Niekto si tu chcel so mnou narobiť skóre...to som dopadolTigerinho wrote:SPC Czech Tigers 1 - 0 The Last Mohycan
V prvním zápase pouze těsná výhra... (s takovou nepostoupíme ani ze skupiny)

Moderator: Czech Moderators
Niekto si tu chcel so mnou narobiť skóre...to som dopadolTigerinho wrote:SPC Czech Tigers 1 - 0 The Last Mohycan
Ne to ne, abych řekl pravdu, tak jsem s výhrou ani moc nepočítal, pro mě je zatím prioritní liga, kde mi šlape na paty frankie...Milko wrote:Niekto si tu chcel so mnou narobiť skóre...to som dopadolTigerinho wrote:SPC Czech Tigers 1 - 0 The Last Mohycan
V pohode TigerinhoTigerinho wrote:Ne to ne, abych řekl pravdu, tak jsem s výhrou ani moc nepočítal, pro mě je zatím prioritní liga, kde mi šlape na paty frankie...Milko wrote:Niekto si tu chcel so mnou narobiť skóre...to som dopadolTigerinho wrote:SPC Czech Tigers 1 - 0 The Last Mohycan
Tak už to začalo.kopeckar wrote:Jedu k němu zítra, uvidíme jestli je pozorný hostitel.El Níňo wrote:A ja jááááájto mám co dělat
hele tak nevyklepem pořadatele a postup je náš?
![]()
![]()
a za chvíli skončíkopeckar wrote:Tak už to začalo.kopeckar wrote:Jedu k němu zítra, uvidíme jestli je pozorný hostitel.El Níňo wrote:A ja jááááájto mám co dělat
![]()
![]()
A byl.kopeckar wrote:Jedu k němu zítra, uvidíme jestli je pozorný hostitel.El Níňo wrote:A ja jááááájto mám co dělat
![]()
![]()
Paráda, půjčíš mi nějaký hráče?kopeckar wrote:A byl.kopeckar wrote:Jedu k němu zítra, uvidíme jestli je pozorný hostitel.El Níňo wrote:A ja jááááájto mám co dělat
![]()
![]()
![]()
FC Letenská šlechta - ŇOUMÍCI. 1:3 (128:142)
Prima primissima.
tedááá a to teda dost pozornýkopeckar wrote:A byl.kopeckar wrote:Jedu k němu zítra, uvidíme jestli je pozorný hostitel.El Níňo wrote:A ja jááááájto mám co dělat
![]()
![]()
![]()
FC Letenská šlechta - ŇOUMÍCI. 1:3 (128:142)
Prima primissima.
Ptal jsem se všech a nikdo k tobě nechce ani na hostování.El Níňo wrote:Paráda, půjčíš mi nějaký hráče?![]()
už to totiž slíbili mněkopeckar wrote:Ptal jsem se všech a nikdo k tobě nechce ani na hostování.El Níňo wrote:Paráda, půjčíš mi nějaký hráče?![]()
Oni zase tvrdí, že mají od tebe všichni slíbený. Takhle vznikají fámy.Raduuza wrote:už to totiž slíbili mněkopeckar wrote:Ptal jsem se všech a nikdo k tobě nechce ani na hostování.El Níňo wrote:Paráda, půjčíš mi nějaký hráče?![]()
![]()
no to tedakopeckar wrote:Oni zase tvrdí, že mají od tebe všichni slíbený. Takhle vznikají fámy.Raduuza wrote: už to totiž slíbili mně![]()
No asi volba priorit. Před zápasem jeho chlapci vypadali maximálně na výkon 139 a tak to pan domáci pustil a šel na nás s BC výběrem.Raduuza wrote:tedááá a to teda dost pozornýgratulka
přesně tak,máš od nás dárek, psal jsem,že si jdu pro 2 místo, první nechám Tobě...hele kopeček,furt čekám na tvou reakci na sraz...tytytykopeckar wrote: No asi volba priorit. Před zápasem jeho chlapci vypadali maximálně na výkon 139 a tak to pan domáci pustil a šel na nás s BC výběrem.