Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XVI.-oliwa,sexy kotě a acskncl v semifi
SEMIFINÁLE:

Last edited by palo on Sun Jan 27, 2013 9:35 am, edited 2 times in total.

-
no snad to paty misto v cecku donuti soupere k podceneni.. 

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
A ptal jsem se i já,nějak si nevybavuji dopisek od tebe v SP poště..palo wrote:Čeká se na MikeFovy odpovědi,prý už má skoro všechno zodpovězené a v průběhu víkendu by to snad mělo být.crueface1 wrote:A kdy bude další masáž otázkama ve fízlárně ?
FC Crue Olomouc, crueface, F.49

Relax nade vše:)

-
Tak teď už budu za úplného idiota - díval jsem se na odeslané zprávy a nejsi tam.Je to o to horší,že minule jsem právě Tvoji otázku zazdil a posílal dodatečně...crueface1 wrote:A ptal jsem se i já,nějak si nevybavuji dopisek od tebe v SP poště..palo wrote:Čeká se na MikeFovy odpovědi,prý už má skoro všechno zodpovězené a v průběhu víkendu by to snad mělo být.crueface1 wrote:A kdy bude další masáž otázkama ve fízlárně ?

Snad mi budeš věřit,že je to diskriminace neumyslná a že to nedělám schválně,ale musíto už vypadat divně...

Tak přijmi omluvu,v příštích dílech se na Tebe musím detailně zaměřit...

Prezentace pekne, jen by je pan poradatel mel delavat za strizliva
At koukam jak koukam na tabulku B3, na prvnim miste se nevidime
, ac by sme se teda radi videli 

Na ceste do propadliste dejin.
-
Jj,už tu dnes stejná reklamace byla,je to u všech 4 stejné.Musím to zítra předělat...acskncl wrote:Prezentace pekne, jen by je pan poradatel mel delavat za strizlivaAt koukam jak koukam na tabulku B3, na prvnim miste se nevidime

-
Když pod vlivem to jde tak nějak lépe..co Palo..palo wrote:Jj,už tu dnes stejná reklamace byla,je to u všech 4 stejné.Musím to zítra předělat...acskncl wrote:Prezentace pekne, jen by je pan poradatel mel delavat za strizlivaAt koukam jak koukam na tabulku B3, na prvnim miste se nevidime

JPD - B.3
-
Opraveno - už Tě nepodcení...frankie_doparoma wrote:no snad to paty misto v cecku donuti soupere k podceneni..

-
V pořádku palo,já mám ten stejný problém..holt,někdy se to v hlavě vytratí..palo wrote:Tak teď už budu za úplného idiota - díval jsem se na odeslané zprávy a nejsi tam.Je to o to horší,že minule jsem právě Tvoji otázku zazdil a posílal dodatečně...![]()
Snad mi budeš věřit,že je to diskriminace neumyslná a že to nedělám schválně,ale musíto už vypadat divně...![]()
Tak přijmi omluvu,v příštích dílech se na Tebe musím detailně zaměřit...

FC Crue Olomouc, crueface, F.49

-
Ajajaaaaj. Uz cakam dalsi rocnik. Akurat dnes nastal cas ked moj hrac podal rekordny vykon, ktory je v mojom time nevidany a to vykon 74
Ked teraz sa moj hrac nedostane aspon do kolovej jedenastky tak uz nikdy 

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
-
No zrovna na postu RF je poslední dva ročníky konkurence jako hrom,s výkonem 74 ale šance určitě je.MilanSLOVAKIA wrote:Ajajaaaaj. Uz cakam dalsi rocnik. Akurat dnes nastal cas ked moj hrac podal rekordny vykon, ktory je v mojom time nevidany a to vykon 74Ked teraz sa moj hrac nedostane aspon do kolovej jedenastky tak uz nikdy
Jen kdyby ten frenkičův Pope tam furt nehrál 76...

