Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup XVI. - vítěz FK Hash Rohatsko

Post by palo »

------------------------------------------------------------Na fízlárně
---------------------------------------------------------------------------------------------Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------s pupajdim

Ahoj,
Jsi předvolán Na fízlárnu! :) Po vytopení bytu je to další rána,ale takový je život... :P

Heh,,,tak to je dobrej "joke" mám ted plnou poštu zpráv na téma "SP sraz" a tak nějak mi bliklo,že nevím,jestli mi vůbec přišlo echo na novou "fízlárnu" , tak jsem napsal palovi,jestli mi to posílal a já to v tom zmatku nesmazal....náhoda,nebo předtucha? každopádně jsem obratem dostal klepeta....což jsem opravdu nečekal :)-.

Úvodem upozornění,že šerifská imunita na naší fízlárně neplatí... :P

Aj :), nepomůže ani když Tě odznakem píchnu do bolavých žeber? :o) no dobře,zkusím se na té židli moc nevrtět.

Na fízlárně ses ocitl díky xixorovi:

Na fízlárnu bych pozval kamaráda Pupajdiho a rád bych se ho zeptal na pár otázek.
Co tě chlape vedlo k tomu, že jsi vzal tak nevděčnou funkci jako je šerif? A co tě vedlo k tomu, že jsi se nepřihlásil na minulý sraz?
Sám si viděl, že to bez tvé pražské osádky postupně zaniklo. Nehodláš tento zoufalý nápad zopakovat?
Můžeš nám říci, jestli má skutečně nejvíce peněz Hippo?
A dáš mi nějaký dobrý recept z dostupných surovin na nějaké báječné hovězí (ale ne panenku, zbytečných 700,- Kč bych radši dal za SPFA :D ).

Zdravím Tě Xixi,... předně děkuju za tvou důvěru ve mě vloženou, je vidět,že na Tebe ještě stále působí ta líbací aférka s mým trikotem a to je dobře :).
K tvým dotazům :
No co mě vedlo k té funkci, já to vidím na 2 věci , první je asi ta,že na mě ta funkce tak nějak zbyla :o), jestli si dobře pamatuju tehdejší dobu před mým zvolením,tak se myslím že se i na foru psalo,že bylo pár lidí osloveno a nikdo se do toho nehrnul :o), tak to tak nějak asi spadlo do klína mě.
Druhá věc,která na to měla vliv , byla má osobní aktivita tehdá v případu "husátko" ,kdy jsem se do toho nějak moc vžil a jal se obhajovat naše slovenské bratry Daja a Milka a společně i s oslíčkovým kvalitním překladem jsem uspěl a Razvanicu tehdá přemluvil k přehodnocení celé kauzy a pár lidí to vrátilo do hry.
Svou část práce na mém zvolení do téhle krásné a milé funkce měl i samozřejmě Foxík,který se za mě zaručil,že jsem svéprávný k vykonávání tak čestné a záslužné práce :)...díky Lišáku.
Loňský sraz? No byl jsem v zajetí "houbiček" (zeptej se mantelíka) a tak nějak jsem neměl vnitřní sílu a chut chodit na forum ...nakonec to skončilo fiaskem,což je škoda a letos se to snažím napravit :o)....opakovat to rozhodně nehodlám .
Hippo? kdo to je ?......počkej ted si vzpomínám , není to ten studentík,co postává v Brně u čerpacích stanic a čeká,kdy ho nějaké "pražské" auto nabere a sveze ? :) .....tak jestli myslíš toho,tak tím se netrap , kdyby měl fakt dost peněz ,tak nám to už dávno dokázal,jako správnej čechoslovák už by na sraz dorazil novým meďákem .....ptal ses jestli má nejvíc peněz vid? :)

Receptík bys chtěl - hm,hm...hovězí říkáš ....ok, tak si zkus sehnat "flank steak" , je to "pupek" ,ale neboj se toho , je výborný a jemnoučký masíčko jako svíčková.....jestli se nepletu,tak to u mě v hospě měli Hadísek a Tošík a určitě si pamatuju,že si šmakovali :)
Pravda, v Tescu na masovém pultu to asi běžně neseženeš,ale když se budeš trochu snažit a budeš mi věřit,tak si poradíš.....až budeš mít maso,tak mi napiš a já ti řeknu co s ním dál..jinak cena je právě příznivá na tu kvalitu,jakou to maso má.
Twl....měl bych ty odpovědi trochu zjednodušit,jinak to nebude nikdo číst :o) pupajdího romány na 3 strany.

