To není ostuda to se tak někdy stane..no..tak polez..ps2512 wrote:Dobře Aťo...bývalý kamaráde

Moderator: Czech Moderators
To není ostuda to se tak někdy stane..no..tak polez..ps2512 wrote:Dobře Aťo...bývalý kamaráde
já už jo, ale Ičkův neníps2512 wrote:Žádný dres s lamou nevidímRaduuza wrote:já poznám Ičkův
Toto je super bomba! Normalne premyslim, ze si dam ten dresik tady na forum jako avatar. Paradni napad a luxusni provedenipalo wrote:Velká grafická revoluce se chystá ve Stratovarius Cupu!
Počínaje příštím ročníkem bude každý z týmů mít svůj dres,velké změny se dotknou hlavně sestav kola.
Už na závěr tohoto ročníku budou v nové grafice prezentovány All stars sestavy.
Jako malá ochutnávka je tu prezentace pididresíků týmů,které si tentokrát zahrály vyřazovací část.Poznáte který je čí ???
Ale ja tam mám ovečku.....ps2512 wrote:Žádný dres s lamou nevidímRaduuza wrote:já poznám Ičkův
jedinej rejpal je pupipalo wrote:Kdo by měl ke svému dresu jakékoliv připomínky co se týká barev a pod.,ať se klidně ozve - předěláme,vylepšíme...
tak mu navrhni jiný a máš topalo wrote:Jo a na dalších se dělá,některé mi zatím moc nejdou,takový tomkycz má úplně šílené logo...