-
je to vule bozi :ppalo wrote:frenkičův Pope tam furt nehrál 76...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Nic si z toho nedelej, ja postoupil do semifinale a ve ctvrtfinale sem taky nikoho v sestave kola nemelMilanSLOVAKIA wrote:Ajajaaaaj. Uz cakam dalsi rocnik. Akurat dnes nastal cas ked moj hrac podal rekordny vykon, ktory je v mojom time nevidany a to vykon 74Ked teraz sa moj hrac nedostane aspon do kolovej jedenastky tak uz nikdy

Na ceste do propadliste dejin.
-
------------------------------------------------------------Na fízlárně
---------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------s MikeFem
Ahoj,
tak je to tady,jsi předvolán Na fízlárnu!
Napráskal Tě Tvůj předchůdce Hippotamus,který se ptá:
Rád by som sa spýtal MikeFa, či si po tých dlhých sezónach, čo sa poznáme na SP, kopneme konečne spolu áčko a uvidíme sa na zraze?
Předně Ti Marťo děkuji za pěknou výzvu, která mně potěšila. Na první část Tvé otázky bych rád odpověděl, ano zahrajeme, ale tak velký optimista nejsem, proto odpovídám jen, rád bych. Co se týká srazu, tak už jsem jednou chtěl jet a bohužel úraz mi to překazil. To bylo v době největší slávy mého klubu a v době, kdy jsem se více zapojoval do SP diskuzí. Hře samotné i fóru teď věnuji daleko méně času, a tak se není čemu divit, že mně současné hvězdy SP nemohou znát. I proto svou účast na srazu zatím jen zvažuji.
A další otázky:
pupajdi:
Ha,,,MikeF, můj momentální parták z divize C9 a hlavně co můžu soudit,moc fajn člověk.....dobrá volba Hippo .
Otázky jsou následující :
Nejdřív si trochu přihřeju svojí ligovou gulášovku, rád bych z ní uvařil pořádnou drštkovou a tak se ptám,pomůžeš mi setřást ty 3 litevský supy,co kolem mě stále krouží a klovou do živého?
dál by mě pak zajímalo,jestli nás letos poctíš svou návštěvou na srazu.
Předem díky za kladné odpovědi
)
Martas
Zdravím souputníka z divize a děkuji za ocenění. Dršťkovou jsem měl vždycky rád, a tak jsem se už zapojil do souboje s litevskými borci. Myslím, že se nám oběma daří rozbíjet jejich silný trojblok, a Tobě Marťo přeji postup z prvního místa. Ke srazu dodávám, že už jen kvůli Vám dvěma Martinům, by určitě stálo za to přijet.

