ee....já jsem dubnovej chlapec....takže bejčekps2512 wrote:Pupco ty jsi vul

Moderator: Czech Moderators
ee....já jsem dubnovej chlapec....takže bejčekps2512 wrote:Pupco ty jsi vul
Teda pod pojmem "jak dobře namotám návnadu" si člověk představí ledacos, ale že mi přijde SZ:pupajdi13 wrote:tam už záleží,jak dobře namotám návnadu
Hehe...neprozrazuj mojí taktikumouven wrote:Dobře taky mi to nedá a budu citovat...Teda pod pojmem "jak dobře namotám návnadu" si člověk představí ledacos, ale že mi přijde SZ:pupajdi13 wrote:tam už záleží,jak dobře namotám návnadu
"počítám s tebou,že tě vezu na sraz,tak s tím taky počítej kámo:)"
tak zrovna tohle bych teda nečekaldobrej přístup a vážně mi to hlodá v hlavě pač termín je dobrej, ale doufám že bude i Fox, Janča, Simi a další pražská mafie..
Já jsem prooslicek wrote:jen jsme se tak s pupčou bavili, že bysme zkusili pozvat i nějaké zahraniční pašáky - kdo myslíte, že by tam tomu slušel? napadli nás razvanica, sjarel, meangreen, remedy, yockr, ciprianismi, adelin a me_florin. co říkáte?
Pochybuju, že to bude slavit úspěch, ale každopádně to za pokus stojí. Jen uplakánka bych raději nezval, nejsem si jistý, že by neodjížděl v sobotu brzo ránooslicek wrote:jen jsme se tak s pupčou bavili, že bysme zkusili pozvat i nějaké zahraniční pašáky - kdo myslíte, že by tam tomu slušel? napadli nás razvanica, sjarel, meangreen, remedy, yockr, ciprianismi, adelin a me_florin. co říkáte?
Nu, bylo to to pěkné oživení srazu, i já jsem pro, nicméně s tou mojí angličtinou bych si moc nepokecaloslicek wrote:jen jsme se tak s pupčou bavili, že bysme zkusili pozvat i nějaké zahraniční pašáky - kdo myslíte, že by tam tomu slušel? napadli nás razvanica, sjarel, meangreen, remedy, yockr, ciprianismi, adelin a me_florin. co říkáte?
Já budu rád když se domluvím s Pražákama...Azor wrote:Nu, bylo to to pěkné oživení srazu, i já jsem pro, nicméně s tou mojí angličtinou bych si moc nepokecaloslicek wrote:jen jsme se tak s pupčou bavili, že bysme zkusili pozvat i nějaké zahraniční pašáky - kdo myslíte, že by tam tomu slušel? napadli nás razvanica, sjarel, meangreen, remedy, yockr, ciprianismi, adelin a me_florin. co říkáte?![]()
![]()
Asi 2x to nějak neklaplo a do Synot tip Arény jsem pak nechodila. Nakonec sem od záměru zastavit se upustila úplně, přecijen jsem přešla na způsob hry, který moc dobře nešel dohromady s tvojí funkcí zdepupajdi13 wrote:Dobrej nápad , pokud bys teda opravdu přjela (ne jako jsi celé ty roky cestovala za mnou do Vršovic do práce a nakonec nedocestovalasexy kote wrote:Nevím zda na konci června budu na území ČR, v případě, že ano o srazu sem uvažovala. Potom co jsme mou zásluhou spadli i pod úroveň rumunůzeptám se tedy, byl by vůbec na srazu zájem o přítomnost takové darebné černé ovce
?
)
Tak teď co jsi od něj ustoupila tomu zase nic nebrání.sexy kote wrote: Asi 2x to nějak neklaplo a do Synot tip Arény jsem pak nechodila. Nakonec sem od záměru zastavit se upustila úplně, přecijen jsem přešla na způsob hry, který moc dobře nešel dohromady s tvojí funkcí zdeA jisté přísloví říká, že není dobré dráždit hada bosou nohou
palo wrote:
Já budu rád když se domluvím s Pražákama...
Po jaké se vydám cestě zatím nevímkopeckar wrote:Tak teď co jsi od něj ustoupila tomu zase nic nebrání.sexy kote wrote: Asi 2x to nějak neklaplo a do Synot tip Arény jsem pak nechodila. Nakonec sem od záměru zastavit se upustila úplně, přecijen jsem přešla na způsob hry, který moc dobře nešel dohromady s tvojí funkcí zdeA jisté přísloví říká, že není dobré dráždit hada bosou nohou
Po jaké se vydám cestě zatím nevímsexy kote wrote:Tak teď co jsi od něj ustoupila tomu zase nic nebrání.
Koťátko jen né žádnou síť..a ještě takhle okatě..sexy kote wrote: Po jaké se vydám cestě zatím nevímAle zdokonalit tu darebnou by bylo dost náročné, co převzít není a dělat úplně novou síť by bylo náročné