky mohla udělat svoje. Zkusíme něco urvat.
já zkusím zítra urvat nějaké body doma se Sampdorií, ale s mojí morálkou to bude těžké..... zatím se to nevyvíjí moc pozitivně, chybí mi Mantelova klika
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
PaTTTTrick wrote:já zkusím zítra urvat nějaké body doma se Sampdorií, ale s mojí morálkou to bude těžké..... zatím se to nevyvíjí moc pozitivně, chybí mi Mantelova klika
no kamaráde teď už to budeš mít asi hodně těžké. Nad čárou už nevidím moc týmů, které by si chtěli s tebou prohodit pozice O Mantelovi nepochybuji, my už to taky nehodláme nějak výrazně posrat, tak si vyber. Každopádně budeme držet palce
PaTTTTrick wrote:já zkusím zítra urvat nějaké body doma se Sampdorií, ale s mojí morálkou to bude těžké..... zatím se to nevyvíjí moc pozitivně, chybí mi Mantelova klika
Místo kliky, kterou beztak nemám, ti můžu půjčit veslo
hmm tak vlna zranění pokračovala i dnes dvěmi zraněními, což nám ve venkovním zápase nedalo šanci pomýšlet na bod, pro který jsme si původně jeli. I tak je jasné, že po polovině sezóny budeme držet pátý flek s nevelkou ztrátou na čelo ( krom lídra ) a solidním náskokem na pásmo sestupu. Druhá půle pro nás bude rozhodně náročnější a bodově slabší...
U Mantela jsem dneska čekal, že to aspoň zkusí, když měl včera volný los
The Gunners FC 4 - 3Litomerice losers Club de Fotbal
tomkycz wrote:hmm tak vlna zranění pokračovala i dnes dvěmi zraněními, což nám ve venkovním zápase nedalo šanci pomýšlet na bod, pro který jsme si původně jeli. I tak je jasné, že po polovině sezóny budeme držet pátý flek s nevelkou ztrátou na čelo ( krom lídra ) a solidním náskokem na pásmo sestupu. Druhá půle pro nás bude rozhodně náročnější a bodově slabší...
U Mantela jsem dneska čekal, že to aspoň zkusí, když měl včera volný los
The Gunners FC 4 - 3Litomerice losers Club de Fotbal
výkony: 146:144
Analýza výkonů po pondělní lize ukázala marnost případné snahy o bod, navíc mizerný rozhodčí nedal šanci na překvápko. A o případný bod za haluzovou remízu při mnohem slabším výkonu (což je věc, která se v Áčku stává častěji, než by měla) určitě nemám zájem, takový by mě vůbec netěšil. Priorita týdne mě čeká ve čtvrtek.
no kamaráde teď už to budeš mít asi hodně těžké. Nad čárou už nevidím moc týmů, které by si chtěli s tebou prohodit pozice O Mantelovi nepochybuji, my už to taky nehodláme nějak výrazně posrat, tak si vyber. Každopádně budeme držet palce
jo jo, ted už je to dost špatný.. morálka se tuto sezonu již někam aspon k 80% nevrátí, takže sestup se zdá být jistotou, ale přesto ještě doma zkusím trochu provětrat stojaté vody a třeba bude někdo vyprodávat
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
tak dnes hodně dobře Mantel, doma proti Damned 151 a proti soupeřovým 148 to nestačilo na výhru, škoda. My doma očekávaně prohráli s lídrem, Mccgrady veze bod od Foresty...
Dnešek mě hodně zklamal, staříci vymáčkli skvělý výkon a přesto to zase na výhru nestačilo. Není to poprvé, co +3 doma nestačilo na výhru a záchrana tím bude zase o něco složitější. No nic, flintu do žita nehážu a záchranu zkusím. Uvidíme jestli umí CML nastavit mému týmu i přivětivější tvář než jakou zatím nastavuje tuto sezonu.
+1 tradičně na výhru nestačilo, začíná mě ten CML pěkně srát. Los mám ke konci pekelný, co nezískám teď už se mi nepodaří nahonit, začíná to vypadat pěkně blbě s mým setrváním v nejvyšší divizi.