ps2512:
Co ho tak dlouho drželo v A divizi?
Zdravím do Olekšovic. Popravdě mně v Áčku držela spíše neschopnost sestupujících manažerů, kteří „dokázali“ spadnout s lepšími týmy, než byl ten můj. Za sebe ale přiznávám, že hrát Áčko byla pro mě velká čest, a tak jsem do bojů o udržení dal opravdu všechno. Stálo to za to.
MilanSLOVAKIA:
Ahoj, tak idem na to :}
1) Ako vidim ty si mal zatial obdobie svojej najvecsej slavy niekedy ked som bol este dajme tomu holub. Chcel by som teda aby si mi o sebe nieco pekneho povedal lebo ta velmi z fora nepoznam.
2) Myslis si ze sucasny tim na ktorom pracujes bude este uspesnej ako tvoj minuly? Ak mas take ciele tak klobuk dole.
3) Ako si na tom zo skolou? Aku si vystudoval?
4) Ani vek by nebol najhorsi teda ak ti to nerobi problem
5) Ak sa ta to doteraz nahodou este nikto nestihol spytat tak ako si sa k SP dostal?
Dakujem za odpovede
Milane díky za ty pěkné otázky. Vezmu to od konce a začnu tím, že k SP jsem se dostal přes svého kamaráda Xixora, kterému tímto pěkně děkuji za tuhle závislost, ale zároveň smekám předtím, co v SP dokázal a jistě ještě dokáže. Je mi 36 let a vystudoval jsem sociální pedagogiku na domovské Ostravské univerzitě. Co se týká aktuálního kádru, tak už logicky nemám ambice dobývat nejvyšší mety soccerprojectu. Hru si teď jen užívám tak, jak mi to dovolí moje rodina. K sobě dodám jen to, že jsem zásadový, velmi si cením svých přátel a hlavně jsem velký sportovní fanoušek.
GeorgeTT:
Otázka na MikeF-a:
Očividne si veľký fanúšik FCB, chcem sa spýtať, chodieval si/chodievaš aj na výjazdy do Trnavy pomôcť spriatelenému Spartaku?
GeorgeTT
Máš pravdu Georgi, jsem velký a dlouhodobý fanoušek ostravského Baníku, a to i v dobách, kdy se klubu nedaří. Zároveň na dálku fandím i spřáteleným klubům Baníku, ať už to jsou Cheb, Katowice nebo Spartak Trnava. Na venkovní zápasy Baníku, ale jezdím výjimečně, a je pravda, že v Trnavě jsem ještě nebyl. Tak snad se tam jednou dostanu, protože tam určitě bude domácí atmosféra.
katerina:
jaké ma ted cíle, kolik financi potřeboval na přebudování týmu, a jestli tým přebudovával z gruntu
Dekuju za odpoved .
K.
Žádné cíle si nedávám, protože moje cesta je cíl. Od začátku hraju tuhle hru stejně, řekl bych naivně, nenásilně tak, abych se u toho bavil. Možná i proto jsem nikdy neprovedl úplnou rekonstrukci svého týmu. Zvolil jsem strategii pozvolného posilování týmu, která sice nevedla k zisku nejvyšších pohárů SP, ale přesto mi přinesla spoustu radosti a zábavy.
Milko:
Otázočka...
Ak budem nasledujúcu sezónu usporiadavať už 13. ročník fórového turnaja Milkov cup, príjimeš moje pozvanie do turnaja?
Milko, rád Tvoji pozvánku přijmu, bude mi ctí zúčastnit se tohoto tradičního turnaje.
mech:
Proč mě pořád porážíš?....)))
Baníku se v soubojích s Bohemkou tradičně daří, takže mám na své straně už před zápasem velkou psychickou výhodu. A ten, kdo věří ve své schopnosti, už má k výhře hodně blízko.
--------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------Euro 12.6.2012, Wroclaw, zápas ČR - Řecko
Mazzy_:
Ahoj MikeF.
Mám jen jednu jedinou otázečku.
Co v SP považuješ za tvůj největší uspěch a čeho si nejvíce vážíš?
Moc děkuji za odpověď.
Mazzy
Mezi své největší úspěchy řadím to, že jsem několik sezón mohl strávit v divizi A mezi ikonami SP, a pak také dvou vítězství ve slavné Šlechtické minci. Na SP si vážím všech férových manažerů, kteří dokazují, že jde tuhle hru hrát čistě.
Bobo:
Tak v čase keď bol MikeF na vrchole som ja ešte ani nebol na SP tak dám otázky mimo okruhu SP..
1) Koho si volil za prezidenta?
2) Napíš nejakú vtipnú situáciu, alebo trapas čo sa ti stal..
3) Na aký film si bol naposledy v kine?
Dlouho jsem váhal koho volit a nakonec to byla Táňa Fischerová. V druhém kole jsem volil Zemana.
Při prvním setkání mi budoucí tchýně nabídla tykání. Já jsem to přijal a řekl jí, že to není problém, že si můžeme tykat… Samozřejmě se ptala na to, jestli mi může tykat ona… pěkný trapas.
Od té doby si tykáme.
Poslední film, který jsem v kině viděl, byl Atlas mraků.
palo:
1) oblíbený film ?
2) oblíbené jídlo ?
3) jídlo které nesnášíš ?
4) jaké hudby jsi příznivcem ?
5) znáš někoho ze SP světa osobně ?
6) čím se živíš ?
Právě zmíněný film Atlas mraků, mi dal hodně. Třeba to, že vše má svoji příčinu a následek, a nic není náhoda.
Co rád jím? V létě jsou to melouny, a teď v zimě třeba Chilli con carne.
Nemám vyloženě jídlo, ke kterému bych měl odpor, ale nevyhledávám třeba sladký, rýžový nákyp.
Rád poslouchám třeba Roxette, Sinead O´Connor, Elány, a v poslední době se mi líbí Pink, Beyoncé, Adele, Rihanna, Lana Del Rey, Ego nebo Suvereno.
Z manažerů SP se znám třeba s Xixorem, Mantelem, Jardou75, icebobem, AmosemZambou, Libem nebo zbynkem..s.
Pracuji na kriminálce, takže jsem tady na fízlárně jako doma.
Kenji:
Konečně je na fízlárně manažer, se kterým se můj stále se vyvíjející tým potkal v jedné divizi. Pamatuješ si na mě, když ano, tak jaké si měl pocity ze vzájemného zápasu? Jako ligové týmy, když hrají pohár proti divizním nebo jsi se trošku bál, myslím, že jsem většinou prohrál....
Na Tebe si Kenji samozřejmě dobře pamatuji, a vzpomínám, jak prestižně jsem bral naše ligové souboje. Rozhodně nebylo nic lehkého, vyloupit Tvůj svatostánek.
sexy kotě:
Patříš mezi nejúspěšnější české manažery co do počtu odkopaných sezon v Áčku, máš v plánu v dohledné době ten počet sezon vylepšit?
Vzpomínáš na nějakej obzvlášť vydařenej zápas během svého působení v Ačku?
Pokud by přišla možnost postoupit do nejvyšší divize, neváhal bych ani chvíli, ale jsem v tom realista.
Z Áčka si vzpomínám hlavně na to, že se svým podprůměrným týmem jsem v prvních dvou sezónách, dokázal na začátku sezón vystoupat na první místo. To bylo něco pro moje ego.
acskncl:
Mel sem tu cest si stebou chvili Acko kopnout a v pameti me zustal zapas kdysi chvili pred koncem i uz s pomerne prestarlym tymem zdolal budouciho mistra. Planujes navrat na vrchol, nebo si hru uz chces jen uzivat v poklidnejch vodach?
Ses aktivnim fanouskem Baniku, nebo fotbal jen spis sledujes?
Díky za připomenutí krásných chvil v Áčku. Kdyby se tak ta doba vrátila. Teď už se SP věnuji „rekreačně“, takže návrat do nejvyšší divize můžu plánovat , jen ve svých snech.
Jsem aktivní fanoušek Baníku, můj puls při zápasech, rozhodně není v normálu.
Azor:
1. Za jak dlouho a na jak dlouho chceš strávit čas zase v Áčku?
2. Jelikož oba fandíme Baníku, tak se ptám,jestli máš na Bazaly permici, či jestli tam aspoň na pár zápasů zavítáš. A co říkáš na ty dohady o stadiónu, tedy nejprv úplně nový stadion na Svinově, poté velkolepé plány na zrekonstruování Bazalů ve velkém stylu a nynější plán, tedy taktéž rekonstrukce, s menší počtem míst, avšak o dost levnější.
Myslím, že k mému návratu do Áčka dojde až v době, kdy SP bude hrát posledních 3000 zoufalých závisláků.
Už to bude skoro 10 let co mám na Bazalech, v sektoru S2, permanentku. Co se týká nového stadiónu, tak jsem to prožíval jako většina fanoušků, nejdříve sen, pak naděje, příslib a nakonec zklamání. Doufám, že se někdy dočkám stadiónu, který bude mít evropské parametry.
Crueface:
Jakej je tvůj cíl na SP? Nemyslím tím konkrétně umístění se co nejvýš,ale spíš čemu dáváš přednost - liga,turnaje,Hernán Cup..?
Své aktuální účinkování na SP už jsem shrnul v přechozích odpovědích, ale snažím se postoupit co nejvýš v SP poháru, a vyhrávat různé turnaje.
A tradiční závěrečná otázka:
Koho dalšího bys pozval Na fízlárnu ? A jaký první dotaz mu položíš ?
Nebude to nikdo jiný než ------, kterého bych se rád zeptal, jaké plány má pro -----------------------------------------------------.
Díky za ochotu a čas! palo
---------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------s MikeFem
Ahoj,
tak je to tady,jsi předvolán Na fízlárnu!

