ne že mě jen nenechá hrát jeho turnaj....ani dres mi neudělápalo wrote:ps2512 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
ne že mě jen nenechá hrát jeho turnaj....ani dres mi neudělápalo wrote:ps2512 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asi jsi zlobil, měl by ses nad sebou zamysletps2512 wrote:ne že mě jen nenechá hrát jeho turnaj....ani dres mi neudělápalo wrote:ps2512 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co kecáš - máš tam naprosto nezaměnitelný dres !ps2512 wrote:ne že mě jen nenechá hrát jeho turnaj....ani dres mi neudělápalo wrote:ps2512 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To máš to tvé koleno..crueface1 wrote:luxus palo..kde jsi to dělal? A PéeSkův dres je ten s lamou,nebo s tím Dynamem a pívem a čímsik červeným ?
Myslíš tu věc pod femurem?Ataner wrote:To máš to tvé koleno..crueface1 wrote:luxus palo..kde jsi to dělal? A PéeSkův dres je ten s lamou,nebo s tím Dynamem a pívem a čímsik červeným ?
jsem nepoznal.....bez sebemenšího náznaku lamovitostipalo wrote:Co kecáš - máš tam naprosto nezaměnitelný dres !ps2512 wrote: ne že mě jen nenechá hrát jeho turnaj....ani dres mi neudělá![]()
![]()
Tak si teda vyber ten oficiální.ps2512 wrote:jsem nepoznal.....bez sebemenšího náznaku lamovitostipalo wrote:Co kecáš - máš tam naprosto nezaměnitelný dres !ps2512 wrote: ne že mě jen nenechá hrát jeho turnaj....ani dres mi neudělá![]()
![]()
twl...ten má privilegiapalo wrote: Tak si teda vyber ten oficiální.![]()
a to nejsem šerif....ten první původní vypadá dobře i bez výše uvedenéhopupajdi13 wrote:twl...ten má privilegiapalo wrote: Tak si teda vyber ten oficiální.![]()
Jen se hezky zapoj a dost výmluv..jako že někdy..třeba ještě půjdeš s pohárkem z Háčka..sexy kote wrote:Dresy moc pěkné, beruškám tedy moc platné už nebudouAle kdo ví, třeba někdy časem zase jo
Pro jistotu archívujeme...sexy kote wrote:Dresy moc pěkné, beruškám tedy moc platné už nebudouAle kdo ví, třeba někdy časem zase jo