Divize A

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by mantel »

Tak závěr ligy v Áčku začíná připomínat frašku, nevím, co si o tom mám myslet, ale zápasy Rumunů s týmem Ratboře jinak nazvat neumím. Moc by mě zajímalo pozadí, jestli je to akce Rumunů nebo si Kateřina napsala o pomoc a bylo jí jen vyhověno. :(
combatdarko
Groundsman

Post by combatdarko »

Osobne si myslim ze katerina pouzila typicke zenske zbrane(prosikanie a vyplakavanie)...v kazdom pripade je mi z toho na vracanie a uz teraz sa tesim ze vypadnem z divizie plnej frasiek a som taky znechuteny ze to asi po 6,5 roku zabalim uplne..
acskncl

Post by acskncl »

kopeckar wrote:Začínám věřit tomu, že do A divize postoupí dva SP týmy. :mrgreen:
I když rudá mašina hraje s 3. a 4.týmem a ten její gólman s výkonem 26 je možná dál nepustí. :mrgreen:
:roll: :roll: To jako tyden neovladanej tym bez prednastavenejch sestav se jeste potlouka v oblasti postupovejch vod :roll: ?
Last edited by acskncl on Mon Feb 04, 2013 7:32 pm, edited 1 time in total.
Na ceste do propadliste dejin.
acskncl

Post by acskncl »

Nemyslim si ze by Katerina obesilala rumuny s zadosti o body a netusim jak to probehlo vse vysledkove, ale podle fora usuzuju, ze rumuni k tem zapasum pristoupili asi vlazne z vlastni vule.
kopeckar

Post by kopeckar »

acskncl wrote:
kopeckar wrote:Začínám věřit tomu, že do A divize postoupí dva SP týmy. :mrgreen:
I když rudá mašina hraje s 3. a 4.týmem a ten její gólman s výkonem 26 je možná dál nepustí. :mrgreen:
:roll: :roll: To jako tyden neovladanej tym bez prednastavenejch sestav se jeste potlouka jeste v oblasti postupovejch vod :roll: ?

Tyto týmy jsou ještě ve hře :

Poz Jméno B K V R P + - +/-
1 rudá mašina - old 67 28 21 4 3 64 33 +31
2 berušky 64 28 20 4 4 69 36 +33
3 Die Habsburger 63 28 19 6 3 69 35 +34
4 Regina 59 28 17 8 3 63 33 +30
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
mantel

Post by mantel »

combatdarko wrote:Osobne si myslim ze katerina pouzila typicke zenske zbrane(prosikanie a vyplakavanie)...v kazdom pripade je mi z toho na vracanie a uz teraz sa tesim ze vypadnem z divizie plnej frasiek a som taky znechuteny ze to asi po 6,5 roku zabalim uplne..
Gratulace k prvnímu příspěvku na foru, škoda, že to nebylo mnohem dříve. Každopádně ještě neskládej zbraně, Áčko za to určitě stojí. Počkám si na vyjádření Kateřiny, než budu psát cokoliv dalšího, přijde mi to tak neskutečné, že nějak nemůžu uvěřit tomu, že by prosila zahraniční managery o body zdarma.
acskncl

Post by acskncl »

kopeckar wrote:
acskncl wrote:
:roll: :roll: To jako tyden neovladanej tym bez prednastavenejch sestav se jeste potlouka jeste v oblasti postupovejch vod :roll: ?

Tyto týmy jsou ještě ve hře :

Poz Jméno B K V R P + - +/-
1 rudá mašina - old 67 28 21 4 3 64 33 +31
2 berušky 64 28 20 4 4 69 36 +33
3 Die Habsburger 63 28 19 6 3 69 35 +34
4 Regina 59 28 17 8 3 63 33 +30
:roll: :roll: Co tam ty ostatni proboha dali :roll: :roll: , hlavne tam na random(svou neschopnost) brecici belgan :mrgreen:
To znamena ze jeden automat postoupi zcela urcite :mrgreen:
mantel