Napráskal Tě Tvůj předchůdce Hippotamus,který se ptá:
Rád by som sa spýtal MikeFa, či si po tých dlhých sezónach, čo sa poznáme na SP, kopneme konečne spolu áčko a uvidíme sa na zraze?
Předně Ti Marťo děkuji za pěknou výzvu, která mně potěšila. Na první část Tvé otázky bych rád odpověděl, ano zahrajeme, ale tak velký optimista nejsem, proto odpovídám jen, rád bych. Co se týká srazu, tak už jsem jednou chtěl jet a bohužel úraz mi to překazil. To bylo v době největší slávy mého klubu a v době, kdy jsem se více zapojoval do SP diskuzí. Hře samotné i fóru teď věnuji daleko méně času, a tak se není čemu divit, že mně současné hvězdy SP nemohou znát. I proto svou účast na srazu zatím jen zvažuji.
A další otázky:
pupajdi:
Ha,,,MikeF, můj momentální parták z divize C9 a hlavně co můžu soudit,moc fajn člověk.....dobrá volba Hippo .
Otázky jsou následující :
Nejdřív si trochu přihřeju svojí ligovou gulášovku, rád bych z ní uvařil pořádnou drštkovou a tak se ptám,pomůžeš mi setřást ty 3 litevský supy,co kolem mě stále krouží a klovou do živého?

