Moderator: Czech Moderators
Nič mimoriadneho som tam nenašiel.....iba dve mužstvá tuším z F ka ,ktoré častejšie predávali k nim hráčov ( slavici,hvezdičky ale niektorí hráči už neexistujú ). Je pravda , že aj tieto dve mužstvá vyzerajú zablokované...tomkycz wrote:no ty wole tak to je v pr.. jdu se mrknout do jejich historie ale nevěřím, že tam něco najdu... to, že si blokují termíny, hlídají si týmy a hrají společné turnaje vím, ale co jiného...?doufám, že se to vysvětlí...
Ale ono se tak určitě stane..palo wrote:Škoda že se tu k tomu nevyjádří někdo z nich.
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhnepupajdi13 wrote:Musím si to sám v klidu celé prověřit, pouze jsem četl ten sumář prohřešků a poprosil jsem Razvu ,ať sem pak hodí info o tom co se stalo a proč maj ten zákaz,aby nevznikly spekulace.....sám tomu pořád zatím ani nemužu uvěřit....acskncl znám osobně,byl si u nás pro pohárek na zahradě a s Pavlínou komunikuju už několik let....bohužel to není žádná prkotina typu ( pohlídám ti tým atd ) jedná se o dlouhodobej dobře organizovanej projekt , já osobně k tomu napíšu víc ,až si to prostuduju , zavolám si s acskncl .......ale pochybuju ,že z tohohle bude cesta zpět jak jsem to četl od kolegů.....a nětěší mě to vůbec.
ouuuuu, tak to je hodně nemilé co se stalo dvěma vynikajícím manažerům a taky dvou posledním finalistům onula cupu.sexy kote wrote:Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhnepupajdi13 wrote:Musím si to sám v klidu celé prověřit, pouze jsem četl ten sumář prohřešků a poprosil jsem Razvu ,ať sem pak hodí info o tom co se stalo a proč maj ten zákaz,aby nevznikly spekulace.....sám tomu pořád zatím ani nemužu uvěřit....acskncl znám osobně,byl si u nás pro pohárek na zahradě a s Pavlínou komunikuju už několik let....bohužel to není žádná prkotina typu ( pohlídám ti tým atd ) jedná se o dlouhodobej dobře organizovanej projekt , já osobně k tomu napíšu víc ,až si to prostuduju , zavolám si s acskncl .......ale pochybuju ,že z tohohle bude cesta zpět jak jsem to četl od kolegů.....a nětěší mě to vůbec.
Projekt sem opravdu praktikovala dlouhodobě.
Tímto se všem omlouvám, obzvláště rudé mašině, která do toho spadla né vlastní vinnou(bylo potřeba hráče posílat i do dalších týmů a u něj sem usoudila, že to pro něj bude mít přínos.Byl i další tým kam hráči chodili, ale toho hra už přestala bavit.
Nu nedá se nic dělat, třeba to časem zkusím poctivou cestou.
Mějte se tu fajn.
Tak to je snad poprvé, že se podvodník ke všemu postaví čelem a nezapírá. Nikdy mě však nepřestane překvapovat, že někomu stojí za to podvádět, když tu jde o suchý z nosu.sexy kote wrote:Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhneProjekt sem opravdu praktikovala dlouhodobě.
Tímto se všem omlouvám, obzvláště rudé mašině, která do toho spadla né vlastní vinnou(bylo potřeba hráče posílat i do dalších týmů a u něj sem usoudila, že to pro něj bude mít přínos.Byl i další tým kam hráči chodili, ale toho hra už přestala bavit.
Mějte se tu fajn.
Thanks for spoiling my season.sexy kote wrote:Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhneProjekt sem opravdu praktikovala dlouhodobě.
Mějte se tu fajn.
Bohužel..a tím jdou do kopru i uznání s ním spojené rozhovory a vlastně vše..tomkycz wrote:raději no comment... teď jsme spadli i pod úroveň rumunů
Je to tak a najednou jsou ve hře o postup do A divize týmy z 4-6.místa tabulky. Tomu našemu zástupci už jsem psal, že pokud ti dva naši výtečníci nemají nastaveny taktiky a sestavy dopředu, tak má šanci těch 10 bodů ztráty na zatím první rudou mašinu za těch 5 kol ještě smazat.apology240 wrote:Thanks for spoiling my season.sexy kote wrote:Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhneProjekt sem opravdu praktikovala dlouhodobě.
Mějte se tu fajn.
SHAME ON YOU BOTH !