A tu jsou další otázky:

Crueface:
Tak na toto jsem čekal :)
Otázek mám na něj spousty,řekl bych dnes a denně,tak ve fízlárně tedy začnu z jinýho soudku.
Zajímalo by mě,jestli byl a případně kde byl na vojně. Jestli má chatu,byt,auto a kolotoč :)
Ze světa SP jsem se ho nikdy nezeptal,jak se dostal k šefifské hvězdě a co ho přimělo ji přijmout.
A když už jsme u té hvězdy,rád bych slyšel nejveselejší výmluvu manažera,který dostal BAN. Díky moc za odpovědi a GL brachu.

Ahoj Krůů....kamaráde :)
Woe,na vojně jsem nebyl,bydlím od 17ti sám ve svém bytě a měl jsem tehdá partnerku,která nutně potřebovala,abych byl doma a ne na vojně,tak jsem neprotestoval a vzal si civilku v Národní galerii....tam jsem se za rok a půl vyučil "stěhovákem" rozbil pár vzácných obrazů a dokázal si,že 3 hubený civilkáři dokážou vytáhnout pultunovou sochu na podstavec v 2,5metrové výšce :)
Chatu jsme jako rodina měli ještě ted do léta 2012, pak ji naši prodali,že si koupí jinou a ten prevít co měl převádět peníze z advokátní uschovy k mámě na ůčet,tak je zpronevěřil.
Mega apul v řiti, bylo to i v telce.....to je prostě ČR tohle. :(
Byt mám taky,vlastně celej činžák že jo :), auto zánovní scenik a kolotočář bydlí o patro níž :)
K hvězdě blýzkavé jsem se vyjádřil už u Xixiho ....tam si posbírej střípky.:)
A veselé odpovědi? No ono jich moc veselých ani není, většinou je to v rovině arogance a vulgarity....
Zdravím Tě a ať Vám doma bříško pěkně a zdravě roste :).

Hadis:
Byl jsi přibrán jako další člen organizačního výboru letošního srazu, jak se Ti nová funkce líbí ?
A kdy vezmeš ženu a děti a přijedeš na hrad ? resp na naši zříceninu ? :-)

Hoj Háďo....no přibrán , myslíš to jak jsem se ti tam prostě-sprostě vnutil? :)
No líbí tuze moc.... ne vážně , bylo třeba tomu dát trochu víc,než jen napsat na foru tak a tak,to by nakonec mohlo zase skončit jak loni a to bych já osobně nerad,protože jsem si vždycky všechny 3 srazy náramně užil a můžu z mého pohledu říct,že každý z nich byl vždycky trochu jiný .
Přijedeme rádi třeba v létě,kouknout,jak Vám princezna povyrostla , jen mám trochu vítr,jak na mě bude tvá žena koukat,po té naší aférce tehdá :)...

Foxir:
Pro pupajďáka. Šerife, máš chlapa? Máš rád Rum? Máš rád Rumun? Dědku, do kolika let míníš vymetat diskotéky? Kolik facek jsi na dostal celkem na všech Srazech od holek v Pavlovicích? (pokud nelze přesně spočítat, alespoň zaokrouhli na desítky). Díky.

Hoj Lišáku.
Mám chlapa,jak by ne, co bych to byl za šerifa,kdybych neměl chlapa, mám ho stejně jako ty :)
Rum nemusím........mám rád Rumun-Razvanica.
Diskotéky vymetat se musí,aby si člověk osvěžil zažité rytmy z mládí :)
Facky: Hehe, si u toho ani nebyl a jak nám pekně sedly od princezny :o).....to je prostě tak,když mladá - nezkušená holka udělá chybu, v opilosti si nakonec špatně vybere,pak vyleze z pokojíku a zjistí,že ti 2 největší samci (já a Hernán) jí tak nějak unikli .) ,,,toto pak ze vzteku lítá .