dál by mě pak zajímalo,jestli nás letos poctíš svou návštěvou na srazu.
Předem díky za kladné odpovědi

Martas
Zdravím souputníka z divize a děkuji za ocenění. Dršťkovou jsem měl vždycky rád, a tak jsem se už zapojil do souboje s litevskými borci. Myslím, že se nám oběma daří rozbíjet jejich silný trojblok, a Tobě Marťo přeji postup z prvního místa. Ke srazu dodávám, že už jen kvůli Vám dvěma Martinům, by určitě stálo za to přijet.

ps2512:
Co ho tak dlouho drželo v A divizi?
Zdravím do Olekšovic. Popravdě mně v Áčku držela spíše neschopnost sestupujících manažerů, kteří „dokázali“ spadnout s lepšími týmy, než byl ten můj. Za sebe ale přiznávám, že hrát Áčko byla pro mě velká čest, a tak jsem do bojů o udržení dal opravdu všechno. Stálo to za to.
MilanSLOVAKIA:
Ahoj, tak idem na to :}
1) Ako vidim ty si mal zatial obdobie svojej najvecsej slavy niekedy ked som bol este dajme tomu holub. Chcel by som teda aby si mi o sebe nieco pekneho povedal lebo ta velmi z fora nepoznam.
2) Myslis si ze sucasny tim na ktorom pracujes bude este uspesnej ako tvoj minuly? Ak mas take ciele tak klobuk dole.
3) Ako si na tom zo skolou? Aku si vystudoval?
4) Ani vek by nebol najhorsi teda ak ti to nerobi problem
5) Ak sa ta to doteraz nahodou este nikto nestihol spytat tak ako si sa k SP dostal?
Dakujem za odpovede

Milane díky za ty pěkné otázky. Vezmu to od konce a začnu tím, že k SP jsem se dostal přes svého kamaráda Xixora, kterému tímto pěkně děkuji za tuhle závislost, ale zároveň smekám předtím, co v SP dokázal a jistě ještě dokáže. Je mi 36 let a vystudoval jsem sociální pedagogiku na domovské Ostravské univerzitě. Co se týká aktuálního kádru, tak už logicky nemám ambice dobývat nejvyšší mety soccerprojectu. Hru si teď jen užívám tak, jak mi to dovolí moje rodina. K sobě dodám jen to, že jsem zásadový, velmi si cením svých přátel a hlavně jsem velký sportovní fanoušek.