Post by mantel »

acskncl wrote:Nemyslim si ze by Katerina obesilala rumuny s zadosti o body a netusim jak to probehlo vse vysledkove, ale podle fora usuzuju, ze rumuni k tem zapasum pristoupili asi vlazne z vlastni vule.
Mě taky napadlo, že to je jejich iniciativa, proto čekám, co napíše Kateřina.
combatdarko
Groundsman

Post by combatdarko »

Nemyslim ze sa jedna o lahkovaznost rumunov nakolko dalsi zapas foresta vyhral vonku s rogiboys a dinamo asi nema prednastavenu agr 0%...zajtra este vyhram z principu s katerinou a so ctou dohram pohar kde asi nikto nebude prehravat len tak zo sucitu..
combatdarko
Groundsman

Post by combatdarko »

combatdarko wrote:Osobne si myslim ze katerina pouzila typicke zenske zbrane(prosikanie a vyplakavanie)...v kazdom pripade je mi z toho na vracanie a uz teraz sa tesim ze vypadnem z divizie plnej frasiek a som taky znechuteny ze to asi po 6,5 roku zabalim uplne..
Este doplnim ze su to vlasnosti jednoduchych a slabych zien,nie vsetkych..
mantel

Post by mantel »

combatdarko wrote:Nemyslim ze sa jedna o lahkovaznost rumunov nakolko dalsi zapas foresta vyhral vonku s rogiboys a dinamo asi nema prednastavenu agr 0%...zajtra este vyhram z principu s katerinou a so ctou dohram pohar kde asi nikto nebude prehravat len tak zo sucitu..
Nemyslím, že to byla lehkovážnost, je to buď cílené od nich nebo si o to Kateřina řekla. Obojí je hnus, ale přivítal bych raději soukromou iniciativu rumunských managerů si zahrát na boha a určovat dění v divizi.
combatdarko
Groundsman

Post by combatdarko »

mantel wrote:
combatdarko wrote:Nemyslim ze sa jedna o lahkovaznost rumunov nakolko dalsi zapas foresta vyhral vonku s rogiboys a dinamo asi nema prednastavenu agr 0%...zajtra este vyhram z principu s katerinou a so ctou dohram pohar kde asi nikto nebude prehravat len tak zo sucitu..
Nemyslím, že to byla lehkovážnost, je to buď cílené od nich nebo si o to Kateřina řekla. Obojí je hnus, ale přivítal bych raději soukromou iniciativu rumunských managerů si zahrát na boha a určovat dění v divizi.
Ja nepotrebujem poznat pravdu..mne to to uz naozaj jedno..
ps2512

Post by ps2512 »

cipriansimi wrote:
katerina wrote:Tak se s Vámi pomalu loučím.

SamdoriQ nedokazal po te co Combat menili trenera, vyhrat, jelikoz je hendikepovan nejen naladou 75%.

Jedina šance je už jen vyhrat na Combatu, takže to možna vypustím, a pujdu rozprodavat...

Udržet se v A by asi nebyl ještě před pár sezonami problem, ale nyní nejsou na trhu adekvátni nahrady/posily, a když už se zřídka, což nestačí, nejaka objeví, tak není za adekvatni penize = což je asi nejvetsi problem, a duvod meho sestupu.

Bylo mi s Vámi hezky ;)
Ještě to nevzdávej :twisted:
mluví za vše Manteli ne? :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

U mně mluví za vše výsledky, uvidíme, co k tomu napíše Kateřina.
tomkycz

Post by tomkycz »

taky jsem na to koukal jak vyvalenej a nevidím důvod, proč by zrovna Ratboři někdo jen tak bezdůvodně pomáhal, leda že by chtěli dostat pod čáru belgičany, když za všechno můžou 8) Mě tedy Kateřina psala, zda bych k zápasu s combatem mohl přistoupit zodpovědně, což jsem udělal a i trenéra vyměnil. To jsem měl ale dávno naplánované v případě nepostupu v poháru a stejně mi to na body nestačilo :? ...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”