a kdo první uhádl,ten ji taky vyhrává.....budu tesknit,ale co bych pro kamaráda neudělal, gratulujumantel wrote:nebyla golmanka Nikolka ?

Moderator: Czech Moderators
a kdo první uhádl,ten ji taky vyhrává.....budu tesknit,ale co bych pro kamaráda neudělal, gratulujumantel wrote:nebyla golmanka Nikolka ?
právě proto jsem ju nejmenoval, jen jsem Vám dal hádanku, že se jmenuje jako moje dcerapupajdi13 wrote:a kdo první uhádl,ten ji taky vyhrává.....budu tesknit,ale co bych pro kamaráda neudělal, gratulujumantel wrote:nebyla golmanka Nikolka ?![]()
Ufff, to mi spadnul kámen ze srdce. Nevím, jak je to možné, ale nesdílím Pupajdiho vytříbený vkus.Hadis wrote:právě proto jsem ju nejmenoval, jen jsem Vám dal hádanku, že se jmenuje jako moje dcerapupajdi13 wrote:a kdo první uhádl,ten ji taky vyhrává.....budu tesknit,ale co bych pro kamaráda neudělal, gratulujumantel wrote:nebyla golmanka Nikolka ?![]()
Mantel si ji jistě zaslouží
Btw. pánové, tou dobou je po sezóně, holky už hrát nebudou
Nedělej hérečku a pojeď !!!crueface1 wrote:Tak to já jen určitě nemůžu..jen,abyste se mnou nepočítali![]()
To jistě nepůjde...to je zrovna termín porodu mého druhého potomka..dyť jsem tu psal,že čekám na přírůstek z centra mládežepalo wrote:Nedělej hérečku a pojeď !!!crueface1 wrote:Tak to já jen určitě nemůžu..jen,abyste se mnou nepočítali![]()
Nu dobrá,vypiju si tam i za Tebe...crueface1 wrote:To jistě nepůjde...to je zrovna termín porodu mého druhého potomka..dyť jsem tu psal,že čekám na přírůstek z centra mládežepalo wrote:Nedělej hérečku a pojeď !!!crueface1 wrote:Tak to já jen určitě nemůžu..jen,abyste se mnou nepočítali![]()
tak hej potvrdzujem ze som spam dostalpupajdi13 wrote:Mantel vyhrál Nikču a já jsem zaspamoval cz/sk komunitu,tak uvidíme co z toho bude
woe,místo je furt stejný.......sedneš s dajem,milkem a Gorgem do auta,složíte se na bénzín a jste tam.....nesmí se to komplikovat a pak to jde samo.MilanSLOVAKIA wrote: tak hej potvrdzujem ze som spam dostalja by som normalne aj siel ale pockam si kym sa to bude organizovat niekde blizsie
No,to budete poctivě zapíjet mé dítko,informace a plán chlastání vám zašlupalo wrote: Nu dobrá,vypiju si tam i za Tebe...
petržel,ty jedeš na tuty,ty se vůbec nekrut,chci se s tebou zase po čase projít podél aleje růžímouven wrote:zajímavá informace, popřemýšlím a uvidím..
Hlavně zašli ten chlast !crueface1 wrote:No,to budete poctivě zapíjet mé dítko,informace a plán chlastání vám zašlupalo wrote: Nu dobrá,vypiju si tam i za Tebe...