, dlouhodobá bilance našich vzájemných vyřazovacích zápasů mluví jasně pro Kamenoteam , vždy nás někde vyřadil....ted se k tomu přidala i liga , kde si na nás pochutnali.....je třeba utnout tuhle serii a začít novou...šlechetnou
 , dlouhodobá bilance našich vzájemných vyřazovacích zápasů mluví jasně pro Kamenoteam , vždy nás někde vyřadil....ted se k tomu přidala i liga , kde si na nás pochutnali.....je třeba utnout tuhle serii a začít novou...šlechetnou   
 Moderator: Czech Moderators
 Já bych mu dal do znaku trabantaAtaner wrote:Máš tam ještě nějaké varianty..Dajo wrote: Spokojnosť veliká,super.

Tak zdar!mrakoplas44 wrote:Já tu nic psát nebudu, jdu jenom kolem a tak vás chci jenom pozdravit.

Jelikož nám velmi záleží, aby náš favorit dneska vyhrál, rozhodli jsme se použít tajnou zbraň, kterou jsme měli schovanou až na finále. A jsou toooo....... podvazkové roztleskávačkypupajdi13 wrote:Na utkáni dne je na Letné vše připraveno......Kameno-team může dorazit....., dlouhodobá bilance našich vzájemných vyřazovacích zápasů mluví jasně pro Kamenoteam , vždy nás někde vyřadil....ted se k tomu přidala i liga , kde si na nás pochutnali.....je třeba utnout tuhle serii a začít novou...šlechetnou

......................
......................

)
 )
myslel jsi něco takového?palo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...
Pošli něco do šatny aj chudákovi šutříkovi (třeba aspoň chlebíčky...)

ˇJeště že alespoň Palo Ty ses mne zastal, protože to je opravdu enormní zájem pro Letenské vítězství.palo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...

Myslím, že jsem Tě vyřazoval jen díky tomu že jsi ladil týmpupajdi13 wrote:Na utkáni dne je na Letné vše připraveno......Kameno-team může dorazit....., dlouhodobá bilance našich vzájemných vyřazovacích zápasů mluví jasně pro Kamenoteam , vždy nás někde vyřadil....ted se k tomu přidala i liga , kde si na nás pochutnali.....je třeba utnout tuhle serii a začít novou...šlechetnou

šutr wrote:ˇJeště že alespoň Palo Ty ses mne zastal, protože to je opravdu enormní zájem pro Letenské vítězství.palo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...
Vypadá to, že si večer raději nedovolím ani vstřelit gól...

o to větší motivaci šutřík dneska má mě opět skalpovatpalo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...
 ,,,podřídil tomu i ligu ,kterou pustil , mě roztleskávačky nezajímaj....já jdu jen po té jedné , vid Rádulí
 ,,,podřídil tomu i ligu ,kterou pustil , mě roztleskávačky nezajímaj....já jdu jen po té jedné , vid Rádulí  
však ty jsou do šatny ne pro manažera, víšpupajdi13 wrote:o to větší motivaci šutřík dneska má mě opět skalpovatpalo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...

Tráboše už dostal o ohrnoval rypák..ps2512 wrote:Já bych mu dal do znaku trabantaAtaner wrote:Máš tam ještě nějaké varianty..Dajo wrote: Spokojnosť veliká,super.