tosa_CZ:
1) Na kolik si ceníš věrných služeb kontrolora odolávání? A přál bys někoho takového i Hadískovi, nebo k němu tenhle styl s neodoláváním již neodmyslitelně patří?
2) Povede se ti konečně v roce 2013 vyslat obryni Stáňu do výběžku a sezvat zdravé jádro na Letnou?
3) Nakolik je reálné, a případně kdy, nové splendidní letenské bistro s fajnými víny napasovanými k fajným servírovaným pokrmům od jednoho konkrétního fajného dodavatele?
4) Co uděláš s cuklemi, které před tebou ve vyšetřovací místnosti zapomněl xixor?
5) Jak jsi 17. února v práci?

Tošík...ahoj kamarýde/karamýde
Kontrolor odolávání je velmi duležitý a ceněný post a proto si samozřejmě cením.
U hadíska ti nevím, já jsem rád,že Tě mám takhle :)
Ano máš pravdu,tady dost silně selhávám a nějak se mi nedaří spojit výlet Obryně Stáni s dětmi do výběžku a uvolněnou kalbu u nás na zahradě......počítám,že to letos spolu na srazu pořádně pořešíme a naplánujeme,až budu odolávat , jinak by to bylo hodně smutný.
Bistro na Letné : krásná představa,leč ted momentálně nerealná a to i díky tomu průseru s tou chatou,co jsem popisoval Krůůovi, museli jsme to jako rodina řešit a tak to zasáhlo i náš dům(finančně)
Xixiho cukle jsem strčil hned na začátku palovi do akvárka :)
17.2. je neděle a dneska sem si to v práci kontroloval a budu makat,zrovna mi začíná 4denní směna....hodláš mě navštívit a zase suvereně přes obědy nakráčet do kuchyně jako by se nechumelilo,aby Radůůzka viděla a žasla? :o))
PS: stále čekám na ten pohárek za můj Hattrick v turnaji LG .)

---------------------------------------------------------------------------------Image

MilanSLOVAKIA:
Ejha Pupko? Tak to si nemozem odpustit nedat par otazok.
1) Zdravim. Moja prva otazka na teba je. Ako sa mas? :D
2) Ako si sa dostal k tomu, ze sa ti podarilo stat serifom?
3) Kolko casu ti to serifovanie asi zaberie?
4) Myslim ze prave vdaka serifovaniu mas nespocetne mnozstvo informacii o timoch hracoch a podobne. Ze si aj vdaka timto informaciach tak vysoko?
5) Myslis si ze tato hra sa niekedy znovu dostane na vyslnie manazerskych hier?
6) Ako dlho tu planujes este pobudnut?
7) Ked uz si tak toto si nemozem nechat ujst a prosim ta o dokladne vysvetlenie tvojho vztahu z Raduzkou :D Urcite som ta vystavil tak hadam stacilo ;)
Ahoj Milan.

Mám se fajn,ale rozhodně by mohlo být líp....ale děti jsou zdravý, žena nestresuje...takže dobrý :)
Šerifa jsem asi už shodnotil na začátku rozhovoru.
Čas to bere jak kdy,hodně záleží na tom,jak moc aktivní jsou kolegové :) , čím víc banů dáš,tím víc s tím pak máš práce :),takže to chce s rozmyslem.
Určitě nemám díky hvězdě nějaké extra info navíc, jediné co mě napadá je fakt,že můžu vidět kolik má kdo financí ,ale jinak jsem na tom uplně stejně jako všichni ostatní,tohle je pohlídané,aby ta funkce nějakým způsobem nezvýhodnovala ty,co jí vykonávají,.
Rozhodně si nemyslím,že by SP šlo někdy někam do výšin znovu a přiznám se,že mě to vůbec nevadí....hraje to tu už uzké spektrum lidí a tak to i zustane ,dokud jednou SP nezanikne.
Jedině by někdo koupil tu licenci od Sjarela.
Myslel jsem,že má SP kariera už skončila,ale ta moje SF partička mě zase vyburcovala a ani nevím kde,zase se ve mě vzbudila chuť hrát a vyhrávat.
Radůůzka : no moje tajná milenka přece :o), kterej chlap by nechtěl mít milenku,co s ním bude hrát fotbal :))
Jsem vyštavněn...hoj :)