GeorgeTT:
Otázka na MikeF-a:
Očividne si veľký fanúšik FCB, chcem sa spýtať, chodieval si/chodievaš aj na výjazdy do Trnavy pomôcť spriatelenému Spartaku?
GeorgeTT
Máš pravdu Georgi, jsem velký a dlouhodobý fanoušek ostravského Baníku, a to i v dobách, kdy se klubu nedaří. Zároveň na dálku fandím i spřáteleným klubům Baníku, ať už to jsou Cheb, Katowice nebo Spartak Trnava. Na venkovní zápasy Baníku, ale jezdím výjimečně, a je pravda, že v Trnavě jsem ještě nebyl. Tak snad se tam jednou dostanu, protože tam určitě bude domácí atmosféra.
katerina:
jaké ma ted cíle, kolik financi potřeboval na přebudování týmu, a jestli tým přebudovával z gruntu

Dekuju za odpoved .
K.
Žádné cíle si nedávám, protože moje cesta je cíl. Od začátku hraju tuhle hru stejně, řekl bych naivně, nenásilně tak, abych se u toho bavil. Možná i proto jsem nikdy neprovedl úplnou rekonstrukci svého týmu. Zvolil jsem strategii pozvolného posilování týmu, která sice nevedla k zisku nejvyšších pohárů SP, ale přesto mi přinesla spoustu radosti a zábavy.
Milko:
Otázočka...
Ak budem nasledujúcu sezónu usporiadavať už 13. ročník fórového turnaja Milkov cup, príjimeš moje pozvanie do turnaja?
Milko, rád Tvoji pozvánku přijmu, bude mi ctí zúčastnit se tohoto tradičního turnaje.

mech:
Proč mě pořád porážíš?....)))
Baníku se v soubojích s Bohemkou tradičně daří, takže mám na své straně už před zápasem velkou psychickou výhodu. A ten, kdo věří ve své schopnosti, už má k výhře hodně blízko.

--------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------Euro 12.6.2012, Wroclaw, zápas ČR - Řecko
Mazzy_:
Ahoj MikeF.
Mám jen jednu jedinou otázečku.
Co v SP považuješ za tvůj největší uspěch a čeho si nejvíce vážíš?
Moc děkuji za odpověď.
Mazzy
Mezi své největší úspěchy řadím to, že jsem několik sezón mohl strávit v divizi A mezi ikonami SP, a pak také dvou vítězství ve slavné Šlechtické minci. Na SP si vážím všech férových manažerů, kteří dokazují, že jde tuhle hru hrát čistě.
Bobo:
Tak v čase keď bol MikeF na vrchole som ja ešte ani nebol na SP tak dám otázky mimo okruhu SP..
1) Koho si volil za prezidenta?
2) Napíš nejakú vtipnú situáciu, alebo trapas čo sa ti stal..
3) Na aký film si bol naposledy v kine?
Dlouho jsem váhal koho volit a nakonec to byla Táňa Fischerová. V druhém kole jsem volil Zemana.
Při prvním setkání mi budoucí tchýně nabídla tykání. Já jsem to přijal a řekl jí, že to není problém, že si můžeme tykat… Samozřejmě se ptala na to, jestli mi může tykat ona… pěkný trapas.

Poslední film, který jsem v kině viděl, byl Atlas mraků.
palo:
1) oblíbený film ?
2) oblíbené jídlo ?
3) jídlo které nesnášíš ?
4) jaké hudby jsi příznivcem ?
5) znáš někoho ze SP světa osobně ?
6) čím se živíš ?
Právě zmíněný film Atlas mraků, mi dal hodně. Třeba to, že vše má svoji příčinu a následek, a nic není náhoda.
Co rád jím? V létě jsou to melouny, a teď v zimě třeba Chilli con carne.

Nemám vyloženě jídlo, ke kterému bych měl odpor, ale nevyhledávám třeba sladký, rýžový nákyp.
Rád poslouchám třeba Roxette, Sinead O´Connor, Elány, a v poslední době se mi líbí Pink, Beyoncé, Adele, Rihanna, Lana Del Rey, Ego nebo Suvereno.
Z manažerů SP se znám třeba s Xixorem, Mantelem, Jardou75, icebobem, AmosemZambou, Libem nebo zbynkem..s.
Pracuji na kriminálce, takže jsem tady na fízlárně jako doma.

Kenji:
Konečně je na fízlárně manažer, se kterým se můj stále se vyvíjející tým potkal v jedné divizi. Pamatuješ si na mě, když ano, tak jaké si měl pocity ze vzájemného zápasu? Jako ligové týmy, když hrají pohár proti divizním nebo jsi se trošku bál, myslím, že jsem většinou prohrál....
Na Tebe si Kenji samozřejmě dobře pamatuji, a vzpomínám, jak prestižně jsem bral naše ligové souboje. Rozhodně nebylo nic lehkého, vyloupit Tvůj svatostánek.
sexy kotě:
Patříš mezi nejúspěšnější české manažery co do počtu odkopaných sezon v Áčku, máš v plánu v dohledné době ten počet sezon vylepšit?
Vzpomínáš na nějakej obzvlášť vydařenej zápas během svého působení v Ačku?
Pokud by přišla možnost postoupit do nejvyšší divize, neváhal bych ani chvíli, ale jsem v tom realista.

Z Áčka si vzpomínám hlavně na to, že se svým podprůměrným týmem jsem v prvních dvou sezónách, dokázal na začátku sezón vystoupat na první místo. To bylo něco pro moje ego.

acskncl:
Mel sem tu cest si stebou chvili Acko kopnout a v pameti me zustal zapas kdysi chvili pred koncem i uz s pomerne prestarlym tymem zdolal budouciho mistra. Planujes navrat na vrchol, nebo si hru uz chces jen uzivat v poklidnejch vodach?
Ses aktivnim fanouskem Baniku, nebo fotbal jen spis sledujes?
Díky za připomenutí krásných chvil v Áčku. Kdyby se tak ta doba vrátila. Teď už se SP věnuji „rekreačně“, takže návrat do nejvyšší divize můžu plánovat , jen ve svých snech.
Jsem aktivní fanoušek Baníku, můj puls při zápasech, rozhodně není v normálu.

Azor:
1. Za jak dlouho a na jak dlouho chceš strávit čas zase v Áčku?
2. Jelikož oba fandíme Baníku, tak se ptám,jestli máš na Bazaly permici, či jestli tam aspoň na pár zápasů zavítáš. A co říkáš na ty dohady o stadiónu, tedy nejprv úplně nový stadion na Svinově, poté velkolepé plány na zrekonstruování Bazalů ve velkém stylu a nynější plán, tedy taktéž rekonstrukce, s menší počtem míst, avšak o dost levnější.
Myslím, že k mému návratu do Áčka dojde až v době, kdy SP bude hrát posledních 3000 zoufalých závisláků.
Už to bude skoro 10 let co mám na Bazalech, v sektoru S2, permanentku. Co se týká nového stadiónu, tak jsem to prožíval jako většina fanoušků, nejdříve sen, pak naděje, příslib a nakonec zklamání. Doufám, že se někdy dočkám stadiónu, který bude mít evropské parametry.
Crueface:
Jakej je tvůj cíl na SP? Nemyslím tím konkrétně umístění se co nejvýš,ale spíš čemu dáváš přednost - liga,turnaje,Hernán Cup..?
Své aktuální účinkování na SP už jsem shrnul v přechozích odpovědích, ale snažím se postoupit co nejvýš v SP poháru, a vyhrávat různé turnaje.
A tradiční závěrečná otázka:
Koho dalšího bys pozval Na fízlárnu ? A jaký první dotaz mu položíš ?
Nebude to nikdo jiný než ------, kterého bych se rád zeptal, jaké plány má pro -----------------------------------------------------.
Díky za ochotu a čas! palo
Last edited by palo on Fri Sep 13, 2013 2:08 pm, edited 1 time in total.

Re: Stratovarius Cup XVI. - Na fízlárně s MikeFem
SAKRA TO JSEM SE ALE NASMÁL, AŽ JSEM SI KLIENTY V PRÁCI ODRADIL 
Při prvním setkání mi budoucí tchýně nabídla tykání. Já jsem to přijal a řekl jí, že to není problém, že si můžeme tykat… Samozřejmě se ptala na to, jestli mi může tykat ona… pěkný trapas. Od té doby si tykáme.

Při prvním setkání mi budoucí tchýně nabídla tykání. Já jsem to přijal a řekl jí, že to není problém, že si můžeme tykat… Samozřejmě se ptala na to, jestli mi může tykat ona… pěkný trapas. Od té doby si tykáme.