Divize A

Moderator: Czech Moderators

combatdarko
Groundsman

Re: Divize A

Post by combatdarko »

tomkycz wrote:taky jsem na to koukal jak vyvalenej a nevidím důvod, proč by zrovna Ratboři někdo jen tak bezdůvodně pomáhal, leda že by chtěli dostat pod čáru belgičany, když za všechno můžou 8) Mě tedy Kateřina psala, zda bych k zápasu s combatem mohl přistoupit zodpovědně, což jsem udělal a i trenéra vyměnil. To jsem měl ale dávno naplánované v případě nepostupu v poháru a stejně mi to na body nestačilo :? ...
Keby chceli poslat belgicana pod ciaru,tak dnes vyhram u damned united 0:6 :D
Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Post by Hippopotamus »

Cipriansimi a florin nie sú v kontakte. Florin neznáša Belgánov, preto jej to pustil. Prečo cipriansimi, netuším...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
kopeckar

Post by kopeckar »

tomkycz wrote:taky jsem na to koukal jak vyvalenej a nevidím důvod, proč by zrovna Ratboři někdo jen tak bezdůvodně pomáhal, leda že by chtěli dostat pod čáru belgičany, když za všechno můžou 8) Mě tedy Kateřina psala, zda bych k zápasu s combatem mohl přistoupit zodpovědně, což jsem udělal a i trenéra vyměnil. To jsem měl ale dávno naplánované v případě nepostupu v poháru a stejně mi to na body nestačilo :? ...
Řekl bych tedy, že nepsala jen tobě a to rumunské prohlášení o tom ať to ještě nevypouští je takové prima krytíčko. Nevšiml jsme si, že by se zde Rumuni pravidelně zapojovali do našich debat a když tu Kateřina napíše, tak je tu obratem rumunský koment. Holt nás ty holky manažerský v poslední době nějak stále překvapují. :roll:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Právě jsem se vyzvracel z toho co se děje v závěru nejvyšší divize v A !!!

me_dinamo 1 - 2 Damned United /144:147/ ---

- jestli to bylo úmyslně je to nechutný. A vím,že bylo, protože me_dinamo ač má zítra pohár umí doma i s béčkem úplně jiné číslo.
Jen mi není jasný, proč to udělá v předposledním kole a nechá se Damned přeskočit ( jooo už vím, aby se před něj raději dostala ona než já před ní) :-(

SMUTNÝ TOHLE
kopeckar

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote:Právě jsem se vyzvracel z toho co se děje v závěru nejvyšší divize v A !!!

me_dinamo 1 - 2 Damned United /144:147/ ---

- jestli to bylo úmyslně je to nechutný. A vím,že bylo, protože me_dinamo ač má zítra pohár umí doma i s béčkem úplně jiné číslo.
Jen mi není jasný, proč to udělá v předposledním kole a nechá se Damned přeskočit ( jooo už vím, aby se před něj raději dostala ona než já před ní) :-(

SMUTNÝ TOHLE
Na to je jediná obrana. Mít v Áčku naprostou převahu a nedat jim příležitost k těmto ovlivňovačkám. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
rohalt

Post by rohalt »

i 've had this message from me_dinamo (he will eliminate fc mantel from A) :

rogiboys - combat ?????
at 0-0 1-1 2-2 3-3 or 4-4
mentel will go in second division
rogiboys
37 Seasons A-player : Last time in S117
Max points in A : 64 - 4th position in season 106
SPCL-winner
6 * BENE-liga winner
6 * Half Final Cup : S50, S52, S72, S101, S102, S106
2nd in Cup : S113
mantel

Post by mantel »

rohalt wrote:i 've had this message from me_dinamo (he will eliminate fc mantel from A) :

rogiboys - combat ?????
Dík za zprávu, už jsem stejně rozhodnutý se dál téhle frašky neúčastnit, ať to dopadne jakkoliv. Dohraju přihlášené turnaje a rozprodám tým. Podle odpovědi Kateřiny a dalších indicií je to pomsta florina na moji osobu. Jestli tomu tak opravdu je , tak s tím šaškem nechci mít společnou ani divizní příslušnost. Budu se těšit na dobu, kdy budou hrát divizi A lidi na úrovni.
rohalt

Post by rohalt »

I understand you...
rogiboys
37 Seasons A-player : Last time in S117
Max points in A : 64 - 4th position in season 106
SPCL-winner
6 * BENE-liga winner
6 * Half Final Cup : S50, S52, S72, S101, S102, S106
2nd in Cup : S113
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Nechápu - každou sezonu v A to stejné....... :roll: ......ostuda na závěr vygraduje.

me_florin není SP bůh ,aby rozhodoval o tom,kdo bude vyřazen.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:Nechápu - každou sezonu v A to stejné....... :roll: ......ostuda na závěr vygraduje.

A mě se všichni diví, proč tam nechci :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mantel

Post by mantel »

pupajdi13 wrote:Nechápu - každou sezonu v A to stejné....... :roll: ......ostuda na závěr vygraduje.

No myslím, že florin si udělal v divizi A už tolik ostudy, že ani tímhle už to zhoršit nemůže. Já vím, že jsem hrál férově celou hru. Může si každý projít mé výsledky. V sezoně jsem vypustil několik zápasů, kde nebyla šance na body a taky jsem párkrát překvapil. Vždy to mělo reálný a rozumný důvod, se starým týmem se navíc nedá odehrát všech 30 zápasů naplno. Manager to pochopí, trouba ne.
combatdarko
Groundsman

Post by combatdarko »

mantel wrote:
rohalt wrote:i 've had this message from me_dinamo (he will eliminate fc mantel from A) :

rogiboys - combat ?????
Dík za zprávu, už jsem stejně rozhodnutý se dál téhle frašky neúčastnit, ať to dopadne jakkoliv. Dohraju přihlášené turnaje a rozprodám tým. Podle odpovědi Kateřiny a dalších indicií je to pomsta florina na moji osobu. Jestli tomu tak opravdu je , tak s tím šaškem nechci mít společnou ani divizní příslušnost. Budu se těšit na dobu, kdy budou hrát divizi A lidi na úrovni.
Prave som ti to siel napisat..mne to taktiez poslal..teba tusim ti rumuni maju rovnako radi ako mna :D
mantel

Post by mantel »

combatdarko wrote:
mantel wrote:

rogiboys - combat ?????
Prave som ti to siel napisat..mne to taktiez poslal..teba tusim ti rumuni maju rovnako radi ako mna :D
Kdepak, mě milují ještě o kousek více :lol:
tomkycz

Post by tomkycz »

člověk dělá všechno pro to aby se do top divize dostal a pak tohle. To má fakt člověk chuť s tím rovnou seknout a o nic se nesnažit. Já bych byl pro banány za takové jednání !!!
kopeckar

Post by kopeckar »

Tak jim to s Mantelem nevyšlo. Jen škoda, že to odnesl combat.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”