Pěkný den všem!

Zavítal jsem na forum a byl šokován, jako asi všichni čtoucí tuto sekci
Možná víte, že zrovna moc neholduji nákupům, vyjma situace, když počet mých odchovanců klesne pod počet 34 (to se zatím stalo jednou a znovu to asi doufám nenastane

). Hraji tedy jen s vlastními odchovanci, vyjma několika stařečků, co jsem před cca 2 roky dokoupil v podstavu pod 34 hráči.

Proč jsem rezignoval na možnost nákupů? Vedla mě k tomu jedna nemilá zkušenost.
Čas od času musím neodkladně, třeba během x minut nebo jedné hodiny, odjet na služební cestu za hranici všedních dnů. V jedné takové situaci, je to už x let, jsem cestou z kanceláře ma letiště potkal mladého kolegu, který taky začal (s mým nasměrováním) hrát SP

Mladej kluk, pohodovej, normální, vždy se jevil jako rovnej chlap.

Poprosil jsem ho o dohled na SP, on souhlasil. Asi po dvou, třech týdnech jsem se vrátil - a byl jsem v šoku.

Hošík došel do své kanceláře, zavelel a svolal své oddělení - a každý jeho podřízený si musel založit tým na SP a pak koupit hráče, kterého mu ukázal v obchodě a pak toho hráče od něj pro mě koupil.
Když mi to pak ukazoval, myslel jsem, že mě omejou

Chápal jsem jeho motivaci - chtěl mě pomoci, možná se chtěl i krapet zavděčit, co kdyby náhodou při služebním postupu

(velkoryse jsem pominul, že ve mě tím vlastně viděl idiota, vždyť dobře víme každý z vlastního života, že se především povyšují snaživí idioti, že jo? |

) , ale co jsem nepochopil, bylo, že mu na to přistoupilo cca 15 lidí ve věku cca 30-60 let ....). Pozval jsem je pak všechny na kafe, sednul s nima a dal o tom řeč - a oni stále nechápali, že to prostě je křivárna, takováto účelovost hry ...

- dospělí zralí lidé, často uchopující a řešící problematické životní cesty a osudy lidí.
Tak taková situace mě vedla k rozhodnutí, že kšeftama prostě nepůjdu ...

Člověk spadne do průseru, ani neví jak

Nejvíc mě v tom ale děsí ona neschopnost lidiček vyhodnotit, že nějaká cesta je prostě nefér zkratka