Diky Pupi za pozvani.

Moderator: Czech Moderators
Postúpil som, mám smoluGeorgeTT wrote:Posledné tri miesta... Uvidím, ako dopadnem dnes o 18:00, ak vypadnem, a bude voľné, prihlásim sa, ak nie (či už jedno alebo druhé), mám smolu
Tak tohle je trofej s velkým T ! Jednak je to trofej z místa vzdáleného pár tisíc kilometrů - konkrétně 3,972 km a nějakých 583 hodin příjemné chůze. Za druhé je ta trofej krásně uleželá .. 3,5roku a přesně tak dlouho hraji SP.... čili celou tu dobu,co hraji SP,čekala tahle trofej na svého majitele !!pupajdi13 wrote:Nejdřív trocha historie k trofeji,kterou zveřejním.
Možná je tu ještě pár pamětníků,když jsem hrál B divizi a tlačil se podívat prvně do A , v té době měl můj malej Martínek těsně před 2 narozeninami a byli jsme tu dobu na Gran Kanaria na dovoléné ( tuším že jsem tu i na foru pak dával několik fotek ) a právě na kanárech jsem přišel k té trofeji,kterou ted doladěnou předám Frenkičovi.
Takže 3,5 roku tady čekala na svého majitele...Matímu už je skoro 5apůl.
![]()
Dnes byl doplněn nový podstavec a rytý štítek a můžeme představovat : borec na snímku nezapře jak jamajské rysy ,tak i spartanské barvy....v pozadí máte možnost vidět pravé "letenské domy"![]()
Code: Select all
Ahoj,
právě jsme obdrželi informaci o našich následujících 6-ti zápasech v turnaji 'slechticka mince 29':
- Po 28 Led 2013 (14:00:00 CET) : FC Crue Olomouc - 1.SK Carl Kozojidky
- Pá 1 Únr 2013 (14:00:00 CET) : No Boost - FC Crue Olomouc
- Ne 3 Únr 2013 (22:00:00 CET) : FK Laugaricio - FC Crue Olomouc
- St 6 Únr 2013 (10:00:00 CET) : 1.SK Carl Kozojidky - FC Crue Olomouc
- So 9 Únr 2013 (10:00:00 CET) : FC Crue Olomouc - No Boost
- Út 12 Únr 2013 (10:00:00 CET) : FC Crue Olomouc - FK Laugaricio
Jde o naše zápasy v kvalifikační skupině!
S pozdravem,
představenstvo klubu.