To je divnékopeckar wrote:Ptal jsem se všech a nikdo k tobě nechce ani na hostování.El Níňo wrote:Paráda, půjčíš mi nějaký hráče?![]()

Moderator: Czech Moderators
To je divnékopeckar wrote:Ptal jsem se všech a nikdo k tobě nechce ani na hostování.El Níňo wrote:Paráda, půjčíš mi nějaký hráče?![]()
že by o soupeře ve vyřazovácích míňfrankie_doparoma wrote:druhej zapas a po druhy stejnej vykon co souper, ale ted uz je z toho aspon bod:)
i kdyz zas mam jinej duvod bejt zklamanej, nastavit tak individualy mel bych lepsi vykon a sanci na tri body (jsem nepostavil to nejlepsi ale postavil jsem to tak abych co nejlip zahral ve ctvrtecni lize a rikal jsem si ze stejne s masinou prohraju, tak se nebudu zdrzovat individualama![]()
)
Ježiš to je ostuda Járyne..to musíme na srazu prodiskutovat..kopeckar wrote:FC Žďár nad Sázavou - ŇOUMÍCI. 0:3 (117:141)
Domácí na nás zvolili vyrovnanost (všechny řady zahrály shodně výkon 39) a to bylo málo.
S takovou to na postup nevidím pane.El Níňo wrote:No já jsem moc nadějí neměl, ale kluci se snažily![]()
![]()
FC Letenská šlechta 2 - 1 FC Chellsea
134 - 123
Ani já nekopeckar wrote:S takovou to na postup nevidím pane.El Níňo wrote:No já jsem moc nadějí neměl, ale kluci se snažily![]()
![]()
134 - 123
muj ranní pohled do tvé soupisky mi potvrdilo,že na Tebe C tým bude stačit a tak se i staloEl Níňo wrote:No já jsem moc nadějí neměl, ale kluci se snažily![]()
![]()
134 - 123
Jjo máš pravdupupajdi13 wrote:muj ranní pohled do tvé soupisky mi potvrdilo,že na Tebe C tým bude stačit a tak se i staloEl Níňo wrote:No já jsem moc nadějí neměl, ale kluci se snažily![]()
![]()
134 - 123......máš hodně práce v mančaftu kamaráde.
musel sem si sebrat oči z podlahy když sem ten výsledek a rozdílný výkony hráčů vidělMilko wrote:V 3. kole sa zrodila "zaslúžená" remíza![]()
The Last Mohycan 0 - 0 ACS Pardubice (136 - 143)