Azor:
1. Jak dlouho chceš být v Áčku, kam se postupně šplháš? A už máš plány po zestárnutí Tvého nynějšího týmu?
2. Oslíček má za Manželku Japonku, takže se Tě ptám, které cizinky jsou dle Tebe nejhezčí? A kdybys mohl mít tak jako v islámském světě, třeba 5 manželek, vzal by sis více žen, nebo by i pak byla ta Tvoje žena Tvá jediná a vyjímečná? ;)

Čus Azorku.
Na Tebe jsem letos na srazu obzvlášt zvědavej :)
Nemám vůbec žádnej plán, původně jsem vůbec neměl plán jít takhle daleko,takže to nechávám volně ložené,jakmile si něco vytyčíš,tak se to pak zesere :))
Až to pochcípá,tak začnu stavět znovu :)
Pěkná cizinka? : hm,to je těžká otázka...třeba slovenka? .)) krásný ženský jsou všude .
Moje žena "pupajdí" je má jediná a výjmečná o tom žádná , no pak je na světě všude ještě spousta krásných žen,které už si brát nemusíš :) vid Rádulí ? takže na nějakej "islám" házím z vysoka víš co :)
Hoj na srazu.

Milko:
Otázočka na pupajdiho...
Ako presvedčím ženu, aby ma pustila na zraz? :-)
Brácho Dajo je už istý, ale ja to mám zatiaľ 50:50...

Hoj Milko.
Nesmíš jí přesvědčovat,ale zmanipulovat , otočit to tak,že vlastně ona si bude myslet,jak velký prospěch bude mít z toho,že Tě celý víkend neuvidí :o)
Přeci se nenecháš Dajem zostudit , nějakej tráboš i když tuňenej :o).

ps2512:
Myslis ze vyhraju nekdy Minci?
Je vetsi lama ja, El nebo Palo?

Ahoj Lamíku.
Zatím žádná lama Minci nevyhrála,můžeš se stát nesmrtelnou lamou :)
Myslím,že z mé předešlé odpovedi jsi pochopil,kdo je větší lama :) 4roses :o)

--------------------------------------------------------------------------------Image

Ataner:
Pupík..no hezký..měl bych asi milión otázek (ale asi budou spíš k pivku)..plány asi netřeba řešit..(ty horní patra chtěj na tu hrušku všichni)..;)
Každopádně mu nejdřív poděkuji..za rady i čas který si pro nás našel,snad i za to jaký je člověk,určitě patří k těm lidem proč se k SP každý den vracet..takže Díky pane..;)
1.)Který trouba ti nakukal že je Sparta nejlepší..(že rudá je dobrá)..?
2.)Jaké je zabanovat kamaráda..stalo se někdy..(hlásit se má před né po)..?;)
3.)Polreich vs. Babica (Preciznost vs. Můžeš to dát doma ale nedá se to žrát)..?
4.) Už máš tu vlastní poličku..nebo se pořád musíš dělit o tu s manželčiným Lybarem..;)

Ahoj Aťas.
Děkuju za poklonu,vážím si jí.
Než začnu odpovídat,mám tu jednu věcnou,škoda že jsi to tehdá zabalil a na nějaký čas se odmlčel, v té době si takhle jedu v koloně na magistrále a najednou koukám napravo předemnou kamion a na zadních vratech nápis jako kráva ATANER ,rozvoz-dovoz něčeho...tak jsem si to hned vyfotil,že to při nějaké příležitosti seknu na forum ,ale čas plynul ,ty nikde a fotka zůstala ve starem telefonu zatracena...škoda.
1.) ale Sparta je nejlepší, kterej trouba ti nakukal,že není? :o)) rudá,ale pouze vínově rudá,to už víme s palem :),není rudá,jako rudá .
2.) nestalo a doufám,že se mi to nikdy nestane,stačilo přihlížet banovaní Pavlíny s mašinou.
3.) Zdenek je šoumen o tom to je,proto má ten uspěch a sledovanost.
4.) Kdyby jenom Lybar,ještě mi tam cpe natáčky ,skřipečky a žehličku na vlasy :)))
5.) aha, 5tka už není :))...tak nic,doufám,že se uvidíme na srazu.

mech:
Chci se Pupajďáka zeptat, kdy, co a kde mi uvaří.... Zrovna mi přidali 33 korun do důchodu, tak si můžu dovolit i návštěvu restaurace - jednou v roce....)))

Čauwí Mecháčku.
Na peníze ser.....každej kdo za mnou přijel na gábl,tak ho vždyky dostal ode mě gratis.:)
Co lázně?

sexy kotě:
S otázkou na pana šerifa přichází i zlobivá slečna Ostuda československé komunity se připravuje na herní návrat, ale zatím nevím kterou ze 4 cest zvolím . Plánují muži s koltem vyhlásit stav zvýšené bdělosti?
Do tvého aktuálně rozehraného turnaje a stejně i Perly poznání jsem berušky nepřihlásila a nechtěla tak zdržovat ostatní.(možná to bylo i znamení a nezabrala tak zbytečně místo pro jiný tým) Až budu mít boje schopný tým a pokud se dám po cestě bez lumpáren, budou dveře do tvého turnaje otevřené i pro napravenou zlobivku?
Jinak přeji hodně zdaru v B3 a ať se podaří návrat i do Ačka.

Ahoj Pavlí.
Už na to kašli, ostuda neostuda,...stalo se.
Žádnej zvýšenej stav bdělosti neplánujeme,nebo alespon já ne,ale to neznamená,že si nemáš vybrat tu poctivou cestu :)
Jinak mě ted tak napadá,že když už nepodvádíš,tak ti nic nebrání v tom dokončit svůj slib a konečně se za mnou zastavit.
U mě v trunaji máš vždycky dveře otevřené, vím jak to myslíš,tu naší nedávnou neshodu nad termínama,ale z mé strany to bylo myšleno jinak než sis to vyložila ty a pak to bojkotovala :)
Děkuju za přání a Tobě držím palce pokud si vybereš tu správnou herní cestu .
Stejně tak ti držím palce ve tvém odhodlání přijet na sraz,pokud to nebyly jen slova do větru :)
Pa

--------------------------------------------------------------------------------Image

Prim:
Otazka pro pupajdika:
Behem sve serifske kariery ses asi setkal s leccims. Pridas k lepsimu nejaky mimoradne vypeceny pripad?
Diky.

Ahoj Prime.
Ano setkal, přiznám se,že ze začátku to bylo hodně těžké po čase člověk otupí.
Podle hlášky "nové koště dobře mete" jsme se do toho pustil se vší vervou ,sílou a snahou očistit SP od všeho zločinu , za následek to v prvních měsících mělo to,že jsem nemohl v noci spát,protože mi hlavou furt lítaly anglické překlady o tom,jakej jsem Fucking mann atd...ze začátku to bylo pro mou povahu trochu těžké rozdýchat i když jsem s tím dopředu počítal....pak jsem trochu zvolnil tempo , začal to brát s usměvem a spal s klidem v duši :)
Vypečený případ byl třeba ten,na kterém se mnou spolupracoval i Hippo,když jsme rozbili celou švédskou větev (Hippo si ty švédy prostě hlídá) .....tam to ten pán evidentně nevydejchal,když jsem mu zavřel všechny ty jeho farmičky a dlouho mě zásoboval peprnými urážkami o mé smrti ......prostě príma džob ,co ti budu povídat :)

palo:
1) Co považuješ za svůj kuchařský majstrštyk?
2) Co bys řekl šéfovi kdyby Ti sdělil,že k vám přijede natáčet Pohlreich? :)
3) Jaké jídlo máš nejradši?
4) Jaké naopak nesnášíš?
5) Máš spočítané,kolik dresů jsem Ti posílal,než jsme kápli na ty pravé? :D
6) Kam jsi zahrabal tu sousedku,co vás vytopila? :)

čau barvocitáku :)
1.) každý moje jidlo je majstrštyk :) una bomba vertikála :o)
2.) Že mám chřipku :)
3.) Pečený - kachna,koleno,,,cokoli pečený,to já miluju.
4.) Zemlbábu? rýžovej nákyp? ale to mám asi ze školní družiny,když se to udělá pořádně,tak se dá jíst všechno :)
5.) Nespočítal,ale vím,že sis se mnou máknul a já jsem Ti za to vděčný .ale byla u toho i sranda,když se do toho vložila pupajdice s tou slavií vid? .))
6.) Hnije na půdě zabalená do koberce s tou ucpanou odpadní trubkou v puse :)
7.) a kde mám otázku na oblíbené písničky ? .))) to bylo jediné ,na co jsem myslel vždycky,že až se jednou dostanu na fízlárnu,tak,že na otázku co rád poslouchám,tady rozbalím svou hudební karieru a nasekám milion odkazů na samé pecky :)) to je teda pekná levá na hudebníka pupíka. :o)

Raduuza:
Marťulí,nejdřív Ti chci poděkovat,žes mě tak dlouho přemlouval až nakonec přemluvil a já začla hrát SP.
A chci se zeptat
1) zda už toho nelituješ kvůli mým věčným otázkám ;)
2) kdy míňíš vyhrát Áčko? :)

Ahoj Rádulí...
Už jsem se lekl,žes na mě zapoměla :o))))))
Lásko ,ale já Tě vůbec nepřemlouval, napsal jsem ti pojd s náma hrát fočus a tys šla :)) a já jsem rád,takže mě tvé skvělé dotazy neunavují.
Taky jsem rád,že po tom fiasku Rada-Raba , nakonec to CMko skončilo v dobrých rukou u Romana :o)
Ačko vyhraju hned jak se tam dostanu :) to je snad jasný :)
Puska.

Ještě než odpovím na tradiční otázku na konec,tak se chci omluvit,jestli tam je nějaká špatná gramatika , bud je to mou neznalostí a nebo pracovním vytížením, píšu to v noci po šichtě a nekontroluju si to po sobě.
Pokusil jsem se zvolit styl odpovědí v přátelsky-humorném stylu,tak snad to nikoho neurazilo.

A tradiční závěrečná:
Komu dalšímu to zavaříš a zajistíš mu předvolání na příští fízlárnu? A na co se ho chceš zeptat?

Nejtěžší otázka nakonec......přemýšlel jsem o tom od první chvíle co jsem zjistil,že mám ty klepeta a musel jsem si srovnat všechny varianty pro a proti u všech těch,kteří mě procházeli hlavou.....přeci jen to chce,aby ten dotazovaný byl i co nejvíce atraktivní pro všechny tady na foru.....a tak nakonec padla volba na ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ?

Díky za Tvůj čas !
palo
Last edited by palo on Fri Sep 13, 2013 2:10 pm, edited 1 time in total.
Image
palo

Post by palo »

palo wrote:
7.) a kde mám otázku na oblíbené písničky ? .))) to bylo jediné ,na co jsem myslel vždycky,že až se jednou dostanu na fízlárnu,tak,že na otázku co rád poslouchám,tady rozbalím svou hudební karieru a nasekám milion odkazů na samé pecky :)) to je teda pekná levá na hudebníka pupíka. :o)
No protože Tvůj hudební vkus znám právě z různých odkazů (a taky jsi tu kdysi měl tuším topic,kde jste s Atanerem hojně odkazy přispívali) usoudil jsem,že by se z takové rány můj metalový topic také nemusel vzpamatovat... :wink:
Image
Ataner

Re: Stratovarius Cup XVI. - Na fízlárně s pupajdim

Post by Ataner »

Super Pupí a díky za rozhovor hned je ten den veselejší i když se mnou manželka nemluví.. :wink: :lol:
JPD - B.3
impossible

Post by impossible »

Do prdele :evil: :evil: :evil: ! Ja kdyz nepolozim otazku hned kdyz si prectu zpravu od Pala, tak to proste prokaucuju, a u bracha me to mrzi dvojnasob :(
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Hadis

Post by Hadis »

impossible wrote:Do prdele :evil: :evil: :evil: ! Ja kdyz nepolozim otazku hned kdyz si prectu zpravu od Pala, tak to proste prokaucuju, a u bracha me to mrzi dvojnasob :(
Tak na Pupajdiho jsem si dal zvlášť pozor :-))
hned, co jsem odeslal svoje dotazy, jsem měl další, ale říkal jsem si, že my si to vyříkáme v klidu mezi 4 očima s trojkou v krvi :-)

Btw. marťas, toho se bát nemusíš, myslím, že Jindra v tom byl zapletenej daleko víc než ty a taky je to v pohodě ;)
AC Had Bozak

palo

Post by palo »

Image-----Image

Image-----Image

Image-----Image
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

impossible wrote:Do prdele :evil: :evil: :evil: ! Ja kdyz nepolozim otazku hned kdyz si prectu zpravu od Pala, tak to proste prokaucuju, a u bracha me to mrzi dvojnasob :(
no byl jsem smutnej brachu, ze silné trojky si byl jedinej. :cry: kdo zapoměl.

btw - na palovo přání Vám teda něco zahraju,když jsem nedostal příležitost ve fízlárně :D

takhle hrajou mistři bez hudebních nástrojů.......doporučujupředevším useky od ,,,,3:25.....a od 5:30,pan čepička je fantastickej.r,,,,,,,a specialně pro pala metálek od 6:30

http://www.youtube.com/watch?v=XU0Zq2vYKjM
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
sexy kote

Post by sexy kote »

Potěší třetí flíček v top výkonech :D 3 zápasy v top 10 zápasů a i někteří hráči ve statistikách hráčů a dokonce žádnej z nich nebyl cinklej :mrgreen:
crueface1

Post by crueface1 »

Uááá..parádička! Na pupího jsem se fakt těšil!
Koukám,že ani palo neměl s tebou lehkou tvorbu dresů,ale k tomu ti řeknu toto: to tě šlechtí,protože víš,kde je tvůj cíl a nenecháš se ukecat kompromisem,co tě neuspokojí!
škoda Tome,mohl sis vysmlouvat u pala extra dávku otázek pro pupího :wink: Já naštěstí s fízlárnou problém nemám,teda jako že bych zapomněl,ona ta fízlárna má takový kouzlo,že to mám neustále v paměti.

PS: sry Marťo za občasný posílání SP pošty v podobě maďarskýho textu,když to píšu v práci,nemám čas na korekci a v hlavě mám na tebe kvanta informací :mrgreen:
PS2 pro kotě: u mne máš taky vždycky dveře otevřené na turnaje :wink:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
palo

Post by palo »

pupajdi13 wrote:
takhle hrajou mistři bez hudebních nástrojů.......doporučujupředevším useky od ,,,,3:25.....a od 5:30,pan čepička je fantastickej.r,,,,,,,a specialně pro pala metálek od 6:30

http://www.youtube.com/watch?v=XU0Zq2vYKjM
No to kytarové sólo na držku je zvlášť vypečené... :wink:
Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Skvělé počteníčko. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
mantel

Post by mantel »

No a já jsem to opět nezvládnul, což mě v tomto případě velmi mrzí. :cry: Jinak počtení parádní, ba přímo skvostné.
palo

Post by palo »

All Stars Team turnaje:
Image

All Stars Team mladých hráčů (do 25 let) :
Image

:!: :!: :!: Protože v předběžně oznámeném termínu zahájení turnaje (21.2.) se hraje Evropská liga a Hujer Trophy by se kryla se zápasem Sparty nebo Plzně a den nato v pátek hraje Zlín důležitý zápas ELH v Budějovicích,posunuje se start turnaje až do dalšího týdne,definitivně by to měla být středa 27.2.Kdo chce hrát,nechte si místo :!: :!: :!:
Image
Ataner

Post by Ataner »

palo wrote: No protože Tvůj hudební vkus znám právě z různých odkazů (a taky jsi tu kdysi měl tuším topic,kde jste s Atanerem hojně odkazy přispívali) usoudil jsem,že by se z takové rány můj metalový topic také nemusel vzpamatovat... :wink:
Myslíš něco jako toto.. :wink:

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=152832
JPD - B.3
palo

Post by palo »

Ataner wrote:
palo wrote: No protože Tvůj hudební vkus znám právě z různých odkazů (a taky jsi tu kdysi měl tuším topic,kde jste s Atanerem hojně odkazy přispívali) usoudil jsem,že by se z takové rány můj metalový topic také nemusel vzpamatovat... :wink:
Myslíš něco jako toto.. :wink:

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=152832
Jo :mrgreen:
Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”