Divize A

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by tomkycz »

Mantel - ve čtvrtek ti dá random pokoj :wink: :wink: Dnes doma bod proti me-dinamu, toho si ceníme. Výkony oba 148, takže zasloužené body. Tuším, že to je náš dosud nejvyšší zahraný výkon, na úterý to teda ujde 8)
tomkycz

Post by tomkycz »

tomkycz wrote:Mantel - ve čtvrtek ti dá random pokoj :wink: :wink: Dnes doma bod proti me-dinamu, toho si ceníme. Výkony oba 148, takže zasloužené body. Tuším, že to je náš dosud nejvyšší zahraný výkon, na úterý to teda ujde 8)
mantelových 150 stačilo na výhru 8)
mantel

Post by mantel »

tomkycz wrote:
tomkycz wrote:Mantel - ve čtvrtek ti dá random pokoj :wink: :wink: Dnes doma bod proti me-dinamu, toho si ceníme. Výkony oba 148, takže zasloužené body. Tuším, že to je náš dosud nejvyšší zahraný výkon, na úterý to teda ujde 8)
mantelových 150 stačilo na výhru 8)
Konečně se dosažené výkony projevily naplno i na výsledku a CML se do toho nemontoval, nicméně zranění LM v zápase beru jako připomínku, že tady je. Dnešní body znamenají postup na 9.příčku (tak vysoko jsem letos ještě nebyl), nicméně pokud chci pomýšlet na záchranu, bylo by potřeba přivést i něco od Patricka, jemuž už se asi vylepšil teamspirit na hratelnou úroveň a budu asi chtít nějaký bod nechat doma. Večer to spočítám a uvidíme, jestli bude alespoň teoretická šance na body.
tomkycz

Post by tomkycz »

tak dnes šlo na hřiště áčko, dali jsme přednost lize před třemi důležitými turnajovými zápasy. Málem jsme projeli ligu, bylo to o fous, první turnajový zápas v agwa cupu jsme taky projeli, no nic moc dnešní den a další zápasy taky nevidím moc nadějně :? ...

Litomerice losers Club de Fotbal 3 - 2 SAMPDORIQ

výkony: 139:137

zranění v 5´ v naší obraně a redka v 67´ v naší záloze při rozestavení 3-5-2 byla málem rozhodující. Tomu se říká štěstí v neštěstí 8)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

mantel wrote:Konečně se dosažené výkony projevily naplno i na výsledku a CML se do toho nemontoval, nicméně zranění LM v zápase beru jako připomínku, že tady je. Dnešní body znamenají postup na 9.příčku (tak vysoko jsem letos ještě nebyl), nicméně pokud chci pomýšlet na záchranu, bylo by potřeba přivést i něco od Patricka, jemuž už se asi vylepšil teamspirit na hratelnou úroveň a budu asi chtít nějaký bod nechat doma. Večer to spočítám a uvidíme, jestli bude alespoň teoretická šance na body.
Tým spirit už aspon začíná 7 :-) ... cíl na tento týden byl aspon 7 bodů, protože jsem hrál ze všemi kolem čáry postupu. Protože po čtvrtku bylo na kontě 0bodů a v pátek nás čekali dva turnaje, tak jsem zápas s Tebou trošku více vypustil... pondělí a úterý jsou jasné body, ale zdá se, že už stejně nebudu mít o co hrát, tento týden rozhodl a bohužel pro mě přišel příliš brzo.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mantel

Post by mantel »

Já vím, že jsi nenasadil to úplě nejlepší, co bylo k mání. Jen jsem nedokázal ve čtvrtek odhadnout, jak vysoko se teamspirit dostal, počítal jsem, že se blíží k 90. Body se zatraceně hodí, bude třeba je potvrdit příští týden tak, aby byl závěr ligy v klidu.
tomkycz

Post by tomkycz »

dnes jsme zkusili zaskočit damned, na rozhodčího 97% jsme dali 100% týmovou agr., ale dva body rozdíl na remízu nestačil 8)

Damned United 1 - 0 Litomerice losers Club de Fotbal

výkony: 146:144

teď jsem zvědavej, co předvedeme zítra v poháru 8)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

yes! jamajka dneska 100%tni!
a to znamena ze navysuju svuj naskok na 4 body :P
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:yes! jamajka dneska 100%tni!
a to znamena ze navysuju svuj naskok na 4 body :P
Přání otcem myšlenky. :mrgreen: I když ty to v této sezóně dáš.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Haha, jsem jeste spal no :-)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak moji staříci dnes vyšvihnuli výkon 150, ale soupeři taky bodovali, navíc zítra vypouštím, tak uvidím jestli bude ještě příští týden o co hrát... :roll:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mantel

Post by mantel »

Tak dnes výměna trenéra před ligou, oplatilo se a 3 body z venku od Gunners FC mají cenu zlata. A yockr se tímto výsledkem velmi přiblížil sestupu, ztráta 7 bodů se mu bude smazávat velmi těžko. Závěr bude ještě velmi těžký, ale udržení by se povést mohlo.
tomkycz

Post by tomkycz »

dnes jsme dostali doma za vyučenou od v současné době nejsilnějšího CZ SK manažera, který to výkonem 151 jen potvrdil. Našich 148 bylo sakra málo, takže soupeři gratuluji k uhájení pozice :wink:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak se tu s Vámi zase na větší chvíli loučím.... teoretický záchranný plán dostal trhliny hned v prvním bodě. Dnes mi k vítězství nestačilo ani vyhození trenéra, průměrný výkon 73,63 oproti soupeřovo 71,82. Na součet výkonů hráčů více o 20 víc, ale součet řad 147-146 o jeden horší....

Bohužel (zatím) 20 hráčů na příchodu i odchodu je dost, to je celý team spirit a bez toho se v Ačku hrát nedá.... Ale na celkovou rekonstrukci to nevidím, to mě nebaví, tak zkusím omladit za pochodu....

Mějte se tu fajn a držím Vám palce at těm belgánům ukážete...
tomkycz

Post by tomkycz »

PaTTTTrick wrote:tak se tu s Vámi zase na větší chvíli loučím.... teoretický záchranný plán dostal trhliny hned v prvním bodě. Dnes mi k vítězství nestačilo ani vyhození trenéra, průměrný výkon 73,63 oproti soupeřovo 71,82. Na součet výkonů hráčů více o 20 víc, ale součet řad 147-146 o jeden horší....

Bohužel (zatím) 20 hráčů na příchodu i odchodu je dost, to je celý team spirit a bez toho se v Ačku hrát nedá.... Ale na celkovou rekonstrukci to nevidím, to mě nebaví, tak zkusím omladit za pochodu....

Mějte se tu fajn a držím Vám palce at těm belgánům ukážete...
kdybys nehrál na taktiku 4-3-3 protiútoky, tak bys ho asi dal :? tak hodně štěstí v budování nového týmu a chuti do hry 8)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”