Moderator: Czech Moderators
bobos23 wrote:Tak sa mi dnes po chvílkovej odmlke zase pripomenul pán random. A rovno ma prefackal
Hele naopak tesi dvojnasob, neb byla po velke namaze zaslouzene vybojovanabobos23 wrote:Takáto výhra ťa snaď ani nemože tešiť!
Nie? Tak ma pouč kde robím chybu...sexy kote wrote:bobos23 wrote:Tak sa mi dnes po chvílkovej odmlke zase pripomenul pán random. A rovno ma prefackal![]()
Ty furt nadáváš na random a on přitom za nic nemůže
nooo tak to je pěknej bordel,po tomhle výkonu prohrátbobos23 wrote:Nie? Tak ma pouč kde robím chybu...sexy kote wrote:bobos23 wrote:Tak sa mi dnes po chvílkovej odmlke zase pripomenul pán random. A rovno ma prefackal![]()
Ty furt nadáváš na random a on přitom za nic nemůže
Apple United 0 - 1 rudá mašina
V: 142-134
No prostě profesionál každým coulem..palo wrote:Tak jsem dnes profesionálně ladil na čtvrtfinále s frenkičem - překlikl jsem se na poolu a přijal před zápasem přátelák...![]()
No uvidíme...
tak se zadarilofrankie_doparoma wrote:uvidime no, snad se mi podari navazat na postup z Pohody
Výkony 145:143 pro frenkieho,o to víc mrzí ta blbost,díky níž jsme nehráli 100/100...frankie_doparoma wrote:tak se zadarilofrankie_doparoma wrote:uvidime no, snad se mi podari navazat na postup z Pohody
bohuzel dvacet minut bez utocnika v utocny taktice nedovolil zahrat 15x, coz je skoda:)
semifinale nevidim moc ruzove, venku, jeste k tomu spatnej rozhodci... ale tak zkusime a uvidime, bez boje se nevzdame
Čeká se na MikeFovy odpovědi,prý už má skoro všechno zodpovězené a v průběhu víkendu by to snad mělo být.crueface1 wrote:A kdy bude další masáž otázkama ve fízlárně ?