Moderator: Czech Moderators
Tak jo,ale zase aby nám ty chlebíčky neroztleskaly...pupajdi13 wrote:
Út 5 Bře 2013 (14:00 CET) .....Stratovarius..... ?? - ??..... FC Crue Olomouc
Na poslední mač si chvíli počkáme ( asi vím kdo v tom vězí ).....a pak se vrhneme do boje o medaile.
Palovi i \krůůovi pošlu do šaten před zápasem jak roztleskávačky , tak i chlebíčky....aby nedošlo k nějakým pochybnostem![]()
.....rozumíme si
ANO TOTO JE PRAVDA, MÁM SKUTEČNĚ VYSOKOU AMBICI VYHRÁT MINCI V TÉTO SEZONĚ !!!ps2512 wrote:Myslím, že toto neprojde.....četl jsem tu někde, že jedna z Mccgradyho priorit v tomto SP ročníku je vyhrát MinciMazzy wrote: Takze si nemohu odpustit otazecku. Copak by jsi chtel za konpenzaci, kdyz nechas nas maly, ale bojovny tym projit az do finale Mccgrady?![]()
Jinak vsem nasim fanouskum dekuji za gratulace a doufam, ze je nas tym nesklame a slibujeme, ze do boje o finale dame uplne vsechno.
Tak se Kopeček trošku naparoval..ale já i myslím že to bylo bráno s humorem a o to tu nakonec přeci jde..bral bych to střízlivě a právě humorem..Mccgrady wrote: p.s. ještě vyjádření k debatě mezi KOPEČKÁŘ/frankie_doparoma
- určitě bezpochyby jsem s názorama druhého zmíněného.
O.K. Máš potřebu nás seznamovat se svým názorem. Já na tebe svůj názor zatím ještě nikde neprezentoval a původně jsem ani nechtěl, ale tak co třeba taky zde? Takže tady je: člověk, který své konkurenty v přetahované o hráče z TL přesvědčuje tvrzením, že jim ten hráč na nic není a shazuje je, pro mě autoritou není. Rozhodně do tábora tvých fanoušků patřit nebudu.Mccgrady wrote:p.s. ještě vyjádření k debatě mezi KOPEČKÁŘ/frankie_doparoma
ja se to s humorem snazim brat (viz homo tluchubiens), protoze smesny veci nejdou brat ani jinakAtaner wrote: Tak se Kopeček trošku naparoval..ale já i myslím že to bylo bráno s humorem a o to tu nakonec přeci jde..bral bych to střízlivě a právě humorem..
Nevím že zazní dvě jména..a hned tu máme milión příspěvků,názorů a kritik..přijde mi to i trošku zbytečný a nadsazený..![]()
No u toho zústanem..jo tluchubiens se povedl..frankie_doparoma wrote: ja se to s humorem snazim brat (viz homo tluchubiens), protoze smesny veci nejdou brat ani jinak![]()
Crue do toho, Crue do tohopalo wrote:Tak jo,ale zase aby nám ty chlebíčky neroztleskaly...pupajdi13 wrote:
Út 5 Bře 2013 (14:00 CET) .....Stratovarius..... ?? - ??..... FC Crue Olomouc
Na poslední mač si chvíli počkáme ( asi vím kdo v tom vězí ).....a pak se vrhneme do boje o medaile.
Palovi i \krůůovi pošlu do šaten před zápasem jak roztleskávačky , tak i chlebíčky....aby nedošlo k nějakým pochybnostem![]()
.....rozumíme si
a co to znamena, kdo ses ty v tomhle scenari, slechetnej knize z rakouska?kopeckar wrote:Že jsou Berušky na straně kluků z Jamajky je něco jako když se Vašík Klaus a jeho ženuška dali na stranu Zemana.
To vůbec ne, nic víc a nic míň než to, že jsem rád, že mě podvodníci nepodporují a neztotožňují se se mnou.frankie_doparoma wrote:a co to znamena, kdo ses ty v tomhle scenari, slechetnej knize z rakouska?kopeckar wrote:Že jsou Berušky na straně kluků z Jamajky je něco jako když se Vašík Klaus a jeho ženuška dali na stranu Zemana.![]()
poslední reakce na očištění:kopeckar wrote:O.K. Máš potřebu nás seznamovat se svým názorem. Já na tebe svůj názor zatím ještě nikde neprezentoval a původně jsem ani nechtěl, ale tak co třeba taky zde? Takže tady je: člověk, který své konkurenty v přetahované o hráče z TL přesvědčuje tvrzením, že jim ten hráč na nic není a shazuje je, pro mě autoritou není. Rozhodně do tábora tvých fanoušků patřit nebudu.Mccgrady wrote:p.s. ještě vyjádření k debatě mezi KOPEČKÁŘ/frankie_doparoma