Moderator: Czech Moderators
mantelových 150 stačilo na výhrutomkycz wrote:Mantel - ve čtvrtek ti dá random pokoj![]()
Dnes doma bod proti me-dinamu, toho si ceníme. Výkony oba 148, takže zasloužené body. Tuším, že to je náš dosud nejvyšší zahraný výkon, na úterý to teda ujde
Konečně se dosažené výkony projevily naplno i na výsledku a CML se do toho nemontoval, nicméně zranění LM v zápase beru jako připomínku, že tady je. Dnešní body znamenají postup na 9.příčku (tak vysoko jsem letos ještě nebyl), nicméně pokud chci pomýšlet na záchranu, bylo by potřeba přivést i něco od Patricka, jemuž už se asi vylepšil teamspirit na hratelnou úroveň a budu asi chtít nějaký bod nechat doma. Večer to spočítám a uvidíme, jestli bude alespoň teoretická šance na body.tomkycz wrote:mantelových 150 stačilo na výhrutomkycz wrote:Mantel - ve čtvrtek ti dá random pokoj![]()
Dnes doma bod proti me-dinamu, toho si ceníme. Výkony oba 148, takže zasloužené body. Tuším, že to je náš dosud nejvyšší zahraný výkon, na úterý to teda ujde
Tým spirit už aspon začíná 7mantel wrote:Konečně se dosažené výkony projevily naplno i na výsledku a CML se do toho nemontoval, nicméně zranění LM v zápase beru jako připomínku, že tady je. Dnešní body znamenají postup na 9.příčku (tak vysoko jsem letos ještě nebyl), nicméně pokud chci pomýšlet na záchranu, bylo by potřeba přivést i něco od Patricka, jemuž už se asi vylepšil teamspirit na hratelnou úroveň a budu asi chtít nějaký bod nechat doma. Večer to spočítám a uvidíme, jestli bude alespoň teoretická šance na body.
Přání otcem myšlenky.frankie_doparoma wrote:yes! jamajka dneska 100%tni!
a to znamena ze navysuju svuj naskok na 4 body
kdybys nehrál na taktiku 4-3-3 protiútoky, tak bys ho asi dalPaTTTTrick wrote:tak se tu s Vámi zase na větší chvíli loučím.... teoretický záchranný plán dostal trhliny hned v prvním bodě. Dnes mi k vítězství nestačilo ani vyhození trenéra, průměrný výkon 73,63 oproti soupeřovo 71,82. Na součet výkonů hráčů více o 20 víc, ale součet řad 147-146 o jeden horší....
Bohužel (zatím) 20 hráčů na příchodu i odchodu je dost, to je celý team spirit a bez toho se v Ačku hrát nedá.... Ale na celkovou rekonstrukci to nevidím, to mě nebaví, tak zkusím omladit za pochodu....
Mějte se tu fajn a držím Vám palce at těm belgánům